Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » ââ¬Â¢Fallen Angel Of Bloodââ¬Â¢ » ~ 20. 'You'll Feel My Pain' ~

ââ¬Â¢Fallen Angel Of Bloodââ¬Â¢

13 maart 2012 - 6:45

868

0

238



~ 20. 'You'll Feel My Pain' ~

Storyline: Fallen Angel Of Blood .......................................................................................................................... Part 1: Tales Of A Frozen Heart _____________________________________________________________________________

Nadat ze je losgelaten heeft, draai jij je snel om en sla je de tanto uit haar hand. Het wordt naar de grond geslingerd. Met het kledingstuk probeer je haar steeds vast te krijgen met haar handen, maar het lukt je maar niet. Je weet niet eens wat het kledingstuk precies is, omdat je maar blijft vechten en niet erop let. Steeds blijft ze de klappen maar ontwijken alsof het niks is. Je kan zien dat ze aan het grijnzen is. Ik haal die grijns wel van je gezicht, bitch die je bent! Ik ben nog lang niet klaar met jou! denk je bij jezelf terwijl je haar nogmaals probeert te raken met het kledingstuk. Ze pakt het vast aan het uiteinde. Maar, je wilde eigenlijk ook wel dat ze het uiteinde zou pakken. Als zij het namelijk zal vastpakken, zal ze zich even niet concentreren op jou maar op het kledingstuk.
Met een grijns op jouw gezicht, draai je naar haar toe doormiddel van het kledingstuk en sla je hard op haar onderkaak. Vlak daar achterna volgt een trap tegen haar schenen. Ze laat vrijwel meteen het kledingstuk los, waardoor je ermee slaat op haar gezicht. Dat kan best hard aankomen. Snel volgen er nog meer klappen op haar gezicht. Je slaat vaker in haar gezicht zodat ze haar Kokkakugan niet zo makkelijk kan gebruiken. Elke keer als je haar een klap geeft, stapt ze naar achter. Uiteindelijk staat ze tegen de muur aan met haar rug. Zo snel als je kan pak je haar bij haar kleding vast en probeer je haar nogmaals te slaan in haar gezicht. Maar telkens als je dat doet, maakt ze een net iets te snelle schijnbeweging. Je weet wel dat je haar hard en vaak slaat, maar dat geeft niks. Zij heeft jou vaak genoeg pijn gedaan. Zowel geestelijk als lichamelijk. Vandaag de dag zou ze ervoor boeten. Ze zal de pijn voelen die jij ook voelt.
Haar schijnbewegingen ben je na een tijdje zat, waardoor je haar een knietje in haar zij geeft, die ze dus totaal niet verwacht had. Vlak daarna sla je een aantal keren op haar rechterschouderblad. Plotseling wordt je bij jouw keel gegrepen. Hard en ruw wordt erin geknepen. Sayuri zorgt ervoor dat je een aantal stappen naar achter zet. Je gromt voor zover je kan naar der en slaat met jouw armen meteen de hare weg. Met het kledingstuk die je nog in jouw handen hebt, wurg je haar zowat omdat je het om haar nek wikkelt. Je trekt er hard aan. Plotseling loopt ze naar achter, waardoor je hard tegen de muur aanknalt. Ze draait zich snel om en duwt je keihard de andere kant op. Als ze naar je toeloopt om je een klap te geven, houdt je die tegen door het kledingstuk op tijd omhoog te houden. Snel geef je der een klap tegen der schenen met het kledingstuk.
Dan heeft ze plotseling jouw arm vast. De verkeerde arm waar je elleboog ontzettend veel pijn doet. Ze probeert jouw hoofd tegen jouw nachtkastje aan te duwen. Ze wilt er vast voor zorgen dat je daar heel erg zal bloeden. Snel grijp je haar bij haar nek en duw je haar hoofd er tegenaan. Als ze jou eenmaal losgelaten heeft, geef je haar een natrap tegen haar rechterknie. Ze klapt naar voren en houdt jouw hand stevig vast. Je geeft haar een harde klap in haar gezicht en duwt haar met jouw andere hand tegen de muur. Ze grijpt haar kans om jouw kledingstuk af te pakken en jou zelf ermee te wurgen. Hard wordt eraan getrokken. Zo hard dat je geen adem meer krijgt. Snel doorzoek je jouw eigen kleding. Kijkend of je wat kan vinden om in haar tegendeel te gebruiken. Als je dat niet vindt, tast je snel naar jouw omgeving. Je voelt dat ze een bandje om haar middel heeft, die je dus snel afpakt. Snel draai jij je om en wurg je haar ermee. Jullie beginnen te draaien, zodat één van jullie tegen de muur aanknalt. Of alle twee natuurlijk.
Allebei knallen jullie tegen Sayuris kast op, waardoor jullie allebei op de grond knallen. Eventjes hap je naar adem. Sayuri staat snel op en grijpt je bij jouw haren. Je tast nogmaals naar de grond, als je niks vindt sla je haar maar in haar zij. Je hoort dat ze even een gil slaakt, maar ze laat niet los. Snel sta jij ook op. Hard sla je met één hand op haar schouderblad, waardoor ze jouw haren loslaat en jouw handen beetpakt. Je probeert om je heen te slaan, waardoor ze je snel loslaat. Snel voeg je er een trap aan toe. Je trapt haar zo hard dat ze tegen jouw nachtkastje aanknalt. Ze knalt vlak daarna meteen op de grond en beweegt nauwelijks. Je laat jezelf op de grond vallen en hapt meteen naar adem. Met grote oogjes blijf je naar Sayuri kijken. Als ze dood is, is het fijn voor jou maar zal je hard gestraft worden door jouw moeder en stiefvader. Heel hard.
Dan hoor je de deur plotseling opengaan. Daardoor voel jij je lichtelijk bang. Puur doordat je bang bent dat het jouw moeder of stiefvader is.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.