Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Hoe versier ik een prins? » 1#

Hoe versier ik een prins?

4 feb 2012 - 17:01

282

0

191



1#

enjoy en laat reacties achter :)

Nou lekker dan. Dit was het allerergste wat ik had kunnen bedenken.
Maarja, zo gaat het altijd in mijn leven: het zal nooit eens meevallen.
Als je 14 bent, begint je zulke dingen in de gaten te krijgen.
Toen ik na de paasvakanie in het vliegtuig zat om terug te gaan naar school (ik zat ingeklemd tussen een superdikke vrouw die eruit zag als de directrice van een weeshuis en een vies ruikende man die op een zwerver lijkt), had ik zitten bedenken hoe ik het in het zomertrimester mijn leven op het Mount Abby een goed kon gaan veranderen.
Mijn leven daar was vanaf de eerste dag een hel geweest. Ik besloot dan ook dat ik alles zou doen om door de populaire meiden geaccepteerd en gerespecteerd te worden. Diep in mijn hart wist ik natuurlijk wel dat ze een stelletje valse arrogante trutten waren, maar ja... je kunt niet eeuwig het buitenbeentje van de klas blijven. Op een dag word je daar ziek van en wil je erbij horen. Ik wist dat ik het niet gemakkelijk zou krijgen.
Dat ik een heel nieuw imago zou moeten opbouwen. Nouja, ik moest een meisje zien te worden dat jongen kom versieren, vooral leukje jongens natuurlijk. Het was dus duidelijk. Ik wist wat me te doen stond. Ik wist dat ik de zaak drastisch moest aanpakken. Maar dat was ook geen probleem, ik had een uitstekend plan.
Ik had er zelfs rekening mee gehoudendat het misschien niet meteen gesmeerd zou gaan. Met andere woorden: ik was op alles voorbereid.
Maar zelfs ik, de koningin van de noodlotsvoorspellen (door mijn moeder bedachte naam - hahah, ) had niet verwacht dat ik een kamer zou moeen delen met de hooggeboren Gabriella Castle Orpington.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.