Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Goede Tijden, Slechte Tijden » I Get Weak » Hold On

I Get Weak

11 maart 2012 - 12:32

556

0

408



Hold On

Het concert is inmiddels begonnen en Lucas en Edwin genieten met volle teugen. Het is al een tijdje bezig als Michael even op adem moet komen. Na wat gedronken te hebben stapt hij weer naar voren. "For the next song I want all couples, mothers & daughters, friends whatever your relationshop with your neighbour is to stand up. Please." Iedereen staat op en Lucas en Edwin kijken elkaar even diep in de ogen. "I'd like to dedicate this next song.."
"Oh god, Hold On!" Fluistert Lucas.
".. to two wonderful guys I met before this show, Lucas and Edwin."
"Ah! Hij weet onze namen nog, wow!"
"They've had an unbelievably hard year and they're trying to sort everything out between them. They told me my music is very special to them and especially this song. So guys, like I promised, this one's for you! Grab each other, this is Hold On!" Edwin trekt Lucas voorzichtig naar zich toe. Als hij merkt dat hij niet tegenstribbelt, slaat Edwin zijn armen om Lucas heen en houdt hem stevig vast. Heup aan heup, zij aan zij en wang aan wang genieten ze in stilte van 'hun' nummer. Edwin kijkt even opzij en ziet dat Lucas terugkijkt. Even bestaan Michael en de rest van de wereld niet, en hebben ze alleen oog voor elkaar. Edwin's duim streelt Lucas wang en hun lippen raken elkaar niet veel later. Het was een langzame, tedere zoen. Ze weten dat dat voor nu even genoeg is en genieten daarna weer van het optreden. Als het nummer eindigt wijst Michael even snel, enthousiast naar de jongens en geeft ze een knipoog. Edwin steekt zijn duim op en houdt Lucas nog steeds stevig tegen zich aan. De rest van de show genieten ze met volle teugen. Als ze naderhand tevreden naar buiten lopen, voelt Edwin Lucas' vingers langs de zijn glijden en Lucas pakt zijn hand. Edwin's hart begint spontaan sneller te kloppen en ook de decemberkou lijkt spontaan te verdwijnen. Hij glimlacht naar Lucas, woorden zijn niet nodig. Op dit moment is hij zielsgelukkig.

Als Edwin Lucas thuis afzet, is hij heel blij met hoe de avond verlopen is. Precies zoals hij had gehoopt - ze zijn weer een stukje dichter bij elkaar gekomen. "Nou, dan ga ik maar" Zegt Edwin met tegenzin. Hij staart naar de grond en start zijn brommer.
"Dank je voor de geweldige avond" zegt Lucas terwijl hij Edwin een snelle zoen op zijn wang geeft. Het lijkt wel of Edwin weer voor het eerst verliefd is - de vlinders fladderen wild rond in zijn buik.
"Jij ook, het was top!"
"Welterusten" Edwin draait zich met pijn in zijn hart om. Hij mist Lucas nu al, maar hij heeft besloten niet te pushen.
"Ed... wacht!" Edwin zet zijn voeten weer op de grond en draait zijn brommer uit. Hij kijkt achterom en ziet Lucas naar hem toe komen. Hij legt zijn handen op Edwin's gezicht en zoent hem hartstochtelijk.
"Wow", zucht Edwin, "Die zag ik niet aankomen.." Zegt hij, als hij nog na staat te trillen van de spanning. Hun voorhoofden leunen tegen elkaar en even genieten ze van het intieme moment.
"Blijf.. alsjeblieft." Fluistert Lucas. "Ik wil bij je zijn vannacht." Edwin kijkt Lucas aan en glimlacht. "Graag." Lucas' glimlach wordt groot en hij geeft Edwin een zoen. Edwin zet zijn brommer in de tuin, Lucas pakt zijn hand en ze gaan naar binnen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.