Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » Better. » 4 = Julia Stark

Better.

12 feb 2012 - 20:00

811

1

171



4 = Julia Stark

"los deze som op." zegt mijn nieuwe wiskunde docent. Ik haat wiskunde echt heel erg. Ik ben er niet goed in en het feit dat ik alleen zit maakt het er niet beter op omdat ik het nu aan niemand kan vragen. Op mijn vorige school kon ik dat wel. Toen ik hier binnen liep mocht ik van meneer Madden overal zitten. Ik koos voor alleen omdat niemand er aardig uit zag.
De schoolbel danst onze oren in. Ik raap mijn boeken bijeen en rits mijn etui dicht. Dan sta ik op en zie ik dat de helft van de klas al vertrokken is. Waarom zijn ze altijd zo snel? Ik ben dat nooit.
De klok vergt mijn aandacht. 10 over 12, dan begint de pauze.
"hoe ging het vandaag Julia?" vraagt meneer Madden en hij komt naar me toe gelopen. 
"ja het ging wel." zeg ik.
"vertel het me maar als je problemen hebt want ik kan je ermee helpen." zegt hij met een glimlach. Het is meer een pedo lach, dus knik ik snel en loop ik de deur uit.

Als ik naar mijn kluis toeloop worden alle meiden in de gang stil. Onzekerheid grijpt me bij de keel. Wat heb ik gedaan? Heb ik bloed op mijn rok? Shit.
Ik draai me om, om het te bekijken maar mijn blik valt op Justin die aan komt lopen. De meiden springen allemaal naar de zijkant voor hem en beginnen te fluisteren tegen hun vriendinnen. Is hij de jongen die iedereen wilt ofzo?
Hoewel.. Ik snap het wel. Zijn haar is onwijs sexy, zijn gezicht heel mooi en hij heeft een gespierd lichaam.
Wacht wat?
Ik open mijn kluis en verwissel mijn wiskunde boeken voor één van mijn geschiedenis boeken. Zometeen haal ik die andere wel. Een paar mensen houden hun adem in als Justin naast me komt staan. Zijn kluis is naast die van mij en de deurtjes openen van elkaar af.
Ik bestudeer hem vanuit mijn ooghoeken. Hij is wat aan het smsen op zijn telefoon, maar zelfs dan is hij leuk.
"maak een foto, dat zal langer meegaan." mompelt hij. Het bloed stroomt naar mijn wangen en ik kijk snel weg.
Justin haalt ook wat boeken uit zijn kluis en ik zie dat hij hetzelfde heeft. Ik doe snel mijn deur dicht en begin te lopen. Ik wil niet met of in de buurt van Justin lopen. Hij maakt me letterlijk verschrikkelijk bang. Ik loop de klas binnen en ga achterin zitten. Een paar meiden kijken me aan en beginnen tegen elkaar te fluisteren. Ik kijk op.
Wat heb ik nu weer gedaan?
Ik gooi mijn boeken op de tafel en kijk naar mijn blaadje en begin te schrijven.
De hele tijd was de klas al rumoerig en als ze allemaal stil worden, begint het opvallend te worden. Ik kijk omhoog van mijn boeken en bijt op de binnenkant van mijn lip. De hele klas kijkt naar ons. Fijn, Julia, je doet het weer goed.
"dit is mijn plek." zegt Justin. Zijn stem.. Hij is hier niet blij mee. Meteen komt de angst weer omhoog. Ik kijk de klas rond om een andere plek te vinden maar ik zie ze allemaal 'zo lekker' tegen elkaar zeggen. Niet dat ik daarnaast wil zitten.
"Justin ga zitten!" schreeuwt de docent. Hij gromt en smijt zijn boeken neer. Mijn ogen worden wijder als ik zijn kwaadheid zie. Kan het nog erger?
Hij rukt de stoel naast me naar achteren en maakt daarmee veel geluid. Hij ploft neer. Alle meiden staren naar me.
Waarom kunnen ze daar niet mee stoppen? Het is niet dat Justin is zoals ze denken.. Een romantische, leuke, grappige jongen. Goed, hij is echt heel aantrekkelijk, maar niet die andere punten die ik net opgesomd heb.
Ik besteed niet eens aandacht aan de docent, ik kan niet normaal denken. Ik staar naar mijn lege pagina en laat langzaam mijn blik afglijden naar Justin's blaadje. Die is half vol. Shit.
Ik schrijf hetzelfde op als hij, maar blijkbaar heeft hij het door.
"afkijken huh?" fluistert hij.
"n-" ik herinner me op dat moment dat ik niet tegen hem mag praten, dus schud ik mijn hoofd.
"lieg n-" zijn gegrom word onderbroken.
"Justin, Julia, willen jullie je gesprek met ons delen?" zegt de docent. Ik hoor iedereen naar ons toe draaien. Justin zegt niks.
"nee meneer." zeg ik dan maar. Tja, als Justin niks zegt..
"wil je liever nablijven Julia?" zegt hij. Ik heb geen idee wat ik daarop moet antwoorden. Je kan niet echt nee zeggen.
"jullie gaan beiden naar de directie deze middag." zegt hij.
"fucking hell." fluister ik. Ik hoor Justin grinniken en ik rol mijn ogen. De rest van de les wacht ik op de bel.
Als die gaat, sta ik meteen op en stop ik mijn boeken in mijn tas. Ik loop een paar stappen tot de stem van Justin me stopt.
"hey, ga hier niet weer zitten." zegt hij met dezelfde toon die hij altijd heeft.
"oke." piep ik en ik haast me de klas uit.


Reacties:


duracelkonyn
duracelkonyn zei op 12 feb 2012 - 21:51:
snel verder :3
wil je eventjes melden als je weer verder bent?
xx