Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Lucky Charms » OO4.

Lucky Charms

26 jan 2012 - 23:00

1145

5

470



OO4.

Let me know what you think please<3

Het is nog vijf minuten voor het nieuwe jaar begint, ik laat me op de bank vallen omdat ik een beetje moe ben van het rondrennen met de jongens door hun gigantische appartement. Harry komt naast me zitten met een brede grijns om zijn lippen. 'Heb jij nog goede voornemers?' Vraagt hij, een nieuwsgierige twinkeling in zijn ogen verraad hoe graag hij het wil weten. Ik haal mijn schouders op, 'Een wereldreis maken, afvallen en een opleiding journalistiek volgen.' De andere vier jongens, die allemaal of naast me op de bank of op de grond bij mijn voeten zijn gaan zitten, kijken me raar aan. 'Wat? Zo raar zijn die voornemens toch niet?" Verdedig ik me zelf. 'Afvallen?' Zegt Niall met een opgetrokken wenkbrauw, 'Dat is nergens voor nodig, je hebt een fantastisch lichaam.' Zegt Liam. Een rode blos versprijd zich over mijn wangen en ik neem snel een slokje drinken. 'Wat het is toch zo.' Verdedigt Liam zich tegenover Zayn, die hem op zijn kop geeft voor zijn uitflap moment. 'Ik zou ook best een wereldreis willen maken.' Verzucht Niall. Zayn tikt met zijn hand tegen zijn achterhoofd, 'We gaan op world tour mate, we gaan een wereldreis maken.' 'Ohja.' Mompelt Niall en glimlacht breed. 'Je mag mee op tour?' Ik lach een beetje, 'Zie je het voor je?' Zeg ik sarcastisch, 'Eigelijk wel.' Antwoord Louis, 'Het lijkt me best gezellig.' Voegt Harry eraan toe. Ik schud lachend mijn hoofd en wijs naar de klok op televisie, 'Nog twintigseconden jongens.'
We kijken ingespannen naar het beeldscherm en bij tien beginnen we af te tellen.
'10, 9, 8, 7, 6 ,5 ,4 ,3 ,2 ,1 .... HAPPY NEWYEAR.' Roepen we in koor. Harry legt zijn hand om mijn middel, trekt me in een knuffel en drukt drie kussen op mijn wang. 'gelukkig nieuwjaar.' Fluistert hij in mijn oor. Ik knuffel hem terug en maak me dan los. Ik vind het niet prettig als jongens heel dichtbij komen. Snel ga ik de andere jongens ook af en daarna toosten we met champagne terwijl we naar het vuurwerk kijken dat openspat in alle kleuren die je maar kan bedenken tegen de zwarte nachtelijke hemel.
De rest van de nacht feesten we nog vrolijk door, drinken wat, dansen in het rond en fantaseren over een wereldreis.
Om vier uur laat ik me op de bank neervallen nadat ik mijn laarsjes met hoge hak heb uitgeschopt. Het laatste dat ik me herinner is dat Liam een dekentje over mijn lichaam uitlegt en een pluk haar uit mijn gezicht weer achter mijn oor stopt. 'Goodnight love.' Fluistert hij in mijn oor, waarna ik in slaap val.

Als ik de volgende ochtend geeuwend rechtop ga zitten, kijk ik verbaasd om me heen, me niet realiserend waar ik ben. Ik kijk op de grote klok die aan de wit geverfde muur hangt en zie dat het pas half elf is. Vlug duw ik de deken van me af en ga op zoek naar de badkamer. Voorzichtig duw ik de eerste deur links open, 'Hallo?' Hoor ik Harry's stem vanuit de kamer roepen. Ik steek mijn hoofd om de hoek, 'Hoi, ik dacht dat dit de badkamer was, ik laat je wel weer slapen.' Harry glimlacht en klopt op zijn bed, 'Ik sliep niet, ik keek the Lion King.' Ik loop een stukje de kamer in en ga op de rand van zijn gigantische bed zitten. Verbaasd dat hij serieus de leeuwenkoning zit te kijken, kruip ik ook onder het dekbed. Samen zingen we mee met hakuna matata en ik snik zachtjes bij de dood van de koning en Simba's verdriet, terwijl Harry over mijn rug heen wrijft. Als Scar uiteindelijk verliefd zitten we beiden opgewonden op het bed, Simba aanmoedigend. 'PAK HEM!' Gilt Harry, 'Je kan het!' Roep ik erachteraan. De kamerdeur gaat open en een slaperige Louis komt naar binnen, 'Ik hoorde eh, apparte geluiden, dus ik kwam maar even kijken wat er aan de hand was.' Harry rolt met zijn ogen, 'We kijken The Lion King. Ga zitten het is bijna afgelopen.' Louis gaat aan de andere kant naast me zitten, en ik voel me helemaal niet prettig, in bed met twee jongens. Zo gauw als de film is afgelopen klim ik eruit, 'En nu ga ik echt de badkamer zoeken.' 'Tweede deur links!" Roept Louis me achterna en ik sluit glimlachend de deur.

Nadat ik mezelf enigszins gefatsoeneerd heb, ga ik richting de keuken om ontbijt te maken, de jongens hebben heel gisterenavond voor mijn entertaining gezorgd, dus ik vind dat ik nu ook wel wat kan terugdoen. Uit de kast haal ik croissantjes, broodjes en ik bak eieren, spek en zet koffie voor ze. Als het klaar is dek ik de tafel en roep ze allemaal vanuit de woonkamer. 'Wow, ik heb al niet zo'n lekker ontbijt gehad, sinds, oooit.' Zegt Niall, die voldaan over zijn buik wrijft. Ik grinnik en kijk op de klok. 'Eigelijk moet ik zo gaan.' Alle jongens kijken meteen zielig. 'Waarom?' 'Ik moet nog een heleboel doen.' 'Zoals..' Zegt Zayn, 'Gewoon het huishouden.' Harry maakt een nietszeggend gebaar, ''Het is een feestdag. Je blijft gewoon hier. Bovendien hebben we met zijn vijven iets voor je.' Verast kijk ik toe hoe Louis de woonkamer in loopt en met een klein doosje terugkomt. Meteen glijd mijn blik naar het zilveren bedelarmbandje dat om mijn pols hangt en schittert in het januari zonlicht. Niall pakt het doosje over en haalt een piepklein klavertje vier eruit. 'A lucky charm, for your charm bracelet.' Zegt Harry met een glimlach. Als Liam het om mijn pols hangt, heb ik moeite om ze fatsoenlijk te bedanken, zo lief vind ik het. Uiteindelijk zet ik al mijn principes voorbij en geef ze allemaal een knuffel en een kus op hun wang. 'Dankjewel.' Zeg ik zachtjes.

Ik blijf nog de gehele dag bij de jongens hangen. Ik heb van Harry gewonnen met racen, Liam heeft mij verslagen in een dancebattle en we hebben verstoppertje gespeeld door het gigantische appartement. Als Harry met me mee naar huis loopt om half tien ben ik heel vrolijk. Eenmaal aangekomen bij de voordeur van mijn flat, drukt Harry zijn lichaam stevig tegen het mijne in een knuffel, waarna hij een kusje op mijn mondhoek drukt. 'Ik sms je!' Roept hij over zijn schouder als hij mijn straat uitloopt. Eenmaal binnen laat ik me op de bank zakken en leg mijn wijsvinger tegen de plek waar hij me kustte. Gemixte gevoelens nemen mijn hersenen en ik denk aan mijn bevroren hart, dat nog steeds in honderd stukjes is geslagen door hém. Ik wil niet dat deze jongen mijn hart laat smelten en het dan als het weer helemaal levend en vrij is, kapot slaat in kleine stukjes.

1DFACT: Liam is te smart one. Zayn is vain, Niall is the funny one, Harry is the flirt and Louis is the leader <3


Reacties:


ZoeyRedbird
ZoeyRedbird zei op 23 juli 2012 - 21:04:
Zoey vind dit leukXD


Hermelien
Hermelien zei op 28 jan 2012 - 12:22:
Liefheeeeeid
Ik ben eerlijk gezegd dol op Liam :3
Woahh ik ben echt verstomd..
Dit is gewoon zo prachtig..
JE MOET VERDER VERDER VERDER GIRL !
YOU RAWK m/
Kus


Pline
Pline zei op 27 jan 2012 - 18:00:
Oooh super!!!!
Ga snel verder he xx


JeRiNo
JeRiNo zei op 27 jan 2012 - 16:43:
Agossie
Wat lief allemaal van die jongens
Snel verder!

xoxo


realMe
realMe zei op 27 jan 2012 - 15:57:
leuk....
waarom gaat ze niet mee?
Dat is haar kans op een wereldreis!
Love the story....
Niall kan ook alleen maar een opmerking over het ontbijt maken