Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Living with One Direction [PAUZE] » Hoofdstuk 36

Living with One Direction [PAUZE]

22 jan 2012 - 17:17

1770

1

287



Hoofdstuk 36

Sophie
Het eten was inderdaad overheerlijk, vooral het dessert. De sfeer was gezellig en een nors koppel die een paar tafels verderop heel propertjes zaten te eten, volgens alle regels van de etiquette keek ons telkens met een vuile blik aan toen we weer eens in de lach schoten. Ik had net mijn broer weer eens beledigt en hij richtte een lepeltje dessert op mij.
“Oh nee Niall, geen foodfight, we zijn nog altijd in een restaurant van een chic hotel, daar hoort dat niet.”¯
Hij wist dat ik gelijk had en mokkend stak hij de lepel in zijn mond en kauwde boos. Ik schonk hem een van mijn fake lieve glimlachjes en at toen ook zelf verder. Toen onze buikjes waren gevuld besloten we naar één van de kamers te gaan om daar een spelletje te spelen. Door middel van een loting werd onze kamer uitgekozen, wat betekende dat hij dus niet lang proper zou blijven. Niall haalde zijn geheime voedselvoorraad boven maar hij was de enige die ervan smulde omdat iedereen goed gevuld was door het avondeten.
“Schatje,”¯ zei Eline “Je overdrijft wel met je eetobsessie hoor, straks ontplof je nog!”¯
“Nialls ontploffen niet!”¯ antwoordde Niall trots en beet een stuk van een chocoladereep. We besloten om spin the bottle te spelen maar omdat er geen flesje aanwezig was moesten we het doen met een iPhone app die Harry op zijn iPhone had staan.
“Ik vind dat de meisjes elkaar ook op de mond moeten kussen!”¯ riep Niall.
“Goed broertje, maar dan moeten de jongens dat ook doen.”¯
Ik keek hem uitdagend aan. Hij wisselde eventjes een blik met de jongens en zei toen:
“Challenge accepted!”¯
Er schoot telkens een kleine steek van jaloezie door me heen als Harry met een van de andere meiden moest kussen ook al wist ik dat het niets betekende. De jongens joelden toen ik en Eline elkaar moesten zoenen. Eline tuitte lichtjes haar lippen en ik drukte braafjes de mijne tegen de hare. De jongens klapten in hun handen en ik Eline grijnsden. Ik draaide aan het flesje en het kwam op Zayn terecht. Ik drukte een vlinderlicht kusje op zijn lippen en Zayn draaide aan het flesje. Het kwam op Melissa terecht en ik en Eline wisselden een blik. Aarzelend kwam Zayn op Melissa af en drukte zijn lippen op de hare. Hij liet zijn lippen iets langer op de hare liggen dan bij de andere en trok zich toen terug. Melissa bevond zich denk ik ergens in de zevende hemel. Toen het erop uitkwam dat ik en Harry elkaar moesten zoenen verkondigde Harry: “En nu gaan we eens laten zien hoe het echt moet!”¯. Hij nam mijn gezicht tussen zijn handen en plaatste toen zijn lippen op de mijne. Ik legde mijn handen in zijn nek en beet zachtjes op zijn lip. Hij likte met zijn tong over de mijne en onze tongen begonnen een hevig liefdesspel. “Huur een kamer!”¯ riep Zayn. We verbraken grinnikend de kus en Harry draaide aan het flesje. Het kwam op Louis terecht. “Boobear!”¯ riep hij. Louis keek hem angstig aan toen Harry zijn gezicht beetnam en zijn lippen vol op de zijne drukte. Na ongeveer tien minuten begon het echter saai te worden en we besloten truth or dare te spelen.
“Ik begin!”¯ riep ik. “Oké, Louis, Truth or Dare?”¯
“Truth.”¯
“Tsssk, sissy, euhm, wat is het meest beschamende dat je ooit heb meegemaakt?”¯
“Wel, lang, lang geleden toen ik met die ene hond was gaan wandelen die we half hadden geadopteerd met zen allen, gleed ik uit en landde ik in de modder. Ik moest helemaal bemodderd terug naar huis terwijl iedereen die ik tegenkwam me vreemd aankeek. Hazza! Truth or dare?”¯
“Dare.”¯
“Loop voor minstens een minuut rond met hakken.”¯
“Van wie mag ik haar hakken aandoen?”¯ vroeg Harry de groep rondkijkend.
“Ik haal de mijne wel!”¯ riep Iris en sprong recht. Ze rommelde eventjes in haar valies en haalde er toen een paar naaldhakken uit. Ze glimlachte poeslief naar Harry terwijl ze hem de naaldhakken overhandigde. Hij keek er met een zuur gezicht naar en probeerde toen zijn dikke voeten in de dunne schoentjes te wringen. Toen dat was gelukt stond hij wankelend recht en probeerde een paar passen te zetten. Hij viel echter bijna direct voorover en kreunde toen hij tegen de grond viel.
“Dat waren nog geen tien seconden Harreh, komaan jongen, sta recht!”¯ riep Louis zonder enige vertoon van medelijden. Harry krabbelde moeizaam weer overeind en probeerde weer een aantal stappen te zetten. Toen hij weer dreigde om te vallen greep hij snel de deurpost van de badkamer beet en bleef een paar seconden staan voor hij weer een paar passen waagde te zetten. Na een minuut ging hij opgelucht weer op de grond zitten en wrong zijn voeten uit Iris’ schoenen. Hij masseerde zijn pijnlijke voeten en wierp een boze blik naar Louis.
“Dat zet ik je nog betaald makker! Maar eerst uhm, Niall, truth or dare?”¯
“Dare!”¯
“Breng morgen een hele dag door zonder eten, je mag wel nog ontbijten, lunchen en avondeten maar snacks zijn verboden!”¯
“Argh, maar dat overleef ik niet!”¯
Harry grijnsde naar hem. “Ofwel neem je hem aan, ofwel doe je niet meer mee.”¯
“Ok, goed dan! Zayn, truth or dare?”¯
“Dare,”¯ zei hij aarzelend.
“Wel beste makker, jij mag Melissa een zwoele kus geven.”¯
Zayn kroop naar Melissa toe en drukte vluchtig zijn lippen op de hare.
“Zwoel Zayn! Zwoel!”¯
Zayn wierp een kwade blik naar Niall en nam toen Melissa’s gezicht in zijn handen. Hij bewoog zijn lippen op de hare en liet haar na een paar seconden weer los. Melissa wendde blozend haar ogen af en Zayn richtte zich tot Liam. Zo ging het nog een tijdje door, de eerste Dares bleven onschuldig maar het eindigde (zoals te verwachten) met lapdances, slagroom op elkaar spuiten en het aflikken,… (Ja Niall had slagroom meegesmokkeld, vraag me niet hoe en waarom, maar hij had het mee.) Tegen één uur ging iedereen naar zijn eigen kamer en ik slofte naar de badkamer om me nog even op te frissen voor ik onder de lakens kroop.

De volgende morgen werd ik wakker door een vervelend, tuutend geluid. Slaperig opende ik mijn ogen en draaide mijn hoofd naar Eline. “Wat is dat geluid?”¯ vroeg ik schor.
“Geen idee, maar ik wil dat het ophoud.”¯
Plots hoorde ik een bonk in de kamer van Iris en Tessa, het geluid stopte. Ik sloot mijn ogen weer en probeerde terug in slaap te vallen, ik had net zo’n leuke droom. Maar helaas… Iris (de enige die nooit, maar dan ook nooit een ochtendhumeur had) kwam vrolijk onze kamer binnengehuppeld met twee cimbalen die ze vrolijk tegen elkaar sloeg. Wie neemt er nu cimbalen mee op reis? Eerlijk.
“Wakker worden meisjes, het ontbijt sluit om tien uur en ik heb honger!”¯
Ik kreunde en legde mijn kussen op mijn hoofd om het geluid van de cimbalen buiten te sluiten. Het hielp eerlijk gezegd niets. Ze stopte met slagen en ik slaakte een zucht van opluchting. Ik trok het laken wat op tot onder mijn kin en was van plan om weer in slaap te vallen toen er een grote ‘dziing’ vlakbij mijn oor klonk. Ik schrok recht en zag Iris grijnzen.
“Godverdomme! Doe dat nooit meer!”¯
“Het spijt me, maar anders werd je nooit wakker.”¯
“Ik was al wakker, dankje, ik heb gewoon geen zin om uit bed te komen,”¯ antwoordde ik en liet me weer op mijn rug vallen.
“Ah, kom op, het is al negen uur, het ontbijt sluit om tien, dus jullie moeten NU uit bed, hop, hop.”¯
“Voor zover ik weet, ben jij nog altijd niet mijn moeder.”¯
“Nee, maar ik ben wel je vriendin en vriendinnen mogen dat.”¯
En toen begon ze aan mijn enkels te trekken. Langzaam gleed ik van het bed af. Ik ondernam nog nutteloze pogingen om het deken vast te pakken om mij tegen te houden maar uiteindelijk viel ik toch met een bonk op de grond. Ik sloot mijn ogen weer, van plan om op de grond verder te slapen maar dat was zonder Harry gerekend die ineens de kamer binnenstormde. Wie had hem in godsnaam binnengelaten? “Sophieee!!”¯ riep hij luid.
“Wakker worden, wakker worden, wakker worden!”¯ riep hij vrolijk terwijl hij rondjes rende rond mij heen. Sinds wanner was Harry vrolijk in de ochtend? Sinds nu blijkbaar. Het werd pas echt een ramp toen Eline, zo fris als een hoentje, het bed uit sprong en mee deed met Harry’s ochtenddans rond mij heen. “Guys, stop ermee, alsjeblieft? Ik krijg koppijn.”¯
Ze luisterden echter niet naar mij en ik zuchtte. Toen Harry en Eline merkten dat hun ochtenddans niet werkte nam Harry me op door zijn arm onder mijn knieholtes te wringen en zijn andere onder mijn nek en me als een kleuter op te tillen.
“Ziezo, en nu ga je braafjes je kleertjes aandoen en dan kunnen we eten!”¯
Hij droeg me naar de plaats waar mijn koffer lag en zette me daar neer. Ik ging weer op mijn rug op de grond liggen omdat ik het leuk vond om averechts te doen en Harry zuchtte geërgerd. “Schatje,”¯ zei hij “Nu is het wel genoeg geweest vind je niet? Of moet ik je nu ook nog aankleden?”¯ Ik knikte enthousiast met mijn hoofd op een neer.
“Goed, maar dan moet je wel rechtstaan en flink je armen omhoog steken zodat ik je pyjama topje kan uitdoen.”¯
Ik deed braaf wat hij me vroeg en hij trok mijn topje over mijn hoofd.
“Moet je een nieuwe beha aan?”¯
“Neuh.”¯
“Goed dan, welke T-shirt wil je?”¯
“Kies maar, een leuke.”¯
Hij haalde mijn spongebob-tshirt boven en trok die over mijn hoofd. Toen trok hij mijn voetbalshortje dat ik gebruikte als pyjamashort naar beneden en ik stapte er braafjes uit.
“Zo, nu moet je op het bed gaan zitten,”¯ ik deed wat hij me vroeg “En hef je benen op.”¯
Ik smeet mijn benen in de lucht en hij trok er zo goed en kwaad hij kon een broek over.
“Moest je onderbroek vervangen worden?”¯ vroeg hij toen hij na veel moeite mijn broek had aangekregen.
“Uhm, neuh, ik vervang hem straks wel.”¯
“Goed, en nu nog flink je kousjes en je schoentjes aan en dan kunnen we weg!”¯
“Wil jij dat doen?”¯ vroeg ik poeslief.
Hij antwoordde niet maar duwde me neer op een stoel, schoof zelf een stoel dichterbij en ging erop zitten. Toen legde hij mijn been op het zijne en schoof een kous om mijn voeten. Toen wrong hij ze in mijn sneakers en zei triomfantelijk: “Nu ben je helemaal aangekleed!”¯
Ik klapte in mijn handen en haalde nog snel een borstel door mijn haar voor ik de rest naar de lift volgde. Toen we beneden aankwamen was het halftien, oops. We namen alles wat nog over was van het ontbijtbuffet en aten het rustig op.


Reacties:


realMe
realMe zei op 22 jan 2012 - 18:40:
dat is echt grappig....
ik wil ook een vriendje waarmee ik zo op vakantie kan
lijkt me enorm lachen