Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Vampire Knight » Help, ik ben verliefd op de verkeerde!!!!! » weer thuis.

Help, ik ben verliefd op de verkeerde!!!!!

1 sep 2012 - 20:40

384

0

283



weer thuis.

in het vorige hoofdstuk hebben Debbie en Rick hun fietsen weggezet en lopen ze naar binnen......... sorry is mar een klein stukje effe geen inspiratie meer :S later ben ik verder gegaan dus eerst even een stukje opnieuw lezen en dan gaat het verhaal vanzelf verder.

Debbie POV

heeey mam!! ben weer thuis!. roep ik terwijl ik mijn sleutel op het aanrecht gooi.
Heey schat, wacht even dan kom ik naar beneden dan krijgen jullie wat te drinken! roept mijn moeder terug.
oke is goed we zitten op de bank en kijken wel even tv! roep ik terug terwijl ik mijn moeder van de trap af hoor komen.
als mijn moeder wat te drinken heeft gepakt komt ze bij ons op de bank zitten, en stel ik Rick aan haar voor.

Na een tijdje samen met mijn moeder op de bank hebben gezeten, zegt mijn moeder: "Debbie, laat anders je nieuwe kamer maar zien en neem maar een film enz.. mee dan kunnen jullie een film kijken."
"Dank je mam!" zeg ik terug terwijl ik een zak chips pak en de hoes met de films.
als we boven zijn zet ik vast mijn tv aan en zeg tegen Rick dat hij een film kan uitzoeken. Als Rick de film aan mij geeft zie ik dat hij Finding Neverland (met Johnny Depp) heeft uitgekozen.
Als we op de helft van de film zijn zet ik hem even op pauze zodat ik even naar de wc kan en weer drinken kan halen. Als ik weer terug ben zie ik Rick op mijn bed zitten en wenkt mij ernaast. Dan wil ik de film weer aanzetten maar Rick houd me tegen door me een kusje te geven. "waarom deed je dat? " vraag ik. "Ik wilde het al eerder doen maar ik durfde het niet." zegt Rick. "ik wilde het ook al een tijdje maar ook ik durfde het niet." zeg ik terug. "Zal ik nu de film weer aan zetten??" vraagt Rick. "is goed hoor." Dus rick zet de film weer aan. Als de film is afgelopen, loop ik naar beneden om tegen mijn moeder te zeggen dat we nog een film gaan kijken. "is goed hoor, letten jullie wel op de tijd want ik denk dat we zo gaan eten en dat Rick ook naar huis moet om te eten." zegt mijn moeder. "Is goed hoor mam! Daar letten we wel op." zeg ik. Als ik weer boven ben zie ik Rick net van de wc af komen en mijn kamer in lopen. Als ik binnen kom zie ik dat hij een nieuwe film aan het uitzoeken is.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.