Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » •A Shadow Out Of Darkness• » ~ 46. 'A Crazy Monster Deep Inside Of Me' ~

•A Shadow Out Of Darkness•

23 feb 2012 - 16:06

1158

0

185



~ 46. 'A Crazy Monster Deep Inside Of Me' ~

Storyline: A Shadow Out Of Darkness .......................................................................................................................... Part 1: The Story Only I Didn't Know _____________________________________________________________________________

Sasuke ziet dat je met een uitdagende blik naar hem kijkt en zegt tegen je: ‘Als je het maar niet bij mij uitprobeert..’ Je schiet in de lach, aangezien Sasuke nog nooit zulke opmerkingen tegen je gezegd heeft. ‘Hm, ligt eraan.. Als je lief blijft en me nooit in de steek laat niet. Hoezo vraag je dat?’ vraag je terwijl je moeite hebt om jouw lach in te houden. ‘Omdat ik ze later nog nodig heb..’ hoor je Sasuke heel zacht mompelen, maar je kan het nog net horen. Je kijkt hem met een hele uitdagende blik aan en loopt een rondje om hem heen. Als je eenmaal achter hem staat fluister je in zijn oor: ‘Voor wat? Om alle pleziertjes mee te maken waar Jiraiya het over had?’
Sasuke draait zich om en houdt je houdt je lang vast. ‘Misschien wel ja..’ fluistert hij terug in jouw oor. ‘Maar ik denk dat je het niet erg zal vinden, als de tijd er rijp genoeg voor is..’ Je bloost helemaal als hij dat gezegd heeft. Snel draai jij je om zodat hij het niet ziet en gaat tegen een boom aan zitten. Wachtend tot Kakashi eindelijk zal arriveren. Na heel wat minuten komt Kakashi aangesukkeld, met zoals altijd een Icha Icha in zijn handen en een excuus die alleen hij zal en kan gebruiken. ‘Pap, bespaar me gewoon het slappe excuus van je en zeg nou gewoon eerlijk dat je.. Aan het kwijlen was, Icha Icha’s aan het lezen of Anko aan het bevredigen was.’ Als je dat gezegd hebt, kijkt Kakashi je van top tot teen aan. ‘Er ontbreekt iets aan jou Kazumi. Ik weet alleen niet wat.. Waar is Sasuke Junior?!’ Je kijkt om je heen en inderdaad Sasuke Junior is niet bij je. “Oh nee! Hij was voor het laatst bij me bij het meertje!”¯
Zonder iets tegen ze te zeggen ren je weg, richting het bos waar je gister voor het laatst was. Gelukkig ken je de weg richting het meertje uit jouw hoofd. Je rent zo geluidloos, snel en zo voorzichtig mogelijk zodat je Yui niet weer tegen zal komen. Als er iets is wat je niet wilt, is het om haar tegen te komen en te zwak zijn om haar aan te kunnen. Hoe dat komt is voor jou niet duidelijk, want toen je nog trainingen had met Kakashi ging alles perfect.
Alles is afgezwakt sinds je die nachtmerries bijna elke nacht krijgt. Het voelt alsof al de nachtmerries je van binnen wegvreet. Je slaakt een diepe zucht en kijkt onderzoekend rond. Je ziet Sasuke Junior niet maar wel iets wat glinstert. Het enige probleem is dat je het niet vertrouwt. “Had ik maar zoiets als een Sharingan of een Byakugan op momenten als deze.. Waarom ben ik niet zo speciaal als de anderen. Het enige wat ik kan en moet doen is hard trainen..”¯ Terwijl je dit denkt kijk je om je heen of je een aantal vallen kan zien. Tot jouw verbazing zie je er geen. “Ben ik scheel of zijn er echt geen vallen, dadelijk zit de Akatsuki hier nog verstopt en dan zit ik weer gevangen.. En ik heb geen zin meer in Deidara, Itachi, Yui, Hidan of elk ander lid in de Akatsuki.”¯ Voor de zekerheid gooi je een takje naar datgene dat glinstert, maar je ziet niks bewegen. Dan besluit je een kloon van jezelf ernaartoe te sturen.
De kloon pakt snel het ding dat glinstert op, springt naast je en geeft het aan je. Tot jouw verbazing zie je dat het jouw headband is. De headband die Yui -samen met jouw andere kledingstukken- aangedaan had, om van jouw leven in Konoha een levende hel te maken. Je ziet een aantal bloedvlekken op jouw headband. Nu weet je wel gelijk wat Kakashi bedoelde. Jouw headband was datgene dat ontbrak aan jou en natuurlijk jouw oude vechtkimono, maar daar let hij niet zo snel op. Je haalt de bloedvlekken van de headband af, wat je kan merken is dat de bloedvlekken er niet lang opzitten. Dat merk je omdat het nog nat is, dus makkelijk van je headband af te halen is. “Van wie is het bloed? Hoe komt mijn headband hier? Waar is het slachtoffer?”¯ dat zijn de vragen die op dit moment ronddwalen in jouw hoofd. Snel pak je een kunai uit jouw beenband. Jouw kloon en jijzelf splitsen zich op, met de hoop een om antwoorden te vinden op jouw vragen. Ook natuurlijk om jouw geliefde kat terug te vinden.
Nadat je een aantal minuten lang zo geluidloos mogelijk gerend hebt, vindt je ineens jouw vechtkimono. De kimono die je aanhad voordat Yui zich als jou ging verkleden en het geniale plan had om jou uit Konoha weg te houden. Snel en voorzichtig spring je naar de plek waar je jouw kimono ziet liggen. Ook zie je plotseling een tas op de grond liggen. Voorzichtig maak je het met een stokje open. Al jouw andere spullen zitten erin. Met een diepe zucht leg jij jouw kimono ook in de tas en rent snel om te kijken waar jouw kloon is. Na een aantal minuten zie je jouw kloon al, die met Sasuke Junior in haar armen naar je toe loopt. Opgelucht pak je Sasuke Junior op en ren je weer terug naar de plek waar Team 7 is. Als je zo langzamerhand het einde van het bos bereikt, voel jij je heel duizelig worden. Zo duizelig dat het net lijkt alsof de wereld zo hard draait, dat je er kots en kots misselijk van wordt. Je kan nog net zien hoe hard je naar beneden stort en hoe Team 7 bezorgd naar je toe rent.
Alles wordt even zwart. Pikzwart. Door allerlei regendruppels die op jouw gezicht vallen open je jouw ogen. Als jij je met veel moeite omdraait is Team 7 pliotseling verdwenen. Er is geen enkel spoor van ze te bekennen. Het enige dat je ziet zijn dode mensen die op de grond liggen. Wat je wel kan zien is dat ze zijn omgekomen door een gevecht. Je spuugt plotseling bloed uit. Hoe dat komt weet je niet. Je weet niet eens wat er gebeurd is. Hoeveel dingen kunnen er gebeuren, in de tijd dat je flauwvalt van duizeligheid? ‘Hoe is dit gebeurd?’ zeg je zachtjes tegen jezelf terwijl je probeert op te staan. Met een harde ruk wordt je omhoog getrokken en zo vastgehouden dat je niet kan ontsnappen uit z’n handgreep. Door de manier hoe hardhandig de persoon jou omhoog trok en je op dit moment vasthoudt, weet je gewoon honderd procent zeker dat het een man is.
‘Weet je dat echt niet, Kazumi? Kijk maar eens naar elk ander lid in jouw clan en dan naar jezelf. Je bent anders, Kazumi! Machtiger dan de rest! Jij hebt de dood van al deze mensen die hier liggen veroorzaakt! Je wordt ons nieuwe wapen om Konoha te vernietigen!’ zegt de man die jou vast heeft vals.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.