Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » All I want for Christmas is You -Liam Payne- [16+] » |1|

All I want for Christmas is You -Liam Payne- [16+]

21 feb 2012 - 18:19

382

0

375



|1|

In november

Het was vandaag woensdag dus ging ik zaols altijd met Liesl en Helena de Joepie kopen. “Alee, is kijken wat er deze week allemaal in staat,”¯ zei ik. Ik bladerde door de Joepie. “Niks, niks, niks, oeh! One Direction. Ik begon meteen de tekst grondig te lezen.
Voor alle One Direction lovers! Zoals jullie weten zullen de jongens van 1D niet snel naar België komen. Maar geen nood! Wij hebben vier vip-tickets voor hun optreden in Londen op 20 december. Als jij wint mag je één iemand meenemen naar daar. De wedstrijd is heel simpel: je stuurt ons een brief met je naam, adres en waarom je naar dat optreden zou willen gaan. De beste argumenten worden eruit gekozen. Veel succes!
ik keek meteen naar mijn twee vriendinnen. “Gaan we meedoen?”¯ Vroeg ik. “Alszof één van ons ooit ga winnen,”¯ zei Liesl. “Je weet maar nooit.”¯ We liepen elk naar ons peron. Toen ik op MSN ging kreeg ik een bericht van Ilham.
Ilham_Styles: Hey! Heb je dat gelezen in de Joepie?
DorienPayne: Van die wedtrijd?
Ilham_Styles: Jup! Ik ga meedoen :p
DorienPayne: Jha duh!! Ik ook hoor! ;p
Ilham_Styles: Hahaha, hopen dat we winnen hé!
DorienPayne: Jha, maar ik ga gaan hé
Ilham_Styles: Oké, zie je maandag
DorienPayne: Jup

Ik maakte meteen een brief voor de wedstrijd. Toen ik klaar was maakte ik nog snel een foto van mijn 1D muur en ik. Het hing helemaal vol met posters en foto’s van hun die ik van internet afgehaald heb, of uit boekjes heb. De meeste foto’s zijn natuurlijk van Liam. De gedachte dat ik hem ooit zou ontmoeten deed me blozen. Dat zou pas leuk zijn. Ik drukte de foto’s af en stak bij in de briefomslag. “Zo dat is dat,”¯ zei ik tegen mezelf. Ik legde de omslag op mijn bureau zodat mijn vader hem morge zou kunnen posten. Opeens kreeg ik een smsje.
Ik ga toch meedoen wie weet win ik! Stuurde Liesl. Slimme, wat had ik je gezegt ;p ik heb alles al klaar. Na een tijd kreeg ik ook een sms van Helena. Ik heb mijn brief al gepost! Nu alleen nog hopen dat ik win hé! ;p ik moest er om lachen. De meest 1D verslaafde mensen die ik ken doen mee. Ik ging me snel douchen want het was al laat en ging daarna slapen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.