Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » One Shots ~ It's all about love. » Ons verhaal

One Shots ~ It's all about love.

28 jan 2012 - 16:01

219

0

191



Ons verhaal

Jij keek me aan, onschuldig en nergens van bewust. Ik glimlachte naar je, een glimlach met een betekenis die jij niet begreep.
“Dus, hij is je beste vriend,”¯ merkte jij op met een voorzichtige bijbedoeling. Ik wou je plezieren en zei dat je gelijk had.
“En, heeft hij een vriendin?”¯ Jouw nonchalante toon was té en ik fronste. Ik vroeg waarom je dat wou weten.
“Hij is knap,”¯ antwoordde jij. Ik merkte bitter op dat ik dat al wist. En dat ik het hem niet in dank zou afnemen als hij iets met jou begon.
“Hoe bedoel je?”¯ Jij werd ongerust, bang dat ik dacht dat jij concurrentie voor mij was. Jij begreep het niet, wist niet hoe het zat. Ik maakte je duidelijk dat hij, zolang ik mijn kans nog niet had genomen, niets mocht doen. Ik zou het eerst proberen. Jouw blik veranderde toen begrip begon te dagen.
“Zou het niet raar zijn op een school als deze? Krijg je dan geen problemen?”¯ Ik schudde mijn hoofd en was blij dat je het zo opvatte. Ik antwoordde dat sommige dingen geheim kunnen blijven. Jouw hand gleed als vanzelfsprekend in de mijne en na even vlug om je heen te hebben gekeken, kuste je me. Ik hunkerde al maanden naar je terwijl jij van niets wist. En sindsdien zijn wij een feit.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.