Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » My Immortal~Hidan » Chapter OO3.

My Immortal~Hidan

27 jan 2012 - 21:30

1345

1

251



Chapter OO3.

Het was nu drie dagen later. De afgelopen dagen had ik gezocht naar Akatsuki. Ik had in dorpen gevraagd of ze een lid hadden gezien. Allemaal zeiden ze nee. Die dorpen heb ik daarna meteen geofferd. Akatsuki had ik niet gevonden. 

Nu zat ik in een boom uit te rusten. De hele dag had ik gelopen. Ik had ook nog een poging gedaan om aan Jashin te vragen waar die man was, maar hij antwoordde niet. Soms was die god best irritant. 
Ik was weer een beetje op adem. Lopen zou nu wel weer lukken. Ik liet me vallen van mijn tak. Met een zachte plof kwam ik op de grond. Ik stond op, en pakte mijn zeis die tegen de boom geleund stond. Op mijn rug zat een houder waar hij precies in kon. Ik deed hem daarin, en begon te lopen. 
Na een paar stappen stond ik weer stil. Ik hoorde iets. Meteen luisterde ik beter. Het waren voetstappen. Van twee mensen. Ze liepen op dit pad, recht op mij af, want hun voetstappen werden steeds luider. Hun stemmen kon ik ook steeds beter horen. Het waren twee mannen. Ik liep terug naar mijn boom, klom er weer in en ging op een tak zitten. Eerst ging ik ze observeren. Ik kon de mannen langzaam verstaan. 'Waarom gaan we eigenlijk op zoek naar dat meisje? We kunnen deze tijd beter gebruiken voor Bounty-hunts. Daar verdienen we tenminste nog wat mee.' zei een stem.
'Het is een fucking opdracht van Jashin-Sama. Als ik haar niet vind krijg ik problemen. Volgens hem is ze hier in de buurt, dus deze missie is zo afgerond. En trouwens, jouw fucked up bounty-hunts kunnen altijd nog.' Zei iemand anders. Mijn ogen werden groter. Jashin? Schelden? Missie? Meisje zoeken? Het zal toch niet...
'Tijd is geld. Deze missie kost veel tijd, dus veel geld. Ik hou er niet van geld te verspillen. En het heeft niet eens nut.' gromde de eerste stem. Geldobsessie zeker... Die vent irriteerde me nu al.
'Het heeft zeker wel nut. Alleen pas als we die bitch te pakken hebben hoor ik wat voor nut. En hou eens op met je fucking geld! Geld boeit mij echt geen ene reet.' 
De eerste gromde weer, maar verder bleef het stil. 'Weet je wel hoe dat wijf heet?' vroeg de eerste stem.
'Ja. Yuuki Akako.' 
Op dat moment kwamen ze de bocht om gelopen en kon ik ze zien. Het lot was me gunstig vandaag. De een was een creepy man met een masker op dat alles bedekte behalve zijn ogen, en de ander was degene die ik zocht. De man met de paarse ogen, het grijze haar en het pentagram. Ze kwamen steeds dichter bij mijn boom. Toen ze twee meter van mijn boom af waren was het een goed moment om mezelf te laten zien. Ik liet mezelf opnieuw van mijn tak afvallen, en belande net voor ze op mijn hurken op de grond. Rustig rees ik overeind en keek ze lichtjes uitdagend aan, terwijl ik een pluk wit haar uit mijn gezicht veegde. 'Jullie zochten mij, hoorde ik?' vroeg ik zoetjes. Zij hadden dit blijkbaar niet zien aankomen en keken verbaasd. Toen grijnsde de andere Jashinist opeens. 'Zie je nou wel Kakuzu, ik zei toch dat we haar snel zouden vinden.' Ik trok een wenkbrauw op. 'Ahum? Volgens mij heb ik jullie zojuist gevonden.' De man schudde zijn hoofd. 'Nee, bitch. Wij vonden jou.' 
'Wat zei jij, klootzak? Ik vond jullie. En hou verder je fucking bek erover.' snauwde ik naar hem. 
'Bitch, praat niet zo tegen me! Jij kan me echt niet commanderen!' Schreeuwde hij terug. 
'Fuck you, klootzak!'
'Nee, fuck yóíº, bitch!' 
Er brak een enorme scheldpartij uit tussen mij en de andere Jashinist. Zijn partner stond erbij met een blik die schommelde tussen woede en wanhoop. 'Oh nee. Niet nog zo eentje. Alleen Hidan was al erg genoeg, zonder een vrouwelijke versie van hem erbij!' Zei hij met een stem die goed paste bij zijn blik. 
'Als jij geen mede-Jashinist was geweest, had ik je allang geofferd, klootzak!' Schreeuwde ik naar de man die dus Hidan heette.
'Denk je dat dat niet voor mij geldt, bitch?' snauwde hij terug. 
'Hou jullie bekken, en kom gewoon mee! Jezus, Pein moet me veel meer gaan betalen als ik voortaan met jullie allebei zit opgescheept.' Gromde Kakuzu opeens. 
Hidan en ik zonden elkaar nog een giftige blik, maar liepen toch achter Kakuzu aan. Het bleef verder stil. 'Eindelijk. Stilte.' Zuchtte Kakuzu opgelucht. 'Dus met jou moet ik een team gaan vormen.' Zei Hidan opeens. Hij keek me minachtend aan. 'Ja. Ik ben er ook niet blij mee, maar het moet nou eenmaal. Hoe wist jij trouwens mijn naam en waar ik was?' vroeg ik, zijn blik negerend. 'Van Jashin-Sama.' 
'Waarom vertelde hij het jou wel? Als ik het vroeg bleef hij fucking stil.' 
'Ik ben langer Jashinist, dus heb meer offers gegeven. Dus ben ik belangrijker dan jij, bitch.' Hij zei het met een zelfingenomen grijns. 
'Hmpf. Ik weet zeker dat jij niet je eerste drie dagen al rond de duizend offers gegeven had, klootzak.' hij bleef even stil.
'Jij wel dan, bitch?' 
'Ja. Elk dorp waar ik geweest was om te informeren over jullie heb ik uitgemoord.'
Hij vloekte even voor zich uit, en nu was het mijn beurt om te grijnzen. 
'Maar ondanks dat ben ik nog steeds fucking beter dan jou, bitch, ik kreeg info.' zei hij triomfantelijk.
'Hou je bek. Ik praat niet meer met je.' Zei ik droog. Hij vloekte en tierde opnieuw. Alweer grijnsde ik. Het was leuk om hem te pesten. 'Ik vraag me fucking af waarom Jashin-Sama me heeft opgescheept met zo'n hersenloze fucked up bitch als jij.' mopperde Hidan voor zich uit. Ik besloot er maar niet op te reageren. Een kwartier lang bleef het stil. Toen bedacht ik me opeens iets. 'Zullen we anders nu aan Jashin-Sama vragen waarom we elkaar moesten zoeken?' Vroeg ik aan Hidan. Hij gromde iets instemmends. We liepen nu door een groot weiland. Perfect. 'Nee... Geen ritueel, dat duurt eeuwig!' Gromde Kakuzu. 'Hou je bek, geldwolf, jij hebt hier fucking niets over te zeggen!' snauwden Hidan en ik precies tegelijk. Geïrriteerd pakte ik uit mijn zak een kunai, die ik in mijn hand ramde. Het bloed stroomde uit mijn hand, en ik maakte het teken. Hidan deed hetzelfde. Onze tekens doorkruisden elkaar half, wat aangaf dat we bij elkaar hoorden. Ik ging midden in mijn driehoek zitten in de kleermakerszit, en begon mijn gebed. Tussendoor stak ik nog een kunai in mijn lichaam. Hoe meer bloed, hoe tevredener Jashin. Ik hoorde Hidan dit naast mij ook doen. 
Ik kreeg langzaam contact met mijn god. 'Jashin-Sama. Ik heb Hidan gevonden. Wat moeten we nu doen?' Ik hoorde Hidans stem er ook bijkomen. 'Ik vond haar. En wat nu?' 
'Ik zal het jullie vertellen. Weten jullie al iets van Tenshi?' zei Jashin. Tenshi... Het kwam me niet bekend voor. 'Nee.' Zeiden Hidan en ik alweer tegelijk. Dat begon me echt te irriteren.
'Een tijd geleden begon het. Mijn volgelingen stierven één voor één, werden vermoord. Ik wilde weten waardoor het kwam, en stuurde een van de nog weinige levende Jashinisten op onderzoek uit. Hij wist mij nog net te vertellen dat het gedaan werd door een organisatie, Tenshi, voordat ook hij werd afgemaakt. Die groep heeft een speciale techniek ontwikkeld waarmee ze Jashinisten kunnen doden. Jullie opdracht: stop Tenshi. Zoek uit waarom ze ons uitgeroeid hebben, en roei daarna hen uit. Als dat achter de rug is, moeten jullie het aantal Jashinisten weer op peil brengen.' 
Ik dacht er even over na. 'Moeten we dit niet met meerdere Jashinisten doen? Dit is een pittige opdracht.' Het bleef even stil. 'Jullie zijn de laatste twee Jashinisten. Het kan niet met meer.' De laatsten. Hoe kon dat? Waarom zou die groep dat doen? 'Aha.' was het enige wat ik zei. 'Hoe moeten we het weer op peil brengen?' vroeg Hidan ineens. 'Mensen bekeren, kinderen krijgen, dat soort dingen. Het lukt jullie wel.' 
'Ik ga geen kinderen met hem krijgen. We bekeren wel mensen.' zei ik meteen. 'Goed. Jullie weten wat je te doen staat.' zei Jashin, en we kwamen weer terug in het weiland.


Reacties:


Rebels
Rebels zei op 2 feb 2013 - 17:17:
Dat word fucking neuken, sowieso n.n