Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » ââ¬Â¢A Shadow Out Of Darknessââ¬Â¢ » ~ 38. 'Yui..' ~

ââ¬Â¢A Shadow Out Of Darknessââ¬Â¢

17 jan 2012 - 6:20

958

0

184



~ 38. 'Yui..' ~

Storyline: A Shadow Out Of Darkness .......................................................................................................................... Part 1: The Story Only I Didn't Know _____________________________________________________________________________

Lieg niet tegen me! Alles wat je nu zegt is een leugen! schreeuw je met heel veel woede naar ze. Omdat ik op die Yui lijk, betekent dat niet meteen dat ik haar vermiste tweelingzusje ben! Je probeert je weer te bewegen, maar aangezien je nog steeds verlamt bent lukt het je niet.
Akira en Hidan stoppen met lopen, en leggen je zo neer dat je tegen de boom aanleunt. Ja Akira! Hoe weet jij zeker dat dit sletje de persoon is die je zoekt? Ik hoop niet voor je dat al de moeite voor niks gedaan hebben! We hebben veel moeite gehad om haar te vangen! als Hidan dit schreeuwt naar Akira, balt hij kwaad zijn vuist en zwaait hij er dreigend mee in de lucht.
Rustig Hidan! Dit zijn alle bewijzen die we hebben.. Ãâ°én, ze is even oud als Yui.. Twee, ze heeft dezelfde ketting om als Yui, de ketting die alleen haar familieleden hebben.. En ze heeft ook nog het sterretje op haar linkerwang. Drie, ze lijkt precies op elkaar, als twee druppels water.. Vier, ze heeft de naam Kazumi, wat Beautiful Harmony betekent. En haar vader en moeder hebben er expres voor gezorgd dat ze die naam heeft, omdat hun eigen betekenissen bijna hetzelfde zijn. Akira kijkt je vlug aan en draait je zo zodat je op jouw buik ligt. Meteen houdt hij jouw haren omhoog met zijn handen. Vijf, die brandwond in haar nek heeft ze gekregen toen ze een baby was, toen er brand uitbrak in haar huis. En..
Nu haalt hij ruw het bandje dat om jouw linkerbovenarm zit weg, en wijst naar een litteken. Nee blijf ervan af! gil je zo hard als je kan, maar hij negeert het gegil van jou en gaat gewoon door met zijn opmerkingen. En het laatste is nummertje zes.. Het litteken dat ze heeft opgelopen, vlak voordat ze verdwenen was.
Akira draait je weer om zodat je weer op jouw rug ligt. Als je naar Hidan kijkt zie je dat hij jou verbaast aankijkt. Maar als hij naar Akira kijkt, kijkt hij hem verbaasder aan. Wow mens! Je bent gewoon geobsedeerd! Het enigste dat ik wist is dat we iemand met de naam Kazumi moesten vangen, en dat Orochimaru haar dan als experiment zal gebruiken.. Maar, hoe weet je dit allemaal.. Je zorgt ervoor dat Hidan zijn zin niet kan afmaken, kijkt boos naar Akira en zegt: Ja, hoe weet je dit!? Al deze dingen hoor jij niet eens te weten! Je bent gewoon een vieze stalker! En verzint gewoon maar dat ik een tweelingzus heb, om ervoor te zorgen dat ik met je meega! En ik word helemaal geen experiment van iemand met de naam Orochimaru! Ik word van helemaal niemand een experiment!
Akira kijkt je met een gemene glimlach aan. We zullen nog wel eens zien wie er gelijk heeft, als je haar dadelijk met jouw eigen ogen ziet! En je hebt helemaal niks te willen! Ik denk niet eens dat je het dat je het zo erg zal vinden om mijn vrouw te zijn. Al helemaal wanneer je het experimentje van Orochimaru geworden bent, dan wordt je machtiger dan je al bent. Nadat hij dit gezegd heeft loopt hij naar je toe, en tilt hij je weer op. Ruw gooit hij jou over zijn schouder en rent samen met Hidan weg. Je sluit jouw ogen, hopend dat het weer een nachtmerrie is en dat je gauw wakker wordt.
Langzaam wordt je wakker, strekt je uit en doet jouw ogen open. Hm vreemd.. Dit is mijn kamer niet.. En al helemaal niet die van Sasuke.. Wiens kamer is het dan wel? Je kijkt onderzoekend om je heen, en ziet een zwarte gedaante in de deuropening staan. Je wrijft in jouw ogen.
De persoon loopt jouw richting op. Het is een meisje. Ze lijkt precies op jou, alleen zij heeft haar haar in een paardenstaart gebonden en jij hebt het loshangen. Ook heeft ze een sterretje op haar rechterwang, terwijl jij het op jouw linkerwang hebt. Akira had dus toch gelijk.. Of is dit een droom.. Je knijpt jezelf in jouw arm om te kijken of het een droom is, maar het doet pijn dus het is helemaal geen droom. Kazumi toch! Geloofde je niet dat je een zusje hebt? Het enige wat Akira wilt is dat je net zon moordmachine als ik word! Je blijft hier wonen jouw hele leven lang! Samen met mij en onze ouders in één huis.
Je kan niet geloven dat er een meisje voor jouw neus staat, die beweert dat ze jouw zus is. Het is vast een Jutsu die Akira of Hidan gebruikt hebben, om mij te laten denken dat ze gelijk hebben en dat ik hier blijf. Denk je vluchtig. Nu kijk je boos naar Yui en zegt tegen haar: Nooit zal ik hier blijven! Als ik niet kan ontsnappen, dan zoeken Sasuke, Team 7, Kakashi of Konoha me wel! En ze zullen me dan hieruit redden!
Daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Ik ga terug in jouw plaats en zorg ervoor dat jouw lieve Uchiha vriendje met een gebroken hart achterblijft.. Desnoods zorg ik ervoor dat iedereen denkt dat jij je tegen Konoha gekeerd hebt. Ze lacht gemeen naar jou, doet haar haar los en pakt de kimono die jij de vorige dag aanhad. Jij hebt nu namelijk een pyjama aan. Als ze zich helemaal aangekleed heeft, doet ze de headband rustig om. Het lijkt wel alsof je naar een clone van jou kijkt. Het enige wat anders is, is dat het sterretje op haar wang aan de rechterkant zit en bij jou aan de linkerkant.
Nee doe dat niet! kan je nog maar net gillen, maar het is te laat want ze is al verdwenen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.