Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Daddy? I’m hungry. » 11

Daddy? I’m hungry.

27 feb 2012 - 14:50

2660

1

379



11

Toen Tom de deur opende, was het te stil voor zijn smaak. Geen gegil, geen geschreeuw, zelfs geen gelach. Het was iets rond twee uur dus de tweelingen moesten opstaan voor hun hun middag snack, maar er was geen beweging.
'Misschien heeft Bill ze meegenomen,' dacht Tom toen hij naar de keuken ging waar hij wat wijn steelde uit de fles dat in het midden van de tafel stond. Hij keek om zich heen toen hij sinaasappelsap uit de koelkast nam. Hij deed geen moeite om een glas te pakken, hij dronk het meteen uit de fles.
Het kostte hem een ​​tijdje om te beslissen of hij honger had of niet. Met een laatste gedachte dat hij later kon eten, ging Tom naar de woonkamer en plaatste zich op de bank voor de TV. Hij zapte door de kanalen, maar er was niets waar hij geïnteresseerd in was.
Hij gooide de afstandsbediening opzij en zuchtte. Hij keek neer op zijn T-shirt en fronste zijn voorhoofd. Met het zicht op zijn bebloede favoriete groene shirt, voelde Tom opnieuw de pijn in zijn neus. Hij kromp ineen toen hij het aanraakte, het deed echt pijn. Hij moest zijn kleding veranderen voordat iemand hem zag in deze vuile bloederige kleren. Zijn strijd met Aaron was niet zo slecht, eigenlijk stond Tom heel goed tegenover hem, maar een harde stoot op zijn neus en de score draaide zich om. Het was de pijn en het bloed op zijn kleren waard; Aaron had een gespleten lip en een blauw oog.

Tom stond op en langzaam, zonder haast, ging hij naar boven. Toen hij naar zijn kamer ging, zijn T-shirt al voor de helft over zijn hoofd zat, zag hij Bill liggend in zijn bed.
'Wat doet Bill hier? Is hij niet met de jongens weg?'
Tom liet zijn shirt weer naar beneden vallen en ging meteen naar Bills kamer. Hij had een heel slecht gevoel. Er was iets niet op zijn plaats en hij hield niet van de manier hoe het allemaal leek te zijn.
Hij kwam naar Bills bed en schudde hem heen en weer. Bill kreunde, maar verroerde zich niet. Het duurde nog even na een paar keer schudden voordat het Tom eindelijk was gelukt.
Zijn broer opende langzaam zijn ogen en keek naar Tom. Hij sloot ze weer om ze vervolgens later weer voor een tweede keer te openen toen hij uiteindelijk verwerkt had wat hij had gezien en hoe Tom eruit zag.
“Tom?”¯ Bill ging rechtop zitten, “wat is er gebeurd?”¯ Hij staarde naar zijn tweeling met grote ogen toen Tom een beetje fronste.
“Waar is de tweeling?”¯
“Wat is er gebeurd met je neus, Tomi?”¯ Bill negeerde volledig Toms vraag en nam zorgvuldig Toms gezicht in zijn handen en verkende de schade.

Tom knipte zijn hoofd achterover en keek naar zijn jongere tweelingbroer. “Waar... zijn... ze, Bill?”¯
Bill liet zijn hoofd zakken en zei niets. Hij kon niet tegen zijn broer zeggen dat zijn zoons waren verdwenen. Hij kon hem niet vertellen dat hij hem had laten vallen omdat hij zijn belofte niet kon houden, maar wat moest hij zeggen? Hij kon niet tegen hem liegen dat de tweeling gewoon ergens was met Francizska terwijl ze niet van plan was om terug te komen.
Bill zuchtte en sloot zijn ogen. Hij kon zijn broer niet in de ogen kijken.
“Bill?”¯
Geen antwoord.
“Bill, wat is er gebeurd? Waar zijn ze?”¯
Bill kon nog steeds niet reageren. Hij hoorde de wanhoop in Toms stem, hij hoorde hoe erg zijn stem trilde, maar hij kon niets zeggen. Hij opende zijn mond, maar er kwam niets uit, dus sloot hij het weer.
“Bill! Ze zijn verdwenen, toch!”¯ Tom schreeuwde en schudde met hem. Bill keek niet op, knikte alleen maar toen de tranen hun weg uit zijn ogen vonden. Hij had Tom teleurgesteld, hij liet hem vallen.
“Hoe dan?! Waarom?! Fuck, Bill! Praat tegen me!”¯ Toms geschreeuw moest in het huis van hun buurman hoorbaar zijn, maar het kon hem niet schelen. Zijn zonen waren verdwenen. Zijn baby's. Ze had ze van hem afgenomen en hij kon niet eens afscheid nemen.
Bevend viel Tom op de grond, zijn ogen vol tranen. De pijn die hij voelde in zijn borst, in zijn hart, doodde hem langzaam. Hij kende ze voor minder dan een week, maar het deed nog steeds zo'n pijn toen ze weg waren. De tweeling werd de reden voor hem om vrijwillig op te staan ​​in de ochtend en een nieuwe dag aan te kunnen, maar nu waren ze weg. En Tom had geen idee wat hij nu moest doen.
De gedreadlockte jongen voelde de hand die in zijn schouder kneep niet. Hij had de armen die om hem heen slopen niet gevoeld en de armen knuffelde hem stevig. Hij voelde niets. Alleen de pijn van verlies.
“Ze... Ze... Waarom?”¯ Toms bevende stem bereikte Bills oren en de jongere tweeling kon de pijn van zijn broer die hij op dat moment voelde, voelen.
Bill deed zijn ogen dicht en probeerde zijn adem te kalmeren. “Het, het spijt me, Tom. Het spijt me echt.”¯
Het was gewoon een fluisterend geluid, maar Tom hoorde dat. Hij snoof en liet de tranen rollen over zijn wangen. Het kon hem niet schelen dat hij zijn zwakte toonde. Het was gewoon Bill, zijn Bill. Bill, die hem had beloofd dat de tweeling er zou zijn als hij uit school zou komen, maar ze waren er niet. Ze waren weg. Met haar.
“Laat gaan,”¯ fluisterde Tom rustig.
“Het spijt me zo, Tom,”¯ Bill omhelsde hem nog strakker als dat nog mogelijk was, “we zijn allemaal in slaap gevallen na de lunch en ze.. ze nam ze gewoon mee. Het spijt me zo!”¯
“Ik zei:”¯ Tom nam afstand van Bills armen, “laat gaan.”¯
Bill knipperde een paar keer voordat hij Tom liet gaan. “Ben je boos op me?”¯
Tom schudde zijn hoofd in ongeloof. Hij snoof schamper en stond op met wankele benen. De angst schoot door zijn hoofd en zijn ogen waren voor een tijdje gesloten en inhaleerde diep. “Ik weet het niet, Bill. Je beloofde het me, je hebt het beloofd en nog steeds, ze zijn hier niet. Ik... ik weet het niet, het spijt me, ik weet het niet.”¯
Toms stem was een gebroken fluistering. Hij keek nog een keer naar zijn broer, die zat op de grond met zijn hoofd omlaag en draaide zich om. Langzaam wankelde Tom terug naar zijn eigen kamer en sloot stilletjes de deur achter hem.
Hij haalde het nauwelijks om bij zijn bed te komen en ging liggen. Tranen rolden nog steeds over zijn wangen en hij deed geen poging om hen te stoppen. Hij wilde huilen. Riep om zijn zonen die wie wist waar waren, en zonder hem. Hij was zonder hen.
Tom begroef zijn gezicht in zijn kussen en schreeuwde het uit van frustratie en pijn. Het rook naar hun shampoo; vanille met aardbeien. Het rook naar hen. En boven dat deed zijn neus pijn.
De gedreadlockte jongen krulde zich in een kleine bal hield zijn kussen vast. Zijn ogen waren gesloten, zijn wangen nat van de tranen. Hij had nooit de deur open horen gaan, voelde nooit dat iemand een deken over hem legde. Nee, Tom voelde helemaal niks toen hij huilde om zijn baby’s.

____________


Toen Simone haar kantoor verliet voor een late lunch, ging haar telefoon af. De blondine rolde met haar ogen en zuchtte, op deze manier kon ze nooit haar lunch halen. Het was de derde keer dat iemand haar riep tijdens het laatste half uur.
De blonde vrouw legde haar portemonnee neer en beantwoordde het telefoongesprek.
“U spreekt met Simone Kaulitz.”¯
“Hallo, mevrouw Kaulitz, dit is Principal Huggins, ik bel u vanuit school vanwege uw zoon.”¯
Simone snakte naar adem. “Hallo, meneer Huggins. Is er iets gebeurd? Zijn de jongens oke?”¯
“Nou, mevrouw Kaulitz ik heb slecht nieuws voor je,”¯ zei Principal Huggins en Simone ging aan haar tafel zitten. Wat hadden ze deze keer gedaan? Wacht even; Bill was vandaag thuis dus het was Tom die iets had gedaan. Alweer.
“Ja? Wat heeft Tom gedaan?”¯
“Het spijt me dat ik je dit moet vertellen, maar uw zoon is voor een week geschorst, mevrouw Kaulitz. Tom heeft gevochten met een andere student en ik kan dit niet meer negeren.”¯
Ze zuchtte en wreef over haar nek. “Nou, dank u, meneer Huggins. Ik zal er met hem over praten over wat hij gedaan heeft.”¯
“Goed. Het spijt me, mevrouw Kaulitz, Tom is een goede jongen, maar ik had geen andere keuze dan hen beiden te schorsen. Als Tom aan mij zal laten blijken dat hij spijt heeft over wat er is gebeurd en dat dit nooit meer zal gebeuren, ben ik bereid om de hele zaak te vergeten.”¯
“Dank u wel, meneer Huggins. Ik zal met hem praten zodra ik thuis ben.”¯
“Goed. Tot ziens, mevrouw Kaulitz.”¯
“Tot ziens.”¯
Simone hing de telefoon op en staarde voor haar in de ruimte. Dit was ongelofelijk. Weer raakte Tom in een gevecht. Het was de derde keer dit semester. Ze sloot haar ogen en haalde diep adem. Ze zou er later wel wat aan doen, nu was het tijd voor haar lunch; schreeuwen tegen Tom kon wachten.


____________


De voordeur werd geopend en Bill hief zijn hoofd omhoog om te zien dat zijn moeder naar de keuken kwam.
“He, mam.”¯
“Hallo, Bill.”¯ Simone keek hem aan en fronste haar wenkbrauwen, Bill keek verpletterd naar beneden. “Wat is er gebeurd?”¯
Hij schudde zijn hoofd. Simone zuchtte voor de honderdste keer die middag, het was duidelijk dat Bill nog steeds pissig op haar was over de ochtend en de laatste avond.
“Je broer is in zijn kamer?”¯
Bill knikte alleen maar, maar toen Simone de keuken verliet, sprak hij. “Hij slaapt, mam.”¯
“En?”¯ Simone draaide zich weer naar haar jongste zoon. Ze had nooit een groot probleem met het wakker maken van Tom. “Ik moet met hem praten. Heeft hij je verteld dat hij is geschorst?”¯
Bills ogen werden groot. Hij zag de blauwe plekken op zijn broers neus, maar hij had niet nagedacht over wat er met hem gebeurd was. En Tom had het hem nooit verteld.
“Nou,”¯ grijnsde Simone, “dat is waarom het me niet kan schelen dat hij slaapt.”¯ Met die zin draaide ze zich om en verliet de keuken waar Bill zat en zijn hoofd laag tussen zijn schouders liet hangen.
Hun moeder ging naar boven, recht naar de kamer van Tom. Ze deed geen moeite om te kloppen, ging gewoon naar binnen. Wat ze had gezien, was niet wat ze had verwacht.
Tom lag in zijn bed, gekruld in een kleine bal en hield zijn kussen stevig vast. Zijn neus speelde met de paarse en gele kleur en zijn wangen waren iets roze van de warmte die gevormd werd uit het deken over zijn lichaam.
Ze zuchtte, hij leek zo kwetsbaar op dat moment.
Maar uiteindelijk kon het haar niet stoppen om aan zijn schouders te schudden. “Tom? Wakker worden, we moeten praten.”¯

Haar oudste zoon kreunde en langzaam opende hij zijn ogen. Toms ogen waren gezwollen en bloederig rood. Zelfs toen hij nog licht sliep, hadden zijn ogen geen expressie, ze waren helemaal leeg.
Met geluid van zijn krakende stem was haar besluit van geschreeuw tegen hem verdwenen. Eigenlijk, op dat moment, was Simone’s stem ook weg.
“Wat wil je, mam?”¯ Tom was zo moe as hell. Hij had iets van een half uur geslapen en het was alleen dankzij hemzelf omdat hij zichzelf in slaap had gehuild.
Simone schudde haar hoofd en schraapte haar keel. “We moeten praten. Waarom in godsnaam moest je weer vechten, Tom? Heb je nagedacht over wat de impact zou kunnen hebben voor je toekomst? Je wilt niet naar het college of wat? Tom, dit gaat je in de papieren brengen.”¯
“En?”¯ Tom kraste weer een beetje en schraapte ook zijn keel. “Kan me niet schelen, mam.”¯
“Tom! Praat niet zo! Je hebt een heel leven voor je, het is belangrijk om je papieren schoon te hebben!”¯
“Heb je mij niet gehoord? Kan me niet schelen, mam! Het kan me niet schelen!”¯
“Tom! Je-”¯
“Ze zijn weg, mam!”¯ schreeuwde hij.

De kamer werd direct stil na het geschreeuw van Tom. Simone staarde met grote ogen naar hem, terwijl haar zoon zijn ogen weer sloot om niet te huilen. Het was toen pas dat Simone eindelijk besefte dat er iets of iemand ontbrak hier.
“Ze heeft hen meegenomen?”¯ Haar stem was gewoon een fluistering, ze was ook niet zeker waarom.
Tom snoof in ongeloof. “Je wist dat het zou gebeuren, mam!”¯
“Ik... ik, ja, ik wist dat, maar ik dacht niet dat ze dat zo snel zou doen.”¯
“Nou, dat deed ze.”¯ Tom nestelde zich weer onder zijn laken. “Kun je nu weggaan? Alsjeblieft?”¯
“Tom-”¯
“Nee, mam. Stoppen en gewoon vertrekken.”¯ De gedreadlockte tiener keerde zijn rug naar haar toe en sloot stevig zijn ogen. Hij wilde niet weer huilen. Hij was zo moe van het huilen voor de hele middag, hij was er bijna zeker van dat hij geen tranen meer over had.
Zijn moeder stond daar voor een tijdje voordat ze eindelijk zijn kamer verliet, sloot rustig de deur achter haar. Ze wist dat Francizska de kleine tweeling weer zou meenemen, ja, maar Simone had nooit verwacht dat het zo snel zou zijn. Ze dacht echt dat Tom nog enkele dagen zou hebben met zijn zoons.
Toen de blonde vrouw terug naar beneden kwam en in de woonkamer zat, was haar hele gezicht uitdrukkingsloos.
“Mam?”¯
Simone draaide haar hoofd naar Bill. “Heeft hij de hele middag gehuild?”¯
Haar zwartharige zoon boog zijn hoofd nog eens en knikte. “Sinds hij terug naar huis kwam en het ontdekte,”¯ fluisterde Bill.
“Shit.”¯
“Mam,”¯ Bills stem was zwak toen hij dichter bij zijn moeder kwam en knielde neer op de vloer voor haar. “Tom houdt echt van hen. Gewoon, écht, mam. Ik weet niet zeker of hij er wel snel elk moment overheen kan komen, hij heeft ze nodig.”¯
“Bill.”¯ Simone schudde haar hoofd: “Hij komt er wel bovenop, wacht maar. Het zal hem een ​​paar dagen kosten om er overheen te komen, maar uiteindelijk zal het weer beter worden. Hij zal beter worden.”¯ Simone wist niet zeker of ze haarzelf of haar zoon overhaalde.
“Als jij het gelooft.”¯ Bill haalde zijn schouders op en stond weer op. “Ik ben in mijn kamer.”¯
Hij ging langzaam naar boven en stopte voor de deur van zijn broer. Bill wilde echt naar binnen om naar zijn broer te gaan, maar hij wist dat hij het niet kon. Tom had wat tijd alleen nodig.
Met een kleine zucht draaide Bill zich om en verdween in zijn eigen kamer. Hij wist dat Tom niets liever wilde dan zijn broer naast hem om hem te vertellen dat alles weer goed zou komen.


____________


“Oma?”¯
Francizska nam een diepe ademteug en met een geforceerde glimlach draaide ze zich om om naar haar kleinkinderen te kijken.
“Ja, jongens?”¯
“Waar is papa?”¯ vroeg Tobi met onschuldige ogen.
“Ik mis hem, oma,”¯ Alex snotterde een beetje en veegde zijn neus af aan zijn mouw.
Francizska balde haar kaak voor een tweede keer, ze zou moeten hebben geweten dat ze vroeg of laat om die snotaap zouden gaan vragen. Voor haar afkeer, vroegen ze het eerder.

“Je papa is thuis.”¯
Tobi nam een beetje zenuwachtig de lepel van zijn cornflakes. Hij sloot zijn ogen tot spleetjes naar zijn grootmoeder toen hij de lepel naar zijn mond bracht, de helft van de cornflakes viel terug in de kom.
“Waarom? Ik wil met hem zijn, oma.”¯
“Alex,”¯ zuchtte Francizska, “je vader moet naar school, hij heeft zijn eigen taken en hij kan niet meer voor jullie twee zorgen.”¯
“Hij heeft ons geen gedag gezegd, oma.”¯
“Nou,”¯ Francizska keek naar haar twee engelen en dacht na voor een seconde. Ze hield te veel van hen, ze waren alles wat ze over had na haar dochter. Ja, ze nam ze mee naar hun echte vader, maar het was gewoon omdat ze dat voor zo lang wenste, maar toen Francizska wist hoeveel hun vader van hen hield, werd ze bang. Hij had alle rechten om hen weg te nemen van haar zodra hij achttien jaar werd. En het zou niet veel langer meer duren.
De vrouw met licht bruin haar keek opnieuw op en maakte haar beslissing. Ze zat naast hen aan de tafel en streelde een beetje Alex’ haar. Met de laatste diepe ademteug zette ze de zegel op Tom.
“Je vader houdt niet meer van je.”¯


Reacties:


raveness76
raveness76 zei op 27 feb 2012 - 18:21:
wat een kut streek van dat mens eigenlijk..

Hoop dat er snel weer een stukje komt...