Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Winterwalk with Niall horan » Meet niall horan

Winterwalk with Niall horan

3 feb 2012 - 20:32

444

1

321



Meet niall horan

Ik was nu ongeveer 5 weken in het mooie Londen. En geloof mij. Dit was vreemd. Vanaf de eerste dag voelde ik iets. Iets wat me gelukkig maakte maar ook weer verdrietig. Ik keek na buiten. Hier zat ik dan. Fijn achter een kantoor te werken. Terwijl ik liever na buiten ga. Ik hou van de buitenlucht. Ik hou van het leven. Maar toch. Ik kijk na de klok. Nog 5 uurtjes werken. En dan ga ik zeker wandelen in het park. In Nederland hadden we dat niet echt. Zo groot park. Nou als je uit het saaie lunteren komt heb je alleen maar bos. En weilanden.

Ik had nooit echt een idee gehad wat ik in Londen zou gaan doen. Maar tijdens een evenement werd aangesproken door een vrouw die voor de Engelse cosmogirl werkt. Ze vroeg aan me af ik werk zocht. Ja was mijn antwoord. Ik kon gelijk die maandag beginnen. Ik hoefde niks de fiksen. Ik kon gewoon gaan werken. Ik mag gewoon intervieuws en dat soort dingen afnemen. Mijn dag kan niet beter. Toch verlang ik na buiten.

Tijdsprong -5 uur-

Ik kijk nog even na buiten en pak dan mijn jas. Op na buiten. Lekker in de sneeuw wandelen. Ik pak de rest van mijn spullen. En zeg mijn collega's gedag. Ik loop direct na het park. Het is mijn plekje. Ik kom er tot rust. Ik kan hier genieten. Ik kan hier verlangen na morgen. Ik kan daar echt alles doen. Ik loop een tijdje langs het water. Als ik een jongen zie staan. Hij kijkt me aan. Hij glimlacht. Ik kijk hem aan. Ik glimlach terug. Wat moet ik nu gaan doen. Moet ik na hem toe gaan lopen. Of moet ik juist gaan wachten. Help... ik sta nu echt in tweestrijd. Deze jongen heeft iets. Maar wat weet ik niet. Hij is leuk. Nou ja het zal wel goed komen. Op dat moment komt de jongen na me toe lopen. Hoi mooi meisje. Hoi jongen met een lieve lach. Mijn naam is niall zegt de jongen. En wat is jouw naam. Iris. Ik heet iris. Mooie naam zegt niall. Ik moet gelijk blozen. Waar ben ik toch mee bezig. Ik kijk hem aan. Zin om samen verder te gaan wandelen. Kan dat wel vraag ik gelijk. Waarom niet vraagt niall aan me. Wat een domme vraag stel ik toch. Wil je verder wandelen met mij vraagt niall. Ik knik. Zin om daarna choco te gaan drinken. Met alle plezier zeg ik

Deze jongen is leuk. Lief en zo schattig. Je zou die lieve ogen eens moeten zien. je smelt gewoon gelijk. Ik geniet van zijn aanwezigheid.


Reacties:


Zialled
Zialled zei op 3 feb 2012 - 20:47:
Iris+Niall=perfecte liefde.

I love this story. snel verder x