Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » guardians » aanval op het dorp

guardians

13 maart 2012 - 12:23

1396

0

245



aanval op het dorp

in dit hoofdstuk is er een jongen in het dorp die nog effe wat katten kwaad uit haalt die jongen heet shinshiro ( roep naam : shiro ) . shiro leeft in een rustig dorpje die aardig klein was . shiro maakte veel brokken en kreeg een kleine preek van zijn leraar leo die hem later naar huis bracht en daarna met zijn oma aan de praat raakte die bijna dood gaat. in de avond dat iedereen ligt te slapen word opeens het dorp aangevallen en staat in brand.

Ergens diep in de bossen zat een klein dorpje. Het was een vreedzaam en rustig dorpje. Maar zoals in iedere dorp of stad zit altijd wel een onrustoker , net als in dit dorp waar ons verhaal mee begint .

In het dorp rende een kleine wit harige jongen door de straten heen . De jongen werd achterna gezeten door een grote bolle man die helemaal in het wit gekleed was , hij zat te schreeuwen naar de jongen en zwaaide met een stuk stokbrood in zijn hand in de lucht te zwaaien .

de dorpelingen die daar ook waren keken allemaal naar de kleine witharige jongen en de grote bolle man . al keken de dorpelingen de niet echt vriendelijk aan , ze keken hem met een verstotende en valse blik aan .
Ze zaten ook allemaal slechte dingen over hem te fluisteren zoals " daar heb je weer " of " kijk hij steelt alweer hij moet verbannen worden . " . Zulk soort dingen werden allemaal over die jongen fluisterd.

" SHINSHIRO!!! KOM ONMIDDELIJK MET DAT STUK BROOD !!! " Riep de bolle man wit gekleedde man die achter de wit harige jongen aan rende.
De kleine jongen genaamt shinshiro keek om naar de boze man en zei toen " mooi niet dan krijg ik weer een pak slaag " .
de bolle man had bijna geen adem en energie meer door al dat geren en begon langzamer hand langzamer te rennen. " s-stop * hijg * jij * huf * rat " zei hij puffent en hijgent.

Shinshiro keek nog effe snel om en zag dat de afstand tussen hem en de man steeds groter worden " zo die ben ik mooi kwijt " zei hij lachent toen hij de man niet meer zag .
Maar shinshiro nam geen risico en bleef door rennen, toen hij weer voorzich wou kijken botste hij opeens tegen iemand op en viel neer op de grond.
Hij keek met een pijnlijke blik omhoog en schrok toen hij zijnblauwharige leraar leo zag.
leo de gespierde blauwharige man keek omlaag naar zijn witharige student " oke wat heb je nu weer gedaan manneke " zei hij terwijl hij een diepe zucht maakte .

Shinshiro stond gauw op en verstopte het brood dat hij uit de winkel van de bakker gestolen had achter zijn rug . Daarna keek hij naar leo en zei onschuldig " niks hoor ... hoezo ? ".
leo keek shinshiro met een strenge en ongelovige blik aan en zei " ow ?? als er dan niks is waarom verstop je dan brood achter je rug ??? " .
Shinshiro keek naar de grond hij wist dat hij fout zat en zei dus eerlijk " ik heb bij de bakker brood gestolen . " .

" shiro je weet dat we het hier over hebben gehad stele- " zei leo met een zuchtent schuddent hoofd , maar werd opeens onderbroken door iemand die shinshiro riep.
Leo keek met een gefronsde wenkbrauw vragent voor zich , op het eerste gezicht zag hij niks maar toen hij beter keek zag hij de bakker die tegen hem riep " Leo!! geef je *hijg hijg " student hier " .
leo slikte en lachde een beetje onstuinig " uhm ja hoe graag je dat ook wil doe ik het niet want als je hem hebt krijg ik ook nog een preek " zei hij en krabte toen zijn achterhoofd .
" Shiro rennen nu ! " zei leo opeens gauw en rende weg .

Shiro schrok van leo's plotselinge reactie maar volgde hem daarna snel .
De bakker stopte met rennen om hij niet meer verder kon , hij was zo uit geput dat hij door zijn benen zakte en met zijn laatste adem riep hij nog " LEO!!!!" .
leo rende met shiro het dorp uit en gingen de bossen in . ze rende tot ze bij shiro's huis waren in een grote open plek . In die open plek zat een klein knus huisje, uit de schorsteen van het huisje kwam rook uit wat een teken was dat iemand aan het koken was. . En hoe dichter bij je bij het huisje kwam hoe sterker de geur van het eten werd .

leo en shiro liepen op het huis af " nou je bent weer thuis manneke " zei leo met een glimlach .
" noem me niet zo!" zei shiro op een geirriteerde toon , hij keek voor zich naar het huisje en zag opeens een persoon in de deur opening staan .
leo zag die persoon ook en keek toen naar de kleine shiro die slikte en wist dat hij straf kreeg. Want de persoon in de deur opening was zijn oma .
Het oude vrouwtje zat in de deur opening te wachten op shiro en was boos.

Het oude vrouwtje wachtte tot shiro en leo voor de deur stonden en zei toen " de sherrif kwam aan de deur en zei dat je bij de bakker hebt gestolen " . en ze keek streng naar de wit harige jongen die niks meer durfde te zeggen .
" ow ja over dat kan jou daar alleen over spreken ? " vroeg leo die er tussen kwam en het oude vrouwtje aan keek .
" shiro ga jij maar naar binnen toe handen wassen en aan tafel zitten ik kom zo " zei de oude vrouw die naar haar klein zoon keek .

Shiro deed meteen wat zijn oma zei en ging dus gauw naar binnen toe. De oude vrouw deed deur een sstuk dicht . De deur bleef op een kier open staan zodat zij shiro nog kon zien . Daarna keek ze leo recht in zijn licht blauwe ogen aan .
" wat is er aan de hand ? " vroeg leo op een bezorgde toon aan het oude vrouwtje " hoe bedoel je ??" antwoorde ze meteen tterug .
" nou shiro heeft al een hele lange tijd niks meer gestolen opvandaag na....en ik denk dat er een reden achter zit want shiro breekt zijn belofte nooit. " zei leo die opeens merkte dat de oma van shiro erg mager was geworden na de laatste keer dat hij haar had gezien .

De oude vrouw zuchte en keek door de deur met een verdrietige blik naar shiro " het is tijd ..mijn dagen zijn om en shiro heeft door dat ik met de dag steeds magerder word hij denkt dat het komt omdat we teweinig geld hebben ....wat maar goed is ook " vertelde ze op een verdrietige toon .
Leo schrok en kon niet geloven dat die tijd nu al was gekomen en slikte " weet je het zeker dat het nu al is ?" vroeg hij .
Het oude vrouwtje knikte en zei " ja leo dus je moet je spullen pakken en morgen met shiro weg gaan want ik weet niet wanneer ze hier heen komen maar wel gauw " . Leo knikte en ging toen weg.

Later in de avond toen iedereen lag te slapen werd de heldere sterren hemel opeens door duistere en donkere wolken geteistert wat dus niet veel goeds betekende.
En dat betekende nu zeker niet veel goeds want toen die wolken kwamen , kwam er ook een grote groep vreemdelingen het dorp in . 1 van de vreemdelinen had hele vreemde en boven natuurlijke krachten hij liep verder naar voren in zijn hand maakte hij een vuurbal en gooide die zo naar een huis toe .

Door die vuurbal kwam er opeens een grote explosie waar shiro die dus buiten het dorp woonde zelfs nog wakker van werd . Shiro sprong meteen uit zijn bed om te kijken wat er aan de hand was , toen hij hij zag dat het dorp in brand was rende hij als een gek naar beneden toe .
Shiro's oma kwam haar kamer uit lopen en zei geschrokken" shiro wat ga je doen ?! "
" het dorp staat in brand ik moet ze helpen ' zei shiro die zijn oma aan keek. het vrouwtje keek naar haar klein zoon en zei " shiro voor dat je gaat wil ik je eerst iets mee geven " . Ze liep naar een grote houten kast toen en ging daar in rommelen om iets te zoeken .

Het oude vrouwtje haalde een hele mooie dure kist uit de kast wat wel leek alsof het van een koning af kwam . want het kistje was helemaal van ijzer gemaakt met puur gouden randen en diamanten wolven koppen erop . shiro's oma opende de kist en in die kist zat een mooie door zichtige kristal in .
Shiro keek met grote ogen naar dat kristal " wow hoe komt u daar an?" vroeg hij . " dat doet er niet toe ik wil dat je dit mee neemt voor geluk " zei zijn oma met een glimlach . Shiro knikte en pakte de kristal hij deed het in zijn buideltje en rende toen snel naar buiten toe .
het vrouwtje keek naar haar klein zoon die daarna in de donkere bossen verdween .


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.