Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Everything About You » -04-

Everything About You

4 feb 2012 - 7:52

213

0

198



-04-

Liza Gonvoalzos

Ik ga naast Harry zitten een zucht verlaat mijn mond. "Vertel", zegt Harry en kijkt me dan aan. "Je weet zeker al dat mijn verleden niet zo geweldig is geweest.", zeg ik vragend en kijk hem in zijn ogen aan. Daarop knikt Harry en ik ga verder met vertellen. "Het begon allemaal op mijn 10e jaar, ik dacht dat ik het geluk had gevonden. Maar het enige wat ik vond was haat" Ik zuchtte even en voelde mijn ogen nat worden. "De meeste mensen stappen erover heen, maar ik werd achtervolgd door personen, briefjes en als ik dingen niet zou doen dan werd ik vermoord.", zei ik en toen hield ik het niet meer in en barstte in huilen uit.
Harry sloeg zijn sterke armen om mijn middel en liet mijn hoofd op zijn schouder rusten. "Een keer heb ik gewijgerd en ik ben bang dat het ieder moment kan gebeuren, ik was net zelfs bang toen ik alleen hier was.", zei ik wat rustiger.
Daarna lag er een stilte, waarvan niemand snapte waarom die er was.

"Waarom vertel je precies mij dit", vroeg Harry dan zachtjes met een twijfeling in zijn stem. "Omdat ik het moest, omdat ik me veilig bij jou voel Harry", zei ik en keek hem in zijn groene ogen aan.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.