Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Winterwalk with Niall horan » Wake up with niall

Winterwalk with Niall horan

3 feb 2012 - 22:40

694

1

273



Wake up with niall

Het was zo gezellig dat we besloten om na het eten een film te gaan kijken. Ik had niet echt een idee wat voor film. Maar niall had liam gesmst die wel een vriendin mee zou nemen die wel wat leuke films had. Niet veel later stond liam voor deur met een getint meisje. Ze keek me lachend aan. Ik ben saf zegt ze zachtjes. Hoi zeg ik vrolijk. Niall slaat weer zijn armen om me heen. Laat me even los zeg ik tegen hem. Hij kijkt me zielig aan. Waarom doet hij nou zo. Laat je armen maar even om me zitten zeg ik dan. Ik heet trouwens iris zeg ik tegen het meisje. Ze glimlacht. Liam slaat zijn arm om haar. Zo lopen liam en saf na binnen. Het ziet hier leeg uit zegt saf. Ben je op zoek na een woning vraag ik spontaan. Ja zegt ze. Heb jij even mazzel zegt niall tegen me. Ik kijk hem verbaasd aan. Waarom. Omdat je dan kan gaan samen wonen met saf. Ze kijkt me aan. Dat lijkt me een goed idee zeg ik. Je kan morgen bij me inkomen trekken zeg ik tegen haar. Ze glimlacht alleen maar. Liam trekt haar mee. Is hier nog een slaapkamer vraagt liam aan me. Ik knik. En wijs na de deur aan het einde van de gang. Samen loopt liam met saf na de kamer. Helaas horen we de rest van de avond niks meer van hen. Niall ligt naast me op de bank. Wil je blijven slapen vraag ik. Hoezo vraagt niall aan me. Het is morgen weekend. En zegt hij nieuwschierig. Dan zouden we morgen de hele dag samen door kunnen brengen. Zit iets in zegt niall. Is het een ja vraag ik. Zeker weten zegt niall. Jammer dat saf en liam nu de slaapkamer hebben ingenomen zeg ik. Dan gaan wij toch na die andere kamer. Ik grijns. Ja laten we dat maar gaan doen.

Heb jij wel extra kleding bij me. Niall knikt en wijst na de tas die in de gang staat. Ik zou vannacht bij liam blijven slapen. Dus had hij een tas met kleding mee genomen. Komt dat nou goed uit zeg ik glimlachend. Jij bent echt zo leuk zegt niall wanneer hij mijn ogen ziet stralen. Ik kijk hem aan. Kom laten we dan maar gaan. Ik loop snel na badkamer en kleed me om. Niall ligt al in het leuke bed als ik binnen kom. Hij houdt de deken op. Kom er bij liggen zegt hij heel verliefd. Wat moet ik toch met jouw beginnen zeg ik. Een relatie zegt niall heel eenvoudig. Ik kijk hem aan. Dat lijkt me een goed idee. En wat is je antwoord op de volgende vraag. Ik kijk hem aan. Wil je mijn vriendinnetje zijn lieve iris. O niall wat ben je toch lief zeg ik. Ja ik wil jouw vriendinnetje zijn. Ik kus hem. Snel begint het heel gezellig te worden onder de deken. Hij is echt zo lief. We doen 'het ' niet. Knuffelen is zoveel beter. Na een lange tijd sluiten mijn ogen.

- volgende morgen-

Ik word wakker en zie hoe niall ligt te slapen. Ik begin zijn gezicht te strelen. Dan doet hij zijn ogen op. Ik hou van je iris zegt hij. Ik meer van jouw niall. Dan hoor ik iemand op de deur kloppen. Saf en liam staan na ons te kijken. Liam grijnst na niall die gelijk ja knikt. Jullie zijn dus een stel zegt saf blij. Ik knik. Hoe lief is dat zegt ze. Zullen we ze dan met rust laten vraagt liam aan saf. Ja dat lijkt me een goed idee. Ze lopen samen de kamer uit. Zo nu hebben we weer alleen tijd voor ons zelf zegt niall. Wij waren met iets bezig zeg ik dan. Hij kijkt me verbaasd aan. Wat bedoel je vraagt hij aan me. Nou wat denk je van dit. Ik druk mijn lippen tegen die van hem. O ik weet het weer. Ik Hij kust me terug. Snel trek ik deken over ons heen. Lekker met niall onder de dekens. Wat kan ik nog meer wensen.


Reacties:


Zialled
Zialled zei op 3 feb 2012 - 22:49:
Snel begint het heel gezellig te worden.

Oké stop, het word me te veel
snel verder x