Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Running Away » 11.

Running Away

18 jan 2012 - 20:26

720

3

327



11.

Tom PoV

Ik lijk wel gek. Sterker nog, ik bén gek. Wat sta ik hier nou, nog geen paar meter verwijderd van honderden meiden die snakkend naar me verlangen. Gelijk hebben ze. Maar ik ben hier niet voor die paar honderd mensen maar voor deze vier. Eentje eigenlijk, hoewel haar drie vriendinnen er ook zéker niet verkeerd uit zien. In tegendeel..
'Dus babe, wat doe je hier?' Vraagt de reden dat ik hier sta. Ik ben niet van mijn stokje geslagen, maar ik ga gewoon niet 'voor jou' zeggen. Dat is niet mijn stijl. Zij komen maar achter mij aan. En komen zullen ze. Ik word nog steeds genadeloos aangekeken (zelfs door de hond) als ik me iets bedenk.
'Iemand van jullie heeft iets laten vallen,' zeg ik. Ik haal een aansteker uit mijn zak en laat hem kort branden. Er staat RMN op, maar ik heb geen idee wat het betekent of waar het voor staat.
'Dat is van mij,' zegt hetzelfde meisje dat net ook sprak, en ze grijpt het vlug uit mijn handen. De rest lijkt me ook niet het typen om te roken.
'RMN?' Vraag ik nieuwsgierig.
'Reza Malta Nero,' antwoordt ze al een stuk minder kattig. Reza, herhaal ik in mijn hoofd. Dit ga ik onthouden; Reza Malta Nero. Misschien vind ik haar wel op facebook. Zal zij even stijl achterover vallen dat ik haar toevoeg. Moet ik haar wel overtuigen dat ik de echte ben. Eerst haar overhalen dat ik leuk ben. Want ik bén leuk.
'Dus je rookt?' Vraag ik, als een echte captain Obvious. Ze knikt halfslachtig. Misschien een stopper? Ik haal een pakje sigaretten uit mijn jaszak en bied haar er eentje aan. Ze twijfelt inderdaad even maar neemt hem aan.
'Ga wel ergens anders staan,' zegt een bruin meisje als ik de mijne in mijn mond steek en daarna aansteek. Ik steek mijn handen in de lucht als teken van overgave en loop een eindje weg.

'Reza dus,' zeg ik. Ze knikt.
'Tom dus,' zegt ze. Ik grinnik even kort.
'En hoe zijn jullie in godsnaam binnen gekomen?' Ze haalt haar schouders op.
'Ik heb voor hetere vuren gestaan.' Ik trek mijn wenkbrauwen op. Damn, ze is ontzettend lekker én speelt het risky. Alleen een beetje jammer dat ze fan is. Hoewel aan de andere kant is het natuurlijk veel beter; ze snakt zeker al jaren naar dit moment. Ik speel met mijn lippiercing, maar ze kijkt niet eens naar me, maar naar achter me. Ik draai me even kort om, en zie dan weer het groepje vrienden. Ze staan te kletsen, en werpen af en toe een blik naar ons.
'Zijn jullie goede vrienden?' Vraag ik. Vrouwen houden ervan als je geïnteresseerd doet. Eigenlijk ben ik dat wel. Ik ben nieuwsgierig naar wat er achter haar schuilt. Ik wil haar kennen van binnen - elk diep geheim, elke tic, elke persoon die iets voor haar betekent, alles - en van buiten - elk litteken, elke brandwond, elke moedervlek. Al haar maten. Alles. Alles wil ik van haar weten, dingen die zelf misschien nog wel moet ontdekken. Haar stem brengt me uit mijn gedachtes.
'Nee. Alleen met dat roodharige meisje,' zegt ze.
'Niet?' Vraag ik oprecht verbaasd. Inbreken lijkt me nou niet iets wat je met vreemden doet.
‘Nee,’ ze neemt een trek ‘ik heb ze net ontmoet.’
‘Net?’
‘Ja, zo’n.. twee dagen geleden?’
‘Hoe?’ vraag ik nog steeds geïnteresseerd.
‘In een kleedkamer’
‘In een kleedkamer?’ zeg ik haar lachend na. We trekken meteen de aandacht van de anderen. Reza geeft ze een blik, en ze doen meteen weer of ze niks gezien of gehoord hebben.
‘In een kleedkamer dus,’ herhaal ik nog een keer. Ze lacht nu zelf ook zachtjes.
‘Ja, lang verhaal. Ik liep een bezette kleedkamer in, drama drama, toen kwam de beveiliging en zijn we weggerend. En nu worden we weer achtervolgd door de beveiliging.’
‘Dat hoor je ook niet vaak,’ lach ik. Ze schudt haar hoofd en laat haar sigaret vallen. Ze trapt erop met haar sneakers, die er behoorlijk aan toe zijn. Zonder sigaret lijkt ze het moeilijk te vinden een houding te vinden.
‘Dus, waarom ben je achter ons aan gegaan? Ik zou zeggen dat je boos zou zijn,’ vraagt ze dan maar.
‘Omdat- ’ ik wil weer het smoesje van de aansteker gebruiken maar ze lijkt me door te hebben.
‘Omdat je mijn aansteker had gevonden? Please,’ zegt ze sarcastisch en een beetje neerbuigend.
‘Oké, mag ik je nummer?’

De volgende wordt weer langer! Promise


Reacties:


Bodine
Bodine zei op 17 sep 2012 - 18:11:
Hahaha nee dat maggie niet, waarom denkt Tom altijd dattie alles mag. Maar goed hij mag het wel maar laat haar hem alsjeblieeeeeeeeeeeeeft aan het lijntje houden.


xNadezhda zei op 21 jan 2012 - 14:00:
DIE LAATSTE ZIN. *typt met brede grijns* Dat is zo leuk, hè. Zo TOM. Zo lekker droog & plompverloren & tegelijkertijd een tikje schattig. ^^ Ik vind het echt leuk hoe je hem beschrijft.

Eén klein dingetje:
Zonder sigaret lijkt ze het moeilijk te vinden een houding te vinden.
In deze zin gebruik je twee keer 'vinden' achter elkaar, en persoonlijk vind ik dat een beetje jammer, want daardoor leest de zin plotseling heel stroef - en het is zo'n mooie beschrijving! Let daar eens op, hoe vaak je twee dezelfde woorden vlak achter elkaar gebruikt. Soms kan het heel goed werken om een beeld te versterken, maar soms doet het juist precies het tegenovergestelde, verstehst du? <3

& nu wil ik vooral gewoon heel graag weten hoe Reza hierop gaat reageren en wat die reactie voor de andere meisjes gaat betekenen. Dat is zo leuk hieraan - er zit wel een lijn in, er zit een spanningsboog in, maar we weten niet waar het heengaat. Which is a good thing. ^^

Liebe <3


TWINcest
TWINcest zei op 19 jan 2012 - 23:59:
*Gilt als een obsessieve fan* Tom je bent te leuk!!
Geen idee of je naar mij hebt geluisterd of dat je dit al die tijd al van plan bent en ik slim ben -al betwijfel ik dat, maar het is in ieder geval super leuk!
Ik hoop echtechtechtecht dat je snel verder gaat en met meer komt 8D

Sankjoe <3