Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Living with One Direction [PAUZE] » Hoofdstuk 35

Living with One Direction [PAUZE]

21 jan 2012 - 14:00

1118

1

268



Hoofdstuk 35

Sophie
Ik stapte de grote hal van het viersterrenhotel binnen en mijn mond viel open van verbazing. Het was hier echt prachtig. In het midden van de grote hal hing er een gigantische kroonluchter en de balie was van een ontzettend mooie houtsoort gemaakt. Achter de balie stond er een man met een net pak en een typisch hoedje. Liam nam het heft in handen en liep naar de balie toe. “Hallo, we hebben gereserveerd voor elf, twee kamers van vier en een kamer van drie normaal gezien.”¯
“Op welke naam alstublieft?”¯
“Payne.”¯
De man zocht eventjes op zijn computer en zei even later.
“Ahja, ik zie het hier, wie van jullie is al meerderjarig?”¯
“Ik, Louis, Zayn en Niall.”¯
“Goed.”¯
Hij noteerde kort iets op een papier en gaf Liam toen drie kaartjes.
“Deze zijn nodig om in je kamer te kunnen. Jullie hebben kamers 204, 206 en 208. Op de begane grond vind je het restaurant en een fitnesszaal en een verdieping lager is er een zwembad, sauna en jacuzzi. We hebben ook een buitenzwembad en daar staat ook een bar. Voor een all-inclusive pasje betaal je per persoon vijf euro. Je kunt hier zien,”¯ hij wees met zijn pen op een bordje “Waar je het allemaal voor kunt gebruiken.”¯
Liam bestudeerde het bordje even en zei toen: “Geef er maar elf.”¯
De man rommelde wat in een schuifje en haalde er toen elf pasjes uit. Liam haalde briefjes van vijftig en vijf euro uit zijn portefuille en gaf die aan de man. Na nog iets ondergetekend te hebben keerde hij terug naar ons.
“Ik heb all-inclusive pasjes geregeld voor ons.”¯
“Gratis?”¯
“Nee, het was vijf euro per persoon.”¯
Ik maakte aanstalten om hem terug te betalen maar hij hield mij tegen.
“Zie het als een tractatie van mij,”¯ glimlachte hij “En nu gaan we onze kamers checken!”¯
We liepen richting de liften en besloten om met twee liften naar boven te gaan omdat het anders wat krap werd. Toen we op de tweede verdieping waren aangekomen keken we allemaal naar Liam.
“We hebben de kamers 204,206 en 208. Wie wilt met wie op de kamer?”¯
“Ik met Eline!”¯ riep ik.
“Ik wil met Melissa!”¯ riep Daisy.
Uiteindelijk gingen ik, Eline, Tessa en Iris samen (ik wou ook wel met de jongens op de kamer maar die zag ik genoeg overdag en soms was het ook gewoon leuk om alleen met meisjes te zijn ’s avonds. En ik wed dat we soms ook eens van kamer gingen wisselen.)
Daisy en Melissa gingen samen met Zayn en Louis. En Liam, Niall en Harry gingen ook samen.
“Ik zal je missen BooBear!”¯ riep Harry Louis na toen we elk onze eigen kamer openden.
“Ik jou ook Hazza! Maar ik sluip ’s nachts wel stiekem je kamer in!”¯
“Hé, en ik dan?”¯ protesteerde Daisy.
“Rustig schatje, je weet toch dat ik en Harry een stiekeme relatie hebben? Maar ik hou ook van jou hoor!”¯
Ik barstte in lachen uit bij het zien van Daisy’s gezicht, soms kon ze echt zo naïef zijn. Ik duwde de klink naar beneden en zette een voet over de drempel. Er was een kleine gang met links en rechts een deur. De linkse deur gaf uit op een ruime badkamer met wc, douche en bad. Op de wasbak stonden er allerlei zeepjes en shampoos van het hotel. De rechtse deur gaf uit op een tweede kamer waar een groot tweepersoonsbed stond en ook een tv. Als we het kleine gangetje doorliepen kwamen we uit in een grote kamer met tegen de rechtse muur nog een tweepersoonsbed, recht tegenover ons een groot raam dat uitzicht gaf op de zee en in het midden van de kamer een ronde tafel. Je kon het bed en de rest van de kamer scheiden door een gordijn en er was ook een terras. “This is amazing!”¯ riep Iris uit.
“It’s awesome indeed,”¯ antwoordde ik. We dumpten onze koffers ergens midden op de kamer en ik liep gelijk naar het bed om me er vervolgens op te katapulteren. Het bed veerde eventjes mee en ik sloot genietend mijn ogen door de zachte matras. Mijn rust werd echter verstoord door Eline die naast me op het bed sprong waardoor ik omhoog wipte en naast het bed op de grond terechtkwam. Iris, Tessa en Eline barstten in lachen uit en ik deed mee. Toen we waren uitgelachen gingen Iris en Tessa naar de badkamer, waarschijnlijk om de zeepjes en shampoos te bestuderen, ik bleef echter op de grond liggen omdat ik geen zin had om recht te staan en Eline leek in slaap te vallen om het uiterst comfortabele bed. Ik staarde naar het plafond waar krullende lijnen waren opgeschilderd en schrok toen er op de deur werd gebonsd. Ik krabbelde met tegenzin overeind en opende de deur. Harry’s glimlachende gezicht kwam tevoorschijn en ik drukte een kus op zijn lippen. “Wees welkom in mijn nederig stulpje,”¯ verwelkomde ik hem beleefd. Hij liep de kamer in en kwam tot de conclusie dat het er bij hen juist hetzelfde uitzag buiten dan dat ze de tweede kamer met het tweede bed en de tv niet hadden. Bij hen hing de tv gewoon in de ‘living’.
“Volgens mij kun je hier ook prachtige sterren zien vanop het balkon,”¯ fluisterde hij in mijn oor. Ik glimlachte. “Vast wel.”¯
We liepen richting het balkon en ik schoof het raam open. Ik nam de balustrade vast en staarde naar de zee. Er lagen allerlei mensen op het strand en de zon scheen vrolijk. Een warm briesje blies mijn haren uit mijn gezicht en ik sloot genietend mijn ogen. Harry nam me vast bij mijn heupen en plaatse zijn kin op mijn schouder. Hij drukte een lief kusje in mijn nek en staarde toen ook naar de zee. We stonden daar een tijdje tot Eline ons kwam verstoren om te zeggen dat we gingen avondeten.

Ik liep hand in hand met Harry het chice restaurant binnen. Het menu voor vanavond bestond uit groentesoep, iets met varkensvlees en een dessert met een vreemde naam. Maar het zou vast wel lekker zijn. We namen plaats aan een lange tafel voor twaalf en bijna meteen kwam er een ober op ons afgelopen. “Wat wensen jullie te drinken?”¯ vroeg hij in zijn allerbeste Engels. “Doe maar twee grote flessen water en een fles champagne,”¯ antwoordde Liam voor de groep. Voor mij was alles goed. We praatten een tijdje over het mooie uitzicht dat we hadden vanuit onze kamers toen de ober terugkwam met een fles champagne. Hij schonk voor ons allemaal een glas in en toen hij weg was hieven we allemaal ons glas op.
“Op deze vakantie,”¯ zei Liam.
“Op ons,”¯ zei ik.
“Dat we nog lang vrienden blijven,”¯ zei Iris.
We tikte onze glazen tegen elkaar en dronken toen een slokje. Het was verbazend lekkere champagne.


Reacties:


realMe
realMe zei op 22 jan 2012 - 12:13:
jeay
vakantie
daar heb ik nu ook wel zin in
ga maar snel verder