Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » 3 Days to Die » Dag ??? // ???

3 Days to Die

21 jan 2012 - 12:40

289

0

188



Dag ??? // ???

[1]: ASAP betekent "As soon as possible". Zo snel mogelijk. [Sorry voor hoe kort dit hoofdstuk is, maar het is beter zo. Het volgende hoofdstuk zal langer zijn (: xoxoNakura]

Dag ???
???, ???:???



Beste lezer, beste persoon-op-de-lijst. Ik heb wat mee te delen over jouw ras. Jouw mensen.

Weet je, mensen zijn zo slecht nog niet. Zou je denken. Maar in het echt, onder dat masker van liefde, van warmte, van licht, zit een verknipt en duister wezen. Je bent niet speciaal. Je bent net als alle anderen een smerig monster, dat niets anders kan dan anderen pijn doen. Wil je dat?
Waarschijnlijk zei je net nee, dat wil je niet. Maar denk er eens over na. Waarom heb je die ene keer gelogen? Waarom heb je het uitgemaakt terwijl je dat eigenlijk niet wou? Waarom zei je dat je wou dat ze sterft? Waarom doe je mensen pijn?

Zie je. Je doet wel degelijk mensen pijn. Je verschuilt je onder hen pijn terwijl je zelf ook lijdt. En dat maakt je net als alle anderen - Te bang om zelf te laten zien dat je pijn hebt. Dat anderen je pijn doen. Waarom ben je zo bang daarvoor? Omdat mensen je helemaal kapot maken als ze zien dat je zwak bent, dat je pijn hebt.

Nou, beste lezer. Ik hoop dat ik hiermee duidelijk heb gemaakt hoeveel ik je haat. Goh, wat ben ik blij dat je over 3 dagen dood bent.

Xoxo, Nakura


Ik leg het geschreven boek weg. Dit was te bizar voor woorden - Een bundel boeken dat doorgestuurd wordt van persoon naar persoon, en dit moet gebeuren ASAP[1], zoals het boek zei. En het enigste wat het boek te melden heeft is hoe zeer het je haat.
Ik schudt mijn hoofd. Dit was vast en zeker een soort grapje van een groepje studenten. Het kon ook niet anders zijn dan een grapje. Tenminste, dat hoopte ik. Ik had het fout.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.