Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Eeuwige leugens (TC) -pauze- » nr3

Eeuwige leugens (TC) -pauze-

27 feb 2009 - 9:21

513

0

288



nr3

De volgende morgen vertrek ik al om half 11 naar het jeugdhuis, ik wil zeker op tijd zijn!!



Ik neem dezelfde weg die ik gistere nam, maar deze keer kom ik enkele jongens tegen. Ik schat ze rond de 20. Echt aardig zien ze er niet uit, maar toch komen ze naar me toe.



"Geef me je geld!" schreeuwt de grootste onder hen

Ik zet uit angst meteen naar achter en voel dat ik al tegen de muur sta.

De jongen komt dichter en ik krimp in elkaar.

"Bangerik!" Schreeuwt hij en hij duwt me zo dat ik met mn gezicht en trui in een plas modder val, maar waar op de rond ook nog stenen en glas lagen.



"Laat hem gerust!!" Hoor ik iemand schreeuwen. Als ik niet beter wist zou ik denken dat het Tom was. "Ga weg, en zoek iemand van je eigen groote!" Zou het echt Tom zijn?

Ik kijk om en zie Tom staan, dus toch!

De jongen vertrekken en Tom helpt me recht.

"Gaat het?" vraagt hij bezorgd. "Ja, hoor dank je. Maar waarom gaan ze bij jou wel weg?" "Ik zit ik een jeugdbende hier, en een lid van de bende is heilig. Als iemand een lid iets aandoet, zal die daar zwaar voor boeten!" Ik lach en kijk naar mijn T-shirt. Het zit helemaal onder de modder en is gescheurd. "SCHEISSE!!!!" "Wat is er?" "Dat was mijn lieveling T-shirt! En zo kan ik echt niet naar het skate-park! Ga je even mee naar huis?" "Euh, ja, tuurlijk." Ik trek mijn T-shirt uit, brrr, koud. "Heb je het koud?" Ik knik. Hij trekt zijn T-shirt uit en geeft hem aan mij. Ik neem hem aan wil hem aantrekken. "Doet het pijn?" "Wat?" Hij wijst naar mijn buik. Er zitten verschillende sneeën in en ook op mijn handen zitten schaafwonden. "Ja, een beetje." Eigelijk niet, maar een beetje overdrijven mag he.



Ik in zijn shirt en hij in een bloot bevenlichaam wandelen we weer naar mijn huis.



Ik bel aan en mijn moeder doet open. "Bill! Hoe zie jij eruit?! En wie is dat?" "Dat is Tom, mijn vriend. Hij heeft me geholpen." Zeg ik terwijl ik naar binnen ga en Tom mee naar binnen trek.



"Wat is er gebeurd?" vraagt mijn moeder terwijl ze de sneeën op mijn buik verzorgd. "Ik had met Tom afgesproken aan het jeugdhuis, maar toen ik naar ginder wandelde ben ik enkele jongens tegengekomen. Ze duwden me in een plas modder en stenen en glas. Maar toen kwam Tom, hij heeft ze weggestuurd en me zijn shirt geleend om naar hier te komen, want met de mijne kan ik niets meer doen." zeg ik terwijl ik naar mijn T-shirt wijs.



Wanneer mam klaar is ga ik met Tom naar mijn kamer, want echt zin om naar het skate-park te gaan hebben we niet echt.

We kijken naar een dvd en onder de film moet ik echt moeite doen om niet de hele tijd naar Tom kijken.

Jammer genoeg vertrek Tom na de film weer naar huis, maar gelukkig laat hij zijn shirt liggen.

Die krijgt een speciaal plaatsje op mijn kamer!!!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.