Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » When your heart beats.. » Hoofdstuk 4.

When your heart beats..

31 jan 2012 - 23:17

1164

0

250



Hoofdstuk 4.

Justin.
‘Komen jullie anders bij mij eten?’ Ik kijk Chaz en Jamie aan. ‘Ehm.. Ik ga bij Luna eten..’ zegt Chaz schamend. ‘No problem. En jij?’ ik kijk naar Jamie. ‘Ja leuk! Chaz wat doe jij met slapen?’ ‘Luna’ zegt hij. Ze knikt en hij loopt richting huis voor spullen. ‘Ik ga hierna naar Luna toe.’ Roept hij nog. Ik kijk Jamie aan. ‘Dus.. Wat doe jij dan met slapen?’ ik kijk haar met mijn schattige ogen aan en lik even aan mijn lippen. ‘Tja, we kunnen bij mij slapen en dan films kijken, we kunnen toch nog feesten.’ Zegt ze. ‘Feesten?’ vraag ik en ik kijk weer lief. ‘Ja DEAL! Ik kijk wel wat ik nog in mijn kast heb hangen’ Ik knik en wel lopen haar huis binnen. ‘Wil je iets drinken?’ vraagt ze. ‘Ja, wat heb je?’ Ze loopt naar de keuken waar een hudge koelkast staat. ‘Ehm, Redbull, Cola, Sinas noem maar op!’ ‘Redbull!’ roep ik en ze pakt twee blikjes uit de koelkast. Ik maak hem open en drink het. Ik zucht verlekkerd en bekijk JJ nog eens goed. Ze heeft hele mooie ogen, dat is gewoon een feit! Ik kijk naar de rest van haar. Opeens zie ik iemand lopen naar de deur. ‘Ohnee!’ roept ze en kijkt bang. ‘Dat is Bram!’ ik kijk haar aan. De bel gaat en ze loopt zo koeltjes mogelijk naar de deur toe. Ik hoor haar boos schreeuwen en dan een klap. Ik ren naar de deur toe. ‘Wow..’ JJ ligt met een rood gezicht op de grond te huilen met haar hand op haar gezicht. ‘Ga weg man!’ roep ik tegen hem en bel stiekem 911 achter mijn rug. Ik laat ze gewoon het gesprek horen. ‘Vind je dat normaal om iemand zomaar neer te slaan?’ Ik kijk hem heel kwaad aan. ‘Ja.’ Reageert hij non-chalant. Ik wordt boos en bal mijn vuisten. Ik geef mijn telefoon aan JJ en die vertelt war er gebeurt. Ik sla Bram recht op zijn kaak en hoor krak. Meteen zie ik allemaal flitsen. ‘Küt.. Ga weg klere kind.’ Bram kijkt heel woest en gaat gewoon door. Ik hoor in de verte een sirene en dan stopt er een politiewagen voor de deur. De pers wordt weggehaald en Bram wordt gearresteert. ‘Gaat het lief?’ Ik kniel bij haar neer en streel haar wang. ‘Even ijs erop doen en het is zo weer weg.’ Zeg ik zacht tegen haar. Ik geef haar een zacht kusje en bloos. Ik help haar omhoog naar de keuken. ‘Ik heb zin om te stappen.’ Zegt ze en ik begin te lachen. ‘Ik ook.. ik ook..’

Ts stappen.
Jamie.
Ik loop met Justin Starlett binnen en we bestellen als eerste wat drinken. ‘Je ziet er mooi uit.’ Zegt Justin en ik bloos een beetje. ‘Ik neem een Baco, jij?’ ik kijk hem vragend aan. ‘Same’ antwoord hij. ‘2 Baco!’ roep ik naar de barman. Ik beweeg mijn voet op de maat van de muziek. De Baco’s staan voor ons en ik drink ervan. Heerlijk. ‘Straks Shotjes?’ vraag ik aan Justin. Hij knikt en ik sla mijn glas achterover. Ik zucht en kijk Justin aan. Ik glimlach. Hij is wel heel lief eigenlijk.. Ik bestel shotjes en meer en meer. Justin en ik voelen hem al een beetje hangen en we gaan dansen. Ik schuur tegen hem aan en heb echt plezier. Ik draai me om naar Justin, en kijk hem lief aan. Dan komt er een slownummer en pak ik hem vast. Ik kijk hem diep in zijn ogen aan en voel hem nog steeds hangen. Hij kijkt me ook aan en ik glimlach schattig. Ik bijt op mijn lip. Nu nog niet. Dat is nog té vroeg.. ‘Drinken?’ ik kijk hem vragend aan. ‘Ja doe nog een shotje..’ Hij kijkt een beetje teleurgesteld maar legt zijn handen op mijn heupen als we naar de bar lopen. We nemen nog wat shotjes. Ik voel me dronken en Justin zo te zien ook. ‘Zullen we gaan?’ HIK. Justin knikt heftig. ‘Justin is een beetje moe.’ We pakken onze jassen en lopen van links naar rechts over straat. Ik doe mijn deur open en we lopen direct door naar mijn kamer. ‘We hebben alleen geen matras meer.. Die is kapoet.’ Ik grinnik en maak een plof gebaar bij het woord kapoet. ‘Maakt niet uitt’ ik grinnik. Ik kleed me uit en doe mijn pyjama aan. Ik voel Justin gewoon naar me staren. ‘Hup, pyjama aan jij!’ en ik sla op zijn kont. Ik draai met mijn rug naar hem toe en buk even voor mijn kleding. Ik leg ze over mijn stoel heen en als ik me omdraai staat Justin in alleen een trainingsbroek. ‘Das mijn pyjama.’ Antwoord hij droog. Ik kijk verlekkerd naar zijn sixpack en bloos. Even schud ik met mijn hoofd. Wakker worden! Ik ga in bed liggen en klop uitnodigend naast me. Ik voel hem nog steeds hangen, en Justin zo te zien ook nog. Ik grinnik en Justin gaat opeens boven me hangen. Ik kijk hem vragend aan en dan belanden zijn lippen teder op de mijne. Ik kijk hem blozend aan en ontspan daarna. Hij tikt zachtjes met zijn tong tegen mijn lippen aan en ik doe mijn mond open. We zoenen voor wat leek 5 minuten en toen stopte we. Ik kijk hem aan. ‘Eh..’ ik bloos. Justin brengt mijn kin naar zich toe en geeft nog een klein kusje op mijn mond. Ik glimlach en kus hem nog een keer. Heerlijk, een keer niet zoveel slijm in me mond net als Bram altijd deed. Ik stop en kijk hem blozend aan. ‘Slapie doen?’ grinnik ik. Justin knikt en gaat tegen me aan liggen. Ik val in een diepe slaap over Justin. Ik glimlach in mijn slaap en hoor Justin ergens ver weg snurken.

Ts volgende ochtend.
Justin.
Ik wordt langzaam wakker en kijk naast me. Naast me licht Jamie heel lief te slapen. Ik ga op mijn zij liggen en ondersteun mijn hoofd met mijn arm. Ik kijk naar haar en glimlach. Ik haal wat haren uit haar gezicht. Ik glimlach en streel haar wangetje. Ze opent langzaam haar ogen en kijkt me aan. ‘Heeh.’ Zegt ze met een kapotte stem. ‘Heeh..’ schoonheid wou ik erachteraan zeggen, maar ik hield me in. ‘Wat is er gisteravond allemaal gebeurt?’ ze kijkt me een beetje raar aan. ‘We hebben allebei wat te veel gedronken, maar er is niets gebeurt.’ Ik bloos bij niets gebeurt. ‘En waarom weet ik dat we hier nog hebben gezoend?’ zegt ze en gaat rechtop zitten. ‘Ja, maar ik bedoelde niets ergs.’ Ik grinnik. Ze knikt. ‘Zullen we gaan hardlopen? Daar heb ik echt zin in.’ Ze kijkt me bijna smekend aan. ‘Tuurlijk, als jij een trainingsbroek hebt enzo.’ ‘Kijk maar in Chaz zijn kamer!’ Ik loop naar Chaz zijn kamer en open zijn kast. Ik pak een trainingsbroek en een shirt. Ik loop weer terug naar de kamer van Jamie. ‘Klaaaar’ zeg ik blij en Jamie is ook klaar.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.