Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Lucky Charms » OO6.

Lucky Charms

22 feb 2012 - 19:25

823

6

704



OO6.

Laat Een Reactie Achter Please? (: <3 ik wil graag weten wat jullie van mijn schrijfstijl vinden.

Tijdsprong van een half jaar, de jongens zijn op world tour geweest.

Ik loop snel de trap op naar mijn appartementje, aangezien de lift er me te lang over doet. Bij iedere stap bonkt mijn hoofd en krijg ik een groter brok in mijn keel. Vandaag is het precies twee jaar geleden dat mijn vriend, Joey Demaggio, me vertelde dat hij al tijden een affaire had met een ander meisje. Al zeven maanden, Joey en ik hadden tien maanden een relatie. Het is misschien gek dat ik er nog niet overheen ben, maar als zoiets je overkomt, is het moeilijk om ook nog maar een beetje in liefde te geloven. Eenmaal boven gooi ik met een klap mijn tas op de grond en laat mezelf op de bank vallen. Mijn koude rechterhand leg ik op mijn voorhoofd tegen de hoofdpijn en doe een poging tot rustig in en uitademen. Net als de hoofdpijn een beetje begint te stoppen, wordt er luid op de deur geklopt. Als ik niet opsta beginnen de persoon luider te kloppen. Sterker nog, het lijkt alsof er een leger op mijn deur staat te kloppen. 'Jaja!' Gil ik naar het leger voor mijn deur, 'Ik kom al.' Langzaam sta ik op van de bank en begin naar de deur te wandelen, die ik daarna van het slot af draai en open doe. Vijf vrolijke gezichten staren me aan en na een korte stilte beginnen ze wild door elkaar te praten. 'Avery!' Roept Niall, die wild zijn armen om me heen slaat en met zijn handen over mijn rug wrijft. Daarna volgen Zayn en Louis, die me ook een knuffel geven. Van Liam krijg ik drie kussen en Harry tilt me op en draait me in het rond.
Als de jongens een beetje rustig zijn geworden, ploffen ze in de bank en bekijken me eens goed, waardoor ik me verschrikkelijk ongemakkelijk voel.
'Je ziet er klote uit.' Zegt Harry die een hand tegen mijn wang aan legt. 'En je voelt warm aan, ben je ziek ofzo?'
'I'm fine.' Vertel ik hem en haal de hand van mijn gezicht af.
Louis kijkt me raar aan, 'Schat, het is zomer, je bent bleker dan een ijsbeer en loopt in een trui. Stop met die onzin.' Ik grinnik kort en kijk in de grote spiegel die aan de muur hangt. 'Oke dan, ik heb gewoon mijn dag niet. Het is twee jaar uit met mijn vriendje.' Geef ik toe en zucht even. Harry's wenkbrauw schiet omhoog, 'Ben je daar na twee jaar niet overheen?' Vraagt hij zich hardop af. Ik haal mijn schouders op, schud mijn hoofd en loop naar mijn slaapkamer. 'Jullie kunnen pakken wat jullie nodig hebben, ik ga me even omkleden.' Roep ik over mijn schouder, waarna ik de deur achter me dicht doe. Even laat ik me op het bed zakken en kijk weer in de spiegel. Louis heeft gelijk, ik zie er niet uit. Ik pak een borstel en haal die door mijn lange donkere haren. Daarna werk ik met een beetje make-up de wallen onder mijn ogen weg en maak mezelf wat beter op. De trui, die veel te warm is, verruil ik voor een wit topje en trek daar een paars,wit geblokt blousje overheen met driekwart mouwen. Mijn lange spijkerbroek vervang ik door een lichte, korte spijkerjeans die tot mijn bovenbenen komt. Aan mijn voeten schuif ik witte flatjes waarna ik de woonkamer weer binnen stap. 'Beter?' Vraag ik de jongens, die vrolijk naar de tv zitten te kijken. 'You look great babe.' Lacht Liam die van de bank afkomt, 'Much better.' Zegt ook Harry met een brede grijns om zijn lippen, waardoor er in zijn wangen zijn befaamde kuiltjes verschijnen. 'Zullen we naar de stad gaan?' Stelt Louis voor na een korte stilte. Niall schud zijn hoofd, 'Het is zomervakantie, alle meisjes van onze leeftijd zijn nu aan winkelen. Kunnen we niet naar ons meertje gaan? Daar komt niemand.' Stelt hij voor. Ik knik blij, 'Dat klinkt goed.' Antwoord ik en pak mijn zonnebril uit mijn tas waarna ik die in mijn haar plaats.

Twee uur later zit ik lekker in de zon op een handoek, terwijl de jongens spetterden in het water. Met een glimlach kijk ik toe en zet zachtjes muziek op. Het blauwe meer schittert in de felle zon en de zachte bries zorgt voor golfjes in het water en beweging van de groene bladeren die in grote getalen aan de hoge bomen hangen die het meer omringen. Tevreden stop ik mijn ipod oortjes in mijn oren en zet zachtjes de muziek van de jongens op. Ik sluit even mijn ogen en ga op mijn buik liggen.
Ik word even wakker van twee koude handen rond mijn gezicht en zachte lippen op mijn voorhoofd. Met moeite probeer ik mijn ogen open te doen, wat mislukt want meteen val ik weer in slaap.

1DFacts: de jongens hebben gisteren hun eerste award, a brit gewonnen. I'm so proud<3


Reacties:

1 2

JeRiNo
JeRiNo zei op 23 feb 2012 - 16:23:
Je ziet er klote uit.
Eeeen bedankt

Awh, ze zijn echt zoo lieeeef
Please snel verder jij
Ik hou van je verhaal

xkus


Reactiongirl
Reactiongirl zei op 23 feb 2012 - 12:52:
Omfg, my creys wanneer Tinie Tempah 'One Direction' zei. asdfgjkl :'
Babe, je schrijft echt geweldig (:
xx


realMe
realMe zei op 23 feb 2012 - 10:24:
jij kan heel goed schrijven
als je dat maar weet
ik ben zo benieuwd naar meer
hoop dat ze er snel overheen komt


Hermelien
Hermelien zei op 22 feb 2012 - 22:04:
OHHOLYINFECTION ;O
Dit is zoooooo greatgreatgreat
Sjaaa je hebt hier een nieuw slachtoffer van de infectie >.<
IK BEN GEVAT, ZE ZIJN GREAT NET ALS JE SCHRIJVEN
GA DUS NU
V.E.R.D.E.R


KellyStyles
KellyStyles zei op 22 feb 2012 - 20:10:
Ik hou zo erg van dit verhaal
En ik hou zo erg van jouw schrijftstijl!
Snel verder

xxxx