Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » De Kronieken van Narnia » The buyed wardrobe » Chapter 18

The buyed wardrobe

27 feb 2009 - 20:32

366

1

335



Chapter 18

Chapter 18:

“Hallo lieve kinderen!”¯ Zei een bevervrouwtje. “Hoi, zouden jullie voor ons nieuwe kleren kunnen maken?”¯ Vroeg Ellen. “Natuurlijk!”¯ Zei een ander bevervrouwtje. “Maar dan moetten we jullie wel als pop gebruiken.”¯ Zei het bevervrouwtje weer. “Ehmm, oke..”¯ Zei Dorien vaag.

Even later stonden ze allemaal doodstil als een pop op een verhoogje. De bevervrouwtjes klommen om te beurt op een soort ladder omhoog en naaiden de stukken stof aan elkaar. Ellen had een nachtblauwe jurk, Dorien een helderblauwe jurk, Edmund had een grijze vest met een zwarte broek en Rilian kreeg een donkerrode vest met een zwarte broek. “Nog even de mouwen aanpassen, meisje!”¯ Zei een bevervrouwtje tegen Ellen. Ellen knikte en sprong af het verhoogje toen haar jurk klaar was. “Dit is de mooiste jurk die ik ooit al heb gezien!”¯ Zei Dorien die ook af het verhoogje sprong. “Mijne is ook schitterend!”¯ Zei Ellen en ze keek naar Edmund. “Sexy hexy!”¯ Zei Ellen fluitend en Edmund werd rood. “En jij dan!”¯ Zei Edmund terug naar Ellen. “Wacht eens, Dorien is hier de mooiste!”¯ Zei Rilian. “Wat weet jij daar nou van?”¯ Zei Ellen. “Edmund is en blijft de mooiste!”¯ Rilian hief gespeeld zijn hoofd op en stapte de tent uit. Iedereen moest lachen. Ze bedankten de bevers en gingen dan achter Rilian aan.

Ze gingen de tent in en troffen Rilian aan die op zijn bed lag. “Grapjas!”¯ Zei Dorien en ze sprong op hem. “Oempfgg!”¯ Dorien schrok op van dat geluid en ze sprong af Rilian af. “Doe dat nooit meer!”¯ Lache Rilian en schoof op zodat Dorien naast hem kon zitten. “Zeg Ellen, ik wist niet dat jij uit België kwam?”¯ Zei Edmund terwijl hij naast haar op het bed ging zitten. “Ik ook hoor!”¯ Zei Dorien. “Oh, aan jullie Engels is het echt niet te merken hoor!”¯ Merkte Edmund op. “Dorien krijgt Engels op school en ik heb het gewoon op het internet geleerd.”¯ Zei Ellen. “Handig, wij krijgen geen Nederlands op school.”¯ Zei Edmund triest. “Serieus, dat wil je niet op school krijgen, met al die gezegdes en onderwerpen en persoonsvormen, ik kan het jullie leren zonder al die onnodige dingen!”¯ Zei Dorien. “Come on, leer ons Nederlands!”¯ Zei Rilian enthousiast...


Reacties:


achiestalker
achiestalker zei op 27 feb 2009 - 20:42:

Rilian moet tegen ij zeggen 'Ik hou van jou'
Dat zal hij wel kunnen want Ben zijn grootmoeder is Nederlands
Love it