Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » A Brand New Start - Justin Bieber » 2.

A Brand New Start - Justin Bieber

15 feb 2012 - 13:35

297

0

194



2.

De twee weken vakantie met Lauren haar ouders gaat snel voorbij, en morgen is het al de dag waarop Lauren en Nele hun ouders terug naar huis gaan. Alles in ons nieuwe huisje is al in orde. We wonen er zelfs al een paar dagen. Toch zijn er wel nog een paar kleine dingentjes, die we nog moeten gaan kopen, maar dat komt wel snel in orde. Vanavond gaan we nog eens lekker gaan eten, als afscheid, want het zal nog lang duren voordat Lauren en Nele hun ouders en broer terugzien. Ik douche snel, terwijl de Mp3 van mijn gsm luid staat te spelen. Ik stijl mijn haar en doe een mooi kleedje en wat make-up aan. Daarna ga ik terug naar beneden waar ik nog wat tv ga kijken tot iedereen klaar is en ook naast me komt zitten. Als ik de tv wil uitdoen om te vertrekken, roept Fleur plots 'NEE, wacht!.'
'Waarom?' vraag ik.
'Ik wil die reclame zien.'
'... De verkoop van de kaarten voor het concert van volgende maand in Atlanta, start morgenavond om 17 uur.' komt er uit de tv.
'Waarom wou je die reclame nu zien?' vraagt Nele aan Fleur.
'Dat ging over het concert van Justin Bieber van volgende maand, ik wacht al maanden om kaartjes van hem te kopen als hij in België of in Nederland optreedt, maar dat is tot nu toe nog nooit gelukt. En misschien kan ik het nu nog eens proberen.' zegt ze en ze neemt een blad om het telefoonnummer op te schrijven waarop je de tickets moet bestellen. Daarna staan we terug recht, en vertrekken we met Lauren haar nieuwe auto naar het hotel. We stappen alle vier uit de auto en gaan dan naar het restaurant waar de rest al zit te wachten op ons.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.