Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » My Immortal~Hidan » Chapter OO6.

My Immortal~Hidan

27 jan 2012 - 21:32

1171

1

233



Chapter OO6.

We liepen door een bos. Het was er ijskoud en het stroomde van de regen. Rillend liep ik op het pad. Hidan liep zonder moeite naast me met alleen een mantel, zonder shirt er onder. Mafkees. Ik snapte niet hoe hij dat kon. 'Waar gaan we eigenlijk naar die assholes zoeken?' vroeg ik mopperend. 'We informeren bij dorpen, en lopen gewoon rond.' Ik zuchtte. 'Kunnen we niet gewoon aan Jashin-Sama vragen waar de laatste moord gepleegd is? Dan hoeven we niet al die fucked up dorpen langs.' Hidan stond stil. 'Dat is best een goed idee, bitch!' grijnsde hij. De regen stroomde over onze gezichten. Mijn mantel was helemaal doorweekt, en er stond een harde wind. Het lege gevoel in mijn maag en het gegrom werkte ook niet echt mee. Ik klapte dubbel op het moment dat Hidan was uitgesproken, en zakte in elkaar op de grond. Hidan trok een wenkbrauw op. 'Jij kan ook niet veel aan, bitch.' zei hij spottend. Met mijn laatste krachten keek ik hem aan. 'Fucking asshole, ik heb mijn hele leven in een kelder gezeten. De laatste dagen waren de eerste keer dat ik mijn fucking dorp uit was geweest. In mijn dorp was het altijd warm, dus vind je het gek dat ik deze shit niet aankan?' Snauwde ik. Hidan keek mij een tijdje aan. Ik keek terug. De regen stroomde maar door. Toen bukte hij opeens, en tilde mij van de grond af. Hij hield mij in zijn armen, en drukte mij dicht tegen zijn lichaam aan. Dat zag ik niet aankomen. Ik stond op het punt weer te gaan snauwen, maar bedacht me toen dat dit alleen maar comfortabel was, en dat hij dit alleen deed om mij te helpen. Dus hield ik mijn mond maar, en kwam extra dicht tegen hem aan liggen. Zijn lichaam was echt abnormaal warm voor dit weer. Hoe deed hij dat..? Ik hoorde hem grinniken. 'Bevalt het?' fluisterde hij opeens in mijn oor. Ik voelde zijn warme adem tegen mijn oorschelp. Ik negeerde zijn vraag. 'Hoe blijf je zo fucking warm?' vroeg ik. Die vraag negeerde hij weer. 'We gaan terug naar de base. Zo kunnen we onze fucking missie niet doen.' Meteen begon hij te lopen. Ik voelde elke stap die hij zette. Uitgeput vielen mijn ogen dicht, en zakte ik langzaam in slaap in zijn armen. 

Ik werd wakker van een fel licht dat in mijn ogen scheen. Knipperend gingen mijn ogen open, en keek naar wat de oorzaak van dat licht was. Het was afkomstig van een raam. Verdwaasd keek ik om me heen. Ik lag in een onbekend bed. Alweer. En opnieuw wist ik ook niet hoe ik er terecht was gekomen. Ik begon na te denken over gisteren. Langzaam kwamen de herinneringen terug. Hidan en ik waren op onderzoek uit over Tenshi, maar ik stortte in. Hij droeg mij verder. Waarschijnlijk had Hidan mij dan ook in bed gelegd. Ik ging overeind zitten. De deken viel van mijn lichaam af. Toen Pein me in bed had gelegd toen ik dronken was had hij alleen mijn mantel uit gedaan. Nieuwsgierig keek ik naar wat ik nu aan had. Ik liet mijn blik over mijn lichaam glijden. Mijn ogen schoten vuur. Ik had nog alleen mijn bh en slipje aan. Hidan... Woedend sprong ik op, schoot in mijn kleren, en liep de kamer uit. Toevallig kwam net Deidara voorbij gelopen. 'Yo, barbie! Waar is de fucking slaapkamer van Hidan?' gromde ik. Hij gaf me een giftige blik, en wees toen de deur tegenover me aan. 'Daar, un. Maar Kakuzu slaapt er ook.' Zijn blauwe ogen keken me nog een keer boos aan, en toen liep hij verder. Meteen stak ik over, en trapte de deur open. 'Hidan, jij fucked up pervert!' krijste ik, en ik stampte de kamer binnen. Een nog half slapende Hidan keek me wazig aan vanuit zijn bed. Het andere bed was leeg. 'What the fuck, bitch? Waar heb jij het fucking over?' mompelde hij met een ruwe ochtendstem, terwijl hij zijn hand door zijn haar haalde. Ik probeerde te negeren hoe sexy zijn ochtendstem klonk, en hoe schattig zijn grijze haar was dat alle kanten op stond. 'Jij weet fucking goed waar ik het over heb!' snauwde ik. Hij dacht even na. 'Oh... Dat.' Er kwam een grijns op zijn gezicht. 'Sexy lichaam.' opnieuw schoten mijn ogen vuur. 'Hidan! Fuck you, pervert!' Ik stond op het punt om op hem af te rennen en hem neer te slaan. Blijkbaar zag hij dat. 'Yuuki, bitch, relax. Als je me nu vermoord krijg je problemen met Jashin-Sama. We moeten nog kindjes krijgen, remember?' Zijn grijns werd nog groter. 'Néé! We gaan mensen bekeren!' Ik draaide me om, en rende de kamer uit. Hier had ik geen zin meer in. 'Yuuki! Eet je ontbijt en doe fucking dikke kleding aan! We gaan straks weer op onderzoek uit!' Schreeuwde Hidan me nog na. Ik gromde iets vaags terug, en sprinte de woonkamer in. Alle leden zaten lui te zitten op de bank. Niemand keek op toen ik binnenkwam. 'Ook goedemorgen!' riep ik sarcastisch, voordat ik de keuken in rende. De groep gromde iets terug, maar keek nog steeds niet. Tsk. Dan niet. In de keuken besloot ik eieren met spek te bakken, zodat ik onderweg geen honger zou krijgen. Een stevige maaltijd was belangrijk vandaag. 
Ik stond nog te bakken toen ik nog iemand de keuken binnen hoorde komen. 'Ruikt lekker, bitch! Mag ik daar ook wat van?' Ik zuchtte. Hidan. Dat had ik kunnen verwachten. 'Maak het zelf, klootzak! Ik heb je nog niet vergeven wat je gisteren met me had gedaan.' Opeens bedacht ik me iets. 'Wat heb je eigenlijk precies met me gedaan?' mijn stem kreeg een gevaarlijke ondertoon. Het spek siste, dus ik draaide het nog een keer om. Het was al bijna klaar. 'Ik wacht...' Zei ik nog gevaarlijker. Hidan begreep blijkbaar dat hij op zijn woorden moest letten. 'Nou, bit- ik bedoel Yuuki, ik droeg jou je nieuwe slaapkamer in, kleedde je uit tot je ondergoed en legde je in bed.' De eieren en het spek waren klaar. Ik pakte een bord uit het kastje boven het aanrecht, en gooide het erop. Ook nam ik wat bestek uit de la, en ging aan de keukentafel zitten. Ik keek Hidan recht aan in zijn mooie, paarse ogen. 'Heel zeker dat je niks anders met mij gedaan hebt?' vroeg ik, terwijl ik een hap ei nam. 'Heel zeker.' Zijn stem klonk eerlijk, dus besloot ik hem maar te vertrouwen. 'Mooi.' Ik gaf hem een glimlach, pakte mijn bord, en liep ermee naar de woonkamer. Ik plofte neer op een stoel, en keek mee naar de tv met de andere leden. 
Na ongeveer een half uur kwam Hidan binnen. Ik stond allang te wachten met mijn dikke kleding aan. 'Eindelijk. Kom, we gaan.' Zuchtte ik. Zonder op zijn antwoord te wachten liep ik al de woonkamer uit naar de uitgang. Ik hoorde Hidan achter me aan komen. Goed. Poging twee voor onderzoek naar Tenshi. 


Reacties:


Rebels
Rebels zei op 2 feb 2013 - 17:26:
... Perverted ;3