Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Living with One Direction [PAUZE] » Hoofdstuk 37

Living with One Direction [PAUZE]

23 jan 2012 - 19:49

1267

1

334



Hoofdstuk 37

Sophie
Het was nog maar elf uur maar de zon scheen volop en de temperatuur buiten was al gestegen tot dertig graden. “Wie gaat er mee naar het zwembad?”¯ vroeg ik. Iedereen reageerde positief dus liep ik snel mijn kamer binnen en haalde heel mijn koffer overhoop op zoek naar een bikini. Toen ik er een had gevonden deed ik hem snel aan, nam een grote handdoek, zonnecrème, junglespeed en nog wat dingen die je aan een zwembad nodig kon hebben en rende weer naar de lift. Eline volgde in mijn voetspoor, proberend niet te struikelen door de slippers die aan haar voeten bungelden. Toen we de liften hadden bereikt drukte ik ongeduldig op alle knopjes en hoopte dat er snel een lift zou opengaan. Tot ons geluk waren er enkele niet in gebruik en we schoten in de dichtstbijzijnde. Toen we aan het zwembad aankwamen zagen we dat de jongens al een plaatsje hadden veroverd. Zij hadden er waarschijnlijk niet aan gedacht dat ze misschien wel eens een zonnebril, zonnecrème, … nodig hadden. Maar je moest het hen vergeten, het zijn en blijven jongens. Ik liep naar hen toe en Harry zette een brede glimlach op toen hij me zag afkomen.
“Sophie! Darling, wil je alsjeblieft mijn rug insmeren?”¯
Verbaasd zag ik dat hij in zijn handen een busje zonnecrème hield. Ze waren dan toch iets slimmer dan ik dacht.
“Als jij het ook bij mij doet.”¯
“Natuurlijk!”¯
Hij legde zich op zijn buik en ik ging op zijn gat zitten. Ik spoot een smiley op zijn gezicht en hij slaakte een gilletje toen de koude vloeistof zijn rug raakte. Ik grinnikte eventjes voor ik hem zachtjes begon te masseren. Toen zijn hele rug en schouders bedekt waren met zonnecrème en er geen wit vlekje meer te zien was stapte ik van zijn gat en klapte in mijn handen. “Zo, nu is het jou beurt.”¯
“Wil je niet ook mijn buik insmeren?”¯ vroeg hij terwijl hij met puppy-oogjes naar me keek. Toen hij ook nog een pruillipje trok gaf ik me over. Hij ging blij op zijn rug liggen en ik zette me op zijn dijen. Zachtjes streek ik met mijn vingers over zijn abs. Harry grinnikte. Ik stak mijn tong naar hem uit en spoot wat zonnecrème in mijn hand. Ik wreef even in mijn handen om de zonnecrème te verdelen en maakte toen draaiende bewegingen over zijn borst en buik. Toen ik klaar was drukte ik een kus op zijn lippen en sprong van hem af.
“Ziezo, nu is het jou beurt!”¯ “Hé maar,”¯ protesteerde hij terwijl hij me probeerde terug te trekken om me weer te kussen. Maar ik liep snel weg en hij sprong recht om lachend achter me aan te rennen. Het duurde niet lang voor ik twee armen rond mijn middel voelde en hij in mijn oor “Hebbes,”¯ riep. Hij draaide me en drukte teder zijn lippen op de mijne. Hij liet mijn lippen weer los en drukte zijn voorhoofd tegen die van mij. We bleven een tijdje in elkaars ogen staren voor ik me niet meer kon beheersen en wild mijn lippen op de zijne drukte. Na een tijde verbrak hij de kus en pakte me op met zijn ene hand onder mijn knieholtes en de ander onder mijn nek. Hij wandelde terug naar de rest en legde me daar op een van de ligstoelen. Hij zette zich op mijn dijen en begon me zachtjes in te smeren. Hij gleed met zijn vinger zachtjes langs de rand van mijn bikini en ik wist dat hij graag mijn borsten zou vastnemen. “En nu mijn rug Harry, hup, hup,”¯ zei ik om hem uit zijn dagdroom te halen. Hij grijnsde en stapte toen van me af. Ik draaide me om en hij ging op mijn billen zitten. Toen ook mijn rug was ingesmeerd ging hij naast mij liggen. We gingen allebei half van de ligstoel omdat die niet gemaakt was voor twee maar het was wel gezellig. Ik nam zijn hand vast en onze vingers verstrengelden elkaar. Ik draaide mijn hoofd zodat mijn lippen zijn wang raakten. “Ik hou van je,”¯ fluisterde ik in zijn oor en beet toen zachtjes op zijn oorlel. Een grijns speelde om zijn lippen. “Ik ook van jou Soph, dat weet je.”¯
“Soph?”¯
“Jep, dat is mijn nieuw bijnaam voor jou,”¯ zei hij trots.
“Maar dat klinkt zo … Soph …,”¯ mompelde ik.
“Sophke dan? Fieke? Fie?”¯
“Fie klinkt wel leuk,”¯ antwoordde ik nadat ik de mogelijkheden allemaal een paar keer voor me uit had gemompeld om te zien hoe ze klonken.
“Wel Fee, ik hou van jou en om wat klef te doen: I never wanna lose you, wanna be with you forever…”¯
Plots kwam een druipende Niall ons rustmomentje verstoren.
“Komen jullie meedoen? We spelen oorlogje!”¯ zei hij enthousiast terwijl er duizenden druppeltjes van zijn haar en lichaam naar beneden dropen en op ons uiteenspatten.
“Straks misschien Niall.”¯
“Goed.”¯
Hij schudde nog eventjes met zijn haar waardoor er nu miljoenen druppeltjes in het rondzweven en langzaam hun weg naar beneden maakten recht naar mij toe. Ik hief instinctief mijn armen op zodat er zo weinig mogelijk druppeltjes op mijn gezicht belandden, maar tevergeefs.
“Fuck you Niall!”¯ riep ik.
“Love you too zusje!”¯ zei hij vrolijk voor hij weer naar het zwembad liep en er in sprong.
“Weetje, op het gras hebben we meer plaats,”¯ zei ik tegen Harry toen ik dreigde van de ligstoel te vallen.
“Je hebt gelijk!”¯ Hij rolde van de ligstoel af en landde op zijn rug in het gras. Ik ging dwars met mijn hoofd op zijn buik liggen en plukte wat aan de grassprietjes. Harry speelde afwezig met mijn haren terwijl hij zachtjes voor zich uit zong. (http://www.youtube.com/watch?v=f0AChROjcjE)
“Sometimes i sit and i wonder
And i just can't seem to believe
What a blessing it's been to be loved
You're an angel sent to me

You're the star who lights up my sky
You're the one who made me see
That you don't need wings to fly
Your love has set me free

Cause you are the one who makes me whole
In my heart and in my soul
And just like the sun you showed me the light
I'm amazed and you're the reason why
Before you i was so blind
I didn't know which path to choose
You poured all of this love in my heart
And now there's no way that I can lose

And when i have no faith in myself
You're the one who makes me strong
I wouldn't have a story to tell
Or an ending to my song

Cause you are the one who makes me whole
In my heart and in my soul
And just like the sun you showed me the light
I'm amazed and you're the reason why

Oooohh you're the reason why”¯


Gedurende het liedje bleef ik stil en luisterde ik aandachtig naar de tekst. Ik hield van Harry’s hese stemgeluid dat mijn oren binnendrong. Toen hij was uitgezongen stonden er tranen in mijn ogen. Eentje glipte uit mijn ooghoek en gleed over mijn wang.
“Dat was prachtig, dankje, Harry,”¯ fluisterde ik zachtjes. Ik draaide me om en ging half op hem liggen. Ik drukte zachtjes mijn lippen op de mijne. De kus was teder, liefdevol en gemeend. Ik trok mijn lippen even zachtjes weer weg en schonk hem een glimlach. We staarden nog een tijdje in elkaars ogen en ik streek met mijn hand door zijn krullen. Toen sprong ik recht en trok Harry mee overeind. We liepen samen hand in hand naar het zwembad riepen luid “BOMMETJE!”¯ en sprongen in het water. Proestend kwam ik weer boven en ik barstte in lachen uit bij het zien van de reacties van de rest.


Reacties:


realMe
realMe zei op 23 jan 2012 - 20:03:
dit is weer eens geweldig