Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Lucky Charms » OO7.

Lucky Charms

25 feb 2012 - 18:07

984

8

688



OO7.

ENJOY <3 ik hoop dat jullie het leuk vinden ;D

Het duurt niet lang voor ik wakker word en zie dat de zon al wat lager aan de hemel staat. Naast me ligt Liam met open mond te slapen en ik prik hem in zijn wang, terwijl ik een beetje tegen hem aankruip, zijn lichaamswarmte zorgt voor rillingen over mijn rug. Liam doet een oog open en wrijft langs mijn wang, 'Heb je het koud?' Ik schud mijn hoofd en rol naar de andere kant van mijn handdoek, waar Niall bezig is om een zak chips leeg te kanen. Even ga ik rechtop zitten en kijk naar het water, dat er lekker koel uitziet. Een zweetdruppeltje glijd van mijn voorhoofd over mijn wang en snel veeg ik het weg met de rug van mijn hand. Louis en Harry zijn nog in het water. Ik schiet uit mijn jeans, topje en hempje en loop in mijn bikini richting het water, tot het water over mijn voeten stroomt. Genietend van het koele water, voel ik ineens de natte hand van Harry op mijn rug.
'Hey babe!' Roept hij vrolijk, waarna hij me vastpakt onder mijn knieen en me de lucht in zwaait, waardoor ik in zijn armen terecht kom.
In volle vaart rent hij met mij vast het koele water. Druppeltjes komen vrij en zorgen voor prachtige glinsteringen die door de lucht vliegen. Harry laat me in het koude water vallen, waardoor ik een gilletje sla en onderwater terecht kom. Weer boven, spring ik boven op Harry en probeer hem onder water te duwen. Louis staat van een afstandje lachend toe te kijken en pakt me bij mijn armen vast waarna hij me naar zich toe trekt door het water.
'Hi.' Zegt hij, terwijl hij zijn gezicht wat dichter naar het mijne brengt. Zijn grijsblauwe ogen boren zich in de mijne, wat me in de war brengt. Ook Louis schud verward zijn hoofd, maar verbreekt het oogcontact niet. Mij lukt het niet om weg te kijken totdat Harry zich er weer in mengt.
'Wat doen jullie nou weer?' Lacht hij.
Ik haal mijn schouders op en probeer me los te wringen uit Louis zijn greep
'Louis wil me niet los laten.' Pruil ik dan maar, en kijk Harry hoopvol aan, die grinnikt en zijn handen omhoog steekt.
'Dat vechten jullie zelf maar uit, ik ga even opdrogen en een zandkasteel bouwen met Nialler.' ik trek een wenkbrauw op, 'Een zandkasteel?' Vraag ik mezelf hardop af en kijk Louis raar aan, maar die lacht alleen maar, waarna hij me onderwater duwt. Blij dat hij me losgelaten heeft, zwem ik een eindje van hem weg en kom dan pas weer boven.

Weer helemaal droog lig ik later tussen Niall en Liam op mijn handoek met Louis, Harry en Zayn tegenover me. Niall bied me een chipje aan en stopt die als ik weiger in mijn mond.
'Héa' Zeg ik met volle mond verbijsterd en kauw er dan op, waarna ik er nog eentje uit zijn zak steel. 'Lekker hé.' Zegt Niall glunderend. Ik knik en staar naar de zon die langzaam weg begint te zakken.
'Zullen we teruggaan naar Londen? Het begint donker te worden.' Stel ik voor.
De jongens knikken en we pakken al onze spullen op. Mijn kleren trek ik aan over mijn droge bikini en schuif mijn voeten als ze schoon zijn in mijn ballerina's terug. De felle avondzon schijnt in mijn ogen, dus ik zet mijn zonnebril weer op mijn neus. Door de donkere glazen kan ik ongenegeerd Louis bekijken, die een hand door zijn warrige haren haalt en daarna wat zand van zijn gespierde buik afklopt. Ik slik en kijk de andere kant, naar Harry, die zijn donkere krullen in model probeert te krijgen door er met zijn handen doorheen te woelen. Langzaam bijt ik op mijn lip en sluit maar gewoon mijn ogen.
'Kom je ook Avery?' Roept Niall, waarna ik mijn ogen weer opendoe en zie dat ze allemaal al begonnen zijn met het teruglopen naar de auto.
'Ja!' Roep ik, grijp mijn tas, trek een sprintje richting Niall en spring in zijn rug. 'Draag me.' Beveel ik me lachend. Niall schud me lachend van mijn rug af.
'Vergeet het maar!' Roept hij en met zijn vinger prikt hij lachend in mijn buik.
De zak chips, die Niall nog steeds vast heeft, hebben we samen leeggegeten op de korte tocht door het bos terug naar de auto.

Uiteindelijk klim ik in de auto en laat mijn hoofd tegen het raam steunen.
Louis, die naast me zit, gaapt uitgebreid en lacht als hij mijn blik ziet.
'Je lijkt wel een nijlpaard man.' Lacht Zayn, die aan de andere kant van me zit en zijn oorbel terug aan doet.
Op de terugweg doen we de mcdonalds nog aan en ik bestel een hele hoop te eten. Van zwemmen en zonnen krijg je ontzettend veel honger. We eten het op in de auto, terwijl we met volle mond meezingen en dansen met Ai se eu te pego.
'Wat betekend het eigelijk?' Vraagt Liam terwijl hij een hap neemt van zijn hamburger. Ik denk even aan mijn spaans lessen van heel lang geleden.
'Ik geloof zoiets als ik wil je raken of pakken.' Niall lacht hysterisch.
''Let niet op hem,' Zegt Harry waarna hij frietjes in zijn mond stopt, 'Niall lacht om alles.' Hij doopt een frietje in frietssaus, waarna hij hem bij mij in mijn stopt. 'Lekker?' Vraagt hij met een glimlach. Ik staar even naar zijn schattige kuiltjes en concentreer me weer. 'Ja.' Antwoord ik en zuig mijn milkshake door het rietje omhoog. Aardbijensmaak verspreid zich door mijn mond en ik glimlach een beetje om een grapje dat Liam maakt.

Lachend kom ik met Louis en Harry aan bij mijn flat de andere jongens zijn naar huis gegaan; maar Louis en Harry hadden geen zin om te gaan slapen, dus wilden ze nog mee naar boven. Als we de trap opgerend zijn, schrik ik me helemaal wild. 'JOEY?' De jongen lacht, 'Hi babe.'


Reacties:

1 2

ZoeyRedbird
ZoeyRedbird zei op 23 juli 2012 - 21:19:
Ok ik lees dit verhaal heeeeel erg laat maar dit is gewoon GENIAAL


realMe
realMe zei op 27 feb 2012 - 15:31:
nou ben ik helemaal benieuwd wat daar aan de hand is
Hoe kan Joey ineens naar binnen?


KellyStyles
KellyStyles zei op 26 feb 2012 - 16:59:
OMG , jij schrijft zo goed he!

Snel verder~!!




Pline
Pline zei op 26 feb 2012 - 12:50:
OMG!!!
Dat lijkt mij zoooo een zalig tof dagje!!
En ze wordt verliefd ^^
Maar wat doet Joey daar? Die moet daar helemaal niet zijn!!!
I it en je moet echt super snel verder gaan!!!
Ik kan niet wachten op meer!!


JeRiNo
JeRiNo zei op 25 feb 2012 - 21:57:
Damn,
Ik hou niet van cliffhangers
Pleeeeeease, ga je snel verder
En wí¡t doet Joey daar?! XD

Ik ben jaloers op Avery, ik wil ook naar hen in zwembroeken kijken ^^

xkus