Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » Better. » 3 = Justin Bieber

Better.

12 feb 2012 - 19:18

568

0

162



3 = Justin Bieber

Dat was een fucked up eerste dag van de week. Een andere meid, die me waarschijnlijk toch alleen maar wilt zuigen. Er zijn heel veel andere jongens op school maar elk meisje, niet om raar over te komen, wilt mij. Niet dat ik ooit hun hoerige persoonlijkheden wil. Nooit.
Dit dorp.. Waar ik woon, is niet de meest geweldige plek om een middelbare school te hebben. De helft van de jongens zijn dronken, high of gaan niet naar school.. Zoals ik nu op dit moment doe. 
Ik moet zoveel nablijven dat ik op de laatste dag van school nog bij Tuite zit. Meestal voor vechten. Ze merken nooit dat ik vaak niet naar school ga omdat ik tijdens de eerste pauze terug ben. Ik mis meestal de eerste twee lessen en soms de vijfde en zesde, ligt eraan of ik er zin in heb.

Ik ben in mijn hoofd aan het bedenken of ik naar huis moet met die fuckers genaamd.. Niet mijn familie. Het zijn gewoon een groep kinderen waar ik mee woon, maar ik heb het daar goed. Ze zijn allemaal gestoord. Ik heb mijn eigen kamer, eigen bed, eigen kleren. Ik verdien mijn eigen geld omdat ik zonder dat ze het weten een baan heb.

Ik rijd met mijn skateboard langs de zijkant van mijn school. Het is echt een grote motherfucker en het duurt dus even voor ik bij de voorkant ben, waar het park is.
Fuck, het is nog koud ook.
Ik stap van mijn skateboard af en klem het onder mijn arm. Het is een zonnige dag. Ik pak mijn telefoon uit mijn zak, en zonder dat ik het wil valt mijn portemonnee er uit. Alles ligt verspreid op de grond.
"fuck my life." sis ik tegen mezelf en ik pak een paar dollar-biljetten op, condooms, kogels. Ik zie al snel wat het probleem is; de rits van de portemonnee is gebroken. Boodschap voor jezelf Justin: koop een nieuwe portemonnee.

Als ik het park inloop en plaats neem op een bankje, word ik gebeld door Nick.
"hallo?" zeg ik en ik kijk het park rond. Het is niet heel druk.
"Jus, waar ben je?" vraagt hij.
"in het park. Hoezo? Wat is er?" zeg ik en ik kijk opnieuw rond. Ik weet niet wat ik daarmee heb, maar misschien dat er nog lekkere meiden langslopen. You never know.
"ga naar huis en dan kom ik je ophalen." zegt hij en dan hangt hij op. Je kan Nick een vriend noemen..
Denk ik.
Ik sta op. Ik vraag me af hoelang het zal duren. Misschien ga ik nog terug naar school in de pauze. 
School heeft iets met me. Dat als ik niet op school ben zonder dat de mensen thuis me ziek gemeld hebben, mijn nablijven word verdubbeld. Want die fuckers weten wanneer iets echt of nep is, het maakt niet uit hoe goed je bent.
Ik rol langzaam het park uit en ga een paar huizen verder dan waar ik woon. Als ze bij mij thuis zien dat ik niet op school ben, ben ik de shit. Dan komen ze aan mijn spullen en meestal zorg ik ervoor dat ze buiten bewustzijn raken als ze dat doen. Ik wacht op een witte auto omdat Nick daarin rijd. Na een tijdje zie ik hem de bocht om rijden en stopt hij voor me. Ik loop naar de andere kant van de auto en stap in.
"hey man." zeg ik.
"Jus dit is belangrijk." zegt hij en hij begint te rijden.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.