Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Vince Fickley » Nieuwe school, nieuwe wereld

Vince Fickley

27 maart 2012 - 10:14

215

0

173



Nieuwe school, nieuwe wereld

Read and comment aub

Hij rende naar de uil toe, probeerde het briefje met trillende vingers los te maken. Toen de brief in zijn handen lag verbrak hij snel het zegel, haalde de brief uit de enveloppe en begon te lezen.

ZWEINSTEINS HOGESCHOOL VOOR HEKSERIJ & HOCUS-POCUS
Hoofd: Albus Perkamentus
(Commandeur in de Orde van Merlijn, Int. Tovergrootmeester, Heksenleider 1e Klas, Opperste Hotemetoot van de Wereldbond van Toverlieden)

Geachte heer Fickley,
Het doet me genoegen u te kunnen mededelen dat u in aanmerking komt voor een plaats aan Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. Bijgaand treft u een lijst aan van schoolboeken en andere benodigdheden.
Het schooljaar begint op 1 september.
Gelieve voor 31 juli per uil te reageren.
Hoogachtend,
Minerva Anderling,
Assistent-schoolhoofd.


'Mam, mam, kom nou eens kijken!' en hij stormde de eetkamer binnen waar zijn moeder aan tafel zat. Zijn moeder keek verbaasd naar haar zoon toen ze plots de brief onder haar neus geduwd kreeg. 'Ho, rustig,' zei ze en pakte de brief uit zijn handen. 'Nou jongen, het lijkt erop dat we naar de Wegisweg moeten! Ik ben zo trots! Dit moeten we vieren.' Vince wilde allerlei vragen stellen maar ze kwamen niet uit zijn mond. 'Kom, pak m'n hand,' en zijn moeder pakte hem vast. 'Mam, ik ben geen klein- ,' maar voordat hij zijn zin af kon maken voelde hij de grond onder z'n voeten verdwijnen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.