Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Goede Tijden, Slechte Tijden » I Get Weak » Miss You Nights

I Get Weak

11 maart 2012 - 12:32

493

0

443



Miss You Nights

Op kerstavond ligt Lucas in bed. Hij staart naar het plafond. Hij beleeft de concertavond voor de zoveelste keer weer opnieuw. Hij voelt hoe Edwin's lange armen om zijn middel glijden, hij voelt de warmte van zijn lijf tegen het zijne. Hij staart naar zijn wekker - 1.12. Zou Edwin nog wakker zijn? Misschien dacht hij ook wel aan hem? Lucas pakt zijn telefoon en scrollt door zijn contactlijst naar Edwin's naam. Wat zou hij graag zijn stem even horen. Maar toch drukt hij op cancel. Wat als hij al sliep? Ik mis je X smst hij. Hij probeert weer wat te slapen, maar hij kan de slaap niet vatten. Zo'n 20 minuten later trilt onverwachts zijn telefoon. Een berichtje terug. Ik jou ook.. kijk eens naar buiten X Lucas kijkt bedenkelijk, maar stapt toch uit bed. Zijn hart begint te bonzen als hij ziet wat hij ziet. Edwin. Lucas begint te stralen en gaat zo snel als hij kan naar de voordeur. Hij opent de deur en staart Edwin even aan. Edwin doet een paar stappen naar voren en neemt Lucas in zijn armen. "Merry Christmas baby"
"Jij ook, ik ben zo blij dat je er bent.."
"Ik ook", zegt Edwin, waarop Lucas zijn lippen op de zijne drukt. Langzaam en zachtjes zoenend gaan ze naar Lucas' kamer. "Oh.." Mompelt Edwin als hij struikelt over het opstapje in de woonkamer. Lucas gniffelt tegen Edwin's lippen. "Sst.. m'n ouders slapen al" Ze bereiken uiteindelijk Lucas' kamer en ze vallen al struikelend over elkaars voeten op bed, waarna Edwin zijn schoenen uit schopt. Hij staart omhoog in Lucas' blauwe ogen en streelt zijn wang, het kriebelt in zijn buik. "Ik hou van je", fluistert hij waarna hij Lucas zoent. Lucas knoopt Edwin's blouse open en streelt en zoent zijn borst. Edwin slikt en zijn vingers glijden door Lucas' haar. Lucas heeft ondertussen Edwin's blouse los en trekt deze onder hem vandaan. Lucas duwt zich wat omhoog en rust zijn hoofd op Edwin's sleutelbeen, hij slaat zijn arm om Edwin's brede torso. Edwin's hand glijdt onder Lucas' shirt en zijn vingertoppen strelen liefdevol zijn rug, zij en buik.
"Wat is dit fijn", fluistert Lucas, terwijl hij luistert naar het bonzen van Edwin's hart.
"Zeker, ik heb van dit moment gedroomd, gehoopt dat het zou komen, maar het niet verwacht. En al helemaal niet zo snel al, nu met kerst.." Zegt Edwin eerlijk. Lucas leunt op zijn elleboog en kijkt Edwin aan. "Ik heb het je vergeven, echt. Oke, ik was eerst onwijs kwaad, toen verdrietig en bovenal teleurgesteld. Maar ik heb er veel over nagedacht en.. ik snap het wel.. Nu wel. Ik zou niet weten wat ik in jou situatie had gedaan. Misschien had ik me al veel eerder op iemand gestort? Het moet vreselijk zijn geweest!"
"Zand erover?"
"Zand erover!" Herhaalt Lucas, hij geeft Edwin een kus en kruipt weer tegen hem aan. Hij trekt de dekens over hen heen en zo vallen ze niet veel later gelukkig in slaap.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.