Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Hoe versier ik een prins? » 3#

Hoe versier ik een prins?

4 feb 2012 - 17:49

391

0

177



3#

hoofdstuk 3 alweer !!

Honey wees met een van haar lange, gemanicuurde vingers naar de lijst en zei 'O, jaaa. Maar kijk, schat, je zit niet alléén bij die Amerikaanse trut. Raad eens wie er nog meer bij je op de kamer zit? Die gestoorde vriendin van haar, Star!'' Gabriella's ogen sprongen bijna uit hun kassen. ''Dat meen je toch niet, liefje? Ik ga meteen tegen paps zeggen dat hij een klacht moet indienen,' verklaarde ze luid, terwijl ze wanhopig de lijst langs keek en haar perfect gemanicuurde hand tegen haar voorhoofd drukte.
Het is een wonder dat die 2 geen tiara dragen, dacht ik. O, foutje! Dat doen ze soms wel. Dit beloofde een geweldig trimester te worden.
Mijn wanhoop over het feit dat ik een kamer moest delen met Gabriella werd wat verzacht nu ik wist dat ook Star bij mij op de kamer zou komen.
Ik had gevraagd of ik bij Star mocht, maar zoals Gabriella nu merkte, wordt je met je eerste voorkeur niet alrijd rekening gehouden.
Star was mijn beste vriendin. Zoals ik al zei, was ze bovendien mijn énige vriendin, omdat wij de buitenbeentjes van de klas waren.
De 1e dag van het 7e jaar (mijn 1e jaar op het Mount Abby) hadden we elkaar leren kennen bij het schermen. We brachten uren door met oefenen in de salle d'armes. (om aan de andere meiden te ontsnappen, en in Stars geval, om professor Sullivan te zien. Dat is onze schermmeester en zij vond hem leuk) We raakten steeds meer met elkaar bevriend, vooral toen we allebei de sabel als wapen kozen. De andere meisjes hadden nog nooit geschermd, dus die moesten beginnen op floret, maar omdat Star en ik al van jongs af aan schermen hadden gedaan en zo enthousiast waren, mochten we van professor Sullivan eerst op degen en later op sabel schermen.
De sabel is het agressiefste van de drie schermwapens. Hij heeft een stoere beugel, die de volle vuist beschermt, en een platte kling met een omgevouwen punt. Heel wat anders dan dat zielige rubber dopje op de floret. Sabreurs staan algemeen bekend om hun moed en meedogenloosheid.
Star en ik dachten dat we het met onze moed en meedogenloosheid ver zouden schoppen, maar dat was een vergissing. We hadden er namelijk geen rekening mee gehouden dat je als saubreur opvalt. En dat is iets wat je ophet Mount Abby nooit moet doen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.