Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » •A Shadow Out Of Darkness• » ~ 48. 'You're Hiding Something, But What Is It?' ~

•A Shadow Out Of Darkness•

23 feb 2012 - 16:07

1060

0

170



~ 48. 'You're Hiding Something, But What Is It?' ~

Storyline: A Shadow Out Of Darkness .......................................................................................................................... Part 1: The Story Only I Didn't Know _____________________________________________________________________________

Uiteindelijk adem je weer normaal en ben je weer helemaal bijgekomen. Sasuke kijkt je heel bezorgt aan en vraagt aan je: ‘Wat is er gebeurd? Waarom schreeuwde je dat ik je niet in de steek moet laten?’ Je geeft hem een stevige knuffel, krijgt tranen in jouw ogen en je duwt je hoofd helemaal tegen zijn borst aan. Puur zodat Sakura en Naruto je niet zien huilen. Zij zijn namelijk de laatste personen, waarvan je wilt dat ze jou zien huilen. ‘Ik vertel je het dadelijk wel.. Nadat we de missie geklaard hebben en helemaal alleen zijn.. Dit is niet iets wat ik met iedereen wil delen..’ fluister je zo zachtjes, dat het nog maar net hoorbaar is voor Sasuke. Je gaat ervan uit dat hij het gehoord heeft, omdat je voelt dat hij knikt. Hij drukt een voorzichtig kusje door jouw haren. ‘Is goed.. Ik begrijp wel waarom je het dadelijk wilt vertellen..’
Je voelt dat Naruto en Sakura je aankijken, dus je vermant jezelf en doet alsof er niks aan de hand is. ‘Er is niks aan de hand als jullie dat soms denken.. Ik had gewoon een black-out. Die krijg ik wel vaker, toch Kakashi?’ zeg je als je ziet dat Naruto en Sakura je nog steeds bezorgt aankijken. Kakashi kijkt eerst nog even in zijn Icha Icha en dan naar jou. ‘Ja, je hebt wel vaker black-outs gehad, maar deze leek tweemaal erger dan de andere keren dat je er één kreeg.. Weet je wel zeker dat je op een missie wilt gaan?’ vraagt Kakashi aan je terwijl hij zijn boekje langzaam dichtdoet. Je kijkt even naar jouw team en dan weer naar Kakashi. ‘Natuurlijk weet ik het zeker!’ zeg je zo zeker als je kan, zo zeker dat je jezelf bijna gelooft. ‘Goed dan.’ hoor je Kakashi zeggen. ‘Maar voordat we op een missie gaan, maken we een groepsfoto omdat we die als enige nog niet hebben. En omdat we natuurlijk wel een foto van Team 7 willen hebben als herinnering. Iedereen mag zich eventueel omkleden, maar jullie moeten over ongeveer vier uur op deze plek staan.. Omdat op deze locatie de foto gemaakt wordt.’ Sasuke drukt nog een kusje op jouw wang. Alleen Sasuke Junior lijkt jaloers te zijn, omdat hij tussen jullie in wilt komen. ‘Sasuke Junior.’ Zeg je terwijl je bijna in de lach schiet. ‘Ik hou ook van jou hoor! Maar je bent vernoemt naar hem.’ Als je dat gezegd hebt wijs je naar Sasuke, die je nogal verbaast aankijkt. ‘En wie gaat zich omkleden?’ onderbreekt Kakashi jullie. Als iedereen zijn of haar hand opsteekt, knikt Kakashi even naar jullie en lopen jullie nu allemaal naar huis.
Als Sasuke voorstelt om met jou naar huis te lopen, zie je de kans om te vertellen wat je zag toen je een black-out had. Net dat je jouw mond wilt openen om erover te beginnen, is Sasuke je net een aantal seconden voor. ‘En.. Waarom schreeuwde je mijn naam en vlak daarna dat ik je niet in de steek moet laten?’ vraagt Sasuke aan je terwijl hij naar de grond blijft kijken. Je bent blij dat hij niet in jouw ogen kijkt, anders ben je bang om het te vertellen. Waarom je bang bent om het te vertellen, weet je niet echt. Misschien omdat je alles moet vertellen aan hem, de dingen die niemand weet en natuurlijk de dingen waarvan je niet zeker weet of ze waar zijn. Tijdens het lopen slaak je een diepe zucht, aait zenuwachtig Sasuke Junior die in je armen ligt en je besluit om alles tegen hem te zeggen. ‘Ik weet niet wie mijn moeder is.. Kakashi zei tegen me dat ze vlak na mijn geboorte gestorven is, maar ik twijfel steeds of dat de waarheid is. Vooral nu, want toen ik een black-out had, zag ik allerlei dode mensen om me heen liggen. Ik zag ook een man.. Hij zei tegen me dat ik het ultieme wapen ben om Konoha te vernietigen.. Maar ja, dat doet er nu even niet toe.. Het leek net alsof ik uiteindelijk voor niemand meer zichtbaar was. Het enige wat ik zag waren witte plekken. Overal was het wit. Zelfs geen enkele schaduw was zichtbaar. Uiteindelijk zag ik mezelf als een klein meisje van ongeveer vijf í¡ zes jaar oud.. Maar, ik zag ook een vrouw die heel erg op mij lijkt. Ze had de hand van een meisje vast. Ze zei tegen me dat ik, Yui, zijzelf en mijn vader weer een gezin moeten worden, maar volgens mij bedoelde ze niet Kakashi.. Niet lang erna zagen ze er alle drie veel ouder uit. Ik keek toe hoe mijn ene ik naar mijn moeder en Yui liep.. Het duurde niet lang of ik hoorde haar gillen van de pijn. Waardoor ze dat deed weet ik alleen niet. Plotseling waren ze verdwenen en toen ik om me heen keek, zag ik jou uiteindelijk. Ik rende naar je toe, maar het enige wat jij deed was gemeen naar me lachen en me keihard duwen. Ik weet dat dit allemaal heel raar klinkt, maar dit is toch alles wat ik in mijn black-out gezien had. Het leek net op een soort visioen..’ Sasuke kijkt je nu vol begrip aan en zegt tegen je: ‘Het is helemaal niet raar.. Wees maar niet bang dat ik je ooit zal verlaten.. Maar ja, ik zie je zo weer als we de foto gaan maken.’ Hij drukt een vluchtige kus op jouw wang en loopt snel weg.
Verbaast kijk je naar Sasuke die nu wegloopt. Met een zucht kijk je om je heen. Je staat l voor jouw deur en dat heb je niet eens doorgehad. Terwijl je nog dieper zucht loop je samen met Sasuke Junior naar binnen. Je denkt aan de blik in Sasuke’s ogen. ‘Hij verbergt iets.. Want toen ik hem vertelde over mijn black-out en mijn moeder.. Keek hij me eerst raar aan en daarna vol begrip. Wat denk jij, Sasuke Junior?’ vraag je aan Sasuke Junior terwijl je hem recht in zijn oogjes kijkt. Het enige wat Sasuke Junior doet is jou lang aankijken en even te miauwen. ‘Dat vat ik als een ja.. Maar ja, ik ga jou ook omkleden! Jij krijgt een mooi strikje om en je gaat op een foto met mij..’ zeg je terwijl je hem oppakt en naar jouw kamer loopt.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.