Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Lucky Charms » OO5.

Lucky Charms

9 feb 2012 - 22:04

623

6

554



OO5.

Hey guys, het duurde wat langer, maaaar het nieuwe hoofdstuk is er weer! (: Reacties would be amazing! (:

Met mijn hoofd tegen de muur geleund, lees ik één van mijn nieuwe studieboeken door. Ik heb de jongens al twee weken niet gezien en op zich is het wel fijn om de rust terug te hebben. Toch mis ik hen drukhid en vrolijkheid om me heen. Met een snel gebaar haal ik mijn iphone uit mijn broekzak en probeer een fatsoenlijk smsje naar Harry te tikken. Mijn hersenen draaaien overuren en ik leg het tegen mijn voorhoofd en gooi mijn telefoon op de bank. Hij begint tegenspruttelend te trillen en ik sprint er blij naar toe.
Mama: Hi love, how are you. We miss you back home. love youxxx
Een glimlach verschijnt om mijn lippen en ik druk op de bel-knop. Mama neemt meteen op, en ik glimlach weer.

Na een lang gesprek hang ik uiteindelijk op en ik ben blij dat ik haar weer eens heb gesproken. het was alweer heel lang geleden. In een vrolijke bui, pak ik mijn jas en loop de stad in. Een koud wind blaast mijn haren alle kanten op. Ik trek mijn muts wat verder over mijn hoofd en verberg mijn hoofd in mijn kraag. Als ik het kleine juwelierzaakje zie waar Harry mijn tweede bedeltje had gekocht, loop ik er naar binnen. Als de deur sluit, overspoeld warmte mijn koude gelaat. Een klein gebogen mannetje glimlacht vrolijk en wenkt me naar de balie, 'Zoek je iets speciaals?' Vraagt hij. Ik knik, doe mijn handschoen uit en laat het bedelarmbandje zien, dat aan mijn pols bungelt. 'Een nieuw bedeltje dan?' Ik knik weer en de meneer haalt een bak met verschillende zilveren bedeltjes uit de vitrine. Langzaam laat ik mijn blik over de zilveren voorwerpjes glijden en voel mijn lippen omkrullen in een glimlach als ik een klein zilveren sleuteltje zie liggen. Snel wijs ik het aan en de meneer glimlacht ook. 'De sleutel tot je hart?' Vraagt hij. Ik schud mijn hoofd, 'De sleutel naar mijn toekomst.' Hij glimlacht, hangt het bedeltje bij de anderen en ik betaal ervoor. Tevreden loop ik vijf minuten later de zaak uit en stap binnen bij de eerste beste starbucks. Snel bestel ik een Latte Machiatto met slagroom en caramel, waarna ik aan één van de vele tafeltjes ga zitten. Na een paar slokken van de warme drank, pak ik mijn telefoon en maak een foto van mijn nieuwe bedel. Ik voeg het toe bij ee berichtje en tik er ook een berichtje bij.
Avery: What do you think of my new Charm? (: How is touring? .xx

Snel drink ik de laatste slokken koffie op en loop de straat weer op naar huis toe. Ik nestel me op de bank en pak mijn leerboek er weer bij. Mijn hoofdpijn van eerder de dag is weggetrokken, begon ik weer te leren en kijk steeds even naar het bedeltje. Nu ik me eindelijk wat beter kon concentreren, focuste ik me beter op het studieboek waar ik al de hele dag me bezig was.
Net op het moment dat ik lees over media en communicatie, trilt mijn telefoon zacht vanuit mijn broekzak.
Harry : Hey babe, looks wonderfull. Tour is great, but I miss you lots .xx
Ik glimlach weer even en tik snel terug. De rest van de middag vergeet ik mijn opleiding en sms met Harry totdat hij uiteindelijk maar besluit om me te bellen. Ook dat duurt weer een uur en uieindelijk hang ik op na een lang en fijn gesprek. Harry heeft beloofd, dat ik een keer mee mag naar een optreden. En hij probeerd me nog over te hale om mee te gaan op tour, maar ik vind het nog steeds niet zo'n goed idee.

1DQuote: ''I always de ones I love even though I'm as terrifying as a baby penguin.'' - Niall


Reacties:

1 2

KellyStyles
KellyStyles zei op 21 feb 2012 - 22:32:
VerderVerderVerderVerderVerderVerder


Reactiongirl
Reactiongirl zei op 18 feb 2012 - 22:25:
Awwwwww :' Ze zijn echt zo cute samen asdfghjkl.
Sorry dat ik niet zo meeliep met het lezen, druk met school enzo :/ Maar nu eindelijk voorjaarsvakantie wooooo! (:
Anyways, snel verderrrr (:
xx


Pline
Pline zei op 12 feb 2012 - 1:54:
Jihaaaaaaa, I just LOVE this story!!!!!!!!!!
Sweety, you have to go on and write another chapter asap 'cause I can't wait to read more of this!!!

xx


realMe
realMe zei op 11 feb 2012 - 17:42:
je 1D quote is volgens mij niet helemaal compleet...
He does what?

het is weer geweldig
ik ben ech zo benieuwd naar meer


JeRiNo
JeRiNo zei op 10 feb 2012 - 16:34:
Waaaauw
Ik hou van je verhaal
Wil je pleaaaase snel verder??
Ze zijn hier best schattig ^^

xoxo