Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » •Fallen Angel Of Blood• » ~ 21. 'Bad Girls Must Be Punished' ~

•Fallen Angel Of Blood•

25 maart 2012 - 21:44

761

0

271



~ 21. 'Bad Girls Must Be Punished' ~

Storyline: Fallen Angel Of Blood .......................................................................................................................... Part 1: Tales Of A Frozen Heart _____________________________________________________________________________

Je kijkt bang naar de deuropening, rechts van jou zit. Tot nu toe zie je alleen nog maar een deur, maar dan hoor je een aantal voetstappen. Als je de schoenen ziet, weet je al genoeg. Met grote ogen kijk je naar de persoon die op dit moment zichtbaar is. Zijn halflange donkerbruine haren die altijd door de war zitten herken je uit duizenden. Het is jouw stiefvader, Hashimoto Hirokazu. Jouw moeder is getrouwd met hem. Maar, als er iets of iemand is wat je haat naast Sayuri, is hij het wel. Het lijkt wel alsof hij mensen aangestoken heeft om irritant en ontzettend vervelend te zijn. Je bijt eventjes in jouw lip en kruipt voorzichtig naar achter. Je bent best bang voor hem. De blauwe plekken op jouw benen, armen of rug komen altijd door hem. Hij slaat je altijd als hij denkt of vindt dat je iets verkeerds gedaan hebt.
Hij loopt naar Sayuri toe, waardoor je probeert zo snel mogelijk naar de deur te kruipen. Plotseling voel je er hard aan jouw haren getrokken wordt. Daardoor slaak je een zachte kreet. Als je eenmaal op beide benen staat, trekt hij je hard mee. Met moeite kan je hem bijhouden, zodat het trekken aan jouw haar niet zo’n pijn doet. Hij trekt je mee naar de kamer van hem en jouw moeder. Hard duwt hij je tegen de muur aan. Met een angstige blik blijf je hem aankijken. Je kan namelijk zien dat hij dronken is. Hij is al niet te genieten als hij nuchter is, laat staan als hij dronken is. Hij laat jouw haren los en grijpt naar jouw nek. Hard probeer je hem weg te duwen, maar het lukt je niet. Zijn hoofd komt dichterbij het jouwe. Zijn warme adem kan je al voelen en de lucht van alcohol kan je al ruiken. ‘Stoute meisjes moeten gestraft worden.’ Fluistert hij in jouw oor, terwijl hij de greep om jouw nek verminderd. Hij laat je zelfs los, maar toch laat hij zijn hand op jouw schouderblad rusten.
Langzaam komt hij met zijn mond richting het jouwe. Heftig begin je met jouw hoofd te schudden, puur omdat je hoopt dat hij jouw mond dan niet kan raken. Maar daar heeft hij een oplossing voor, omdat hij jouw kin stevig vastpakt en toch zijn lippen op de jouwe drukt. Hij probeert zijn tong jouw mond in de wurmen, maar het lukt hem niet. Daardoor knijpt hij hard in jouw neus, waardoor je naar een minuut toch naar adem moest happen. Snel stopt hij zijn tong in jouw mond en begint hevig met jouw tong te worstelen. Alleen worstel je niet mee. Als je jouw tong helemaal teruggetrokken hebt, bijt je in zijn tong. Hij slaat hard in jouw gezicht als je dat gedaan hebt. Een traan glijdt over jouw wang. Je bent nog steeds bang. Je durft niet alleen bij hem te zijn.
Hij trekt je aan jouw arm mee naar het bed, duwt je erop en gaat op je zitten. Hij grijpt naar jouw armen, houdt ze boven jouw hoofd en bindt je vast aan het bed. Je probeert het hard uit te gillen en hem te trappen, maar hij stopt een propje papier in jouw mond en omdat hij op jouw benen zit, lukt het trappen niet zo. Met zijn hand streelt hij zachtjes over jouw borst. ‘Wees niet bang, je zal genieten.’ Fluistert hij, terwijl hij ervoor zorgt dat je rechtop zit. Nog steeds zitten jouw armen vast aan het bed. Met jouw tong duw je het propje uit jouw mond en begint te schreeuwen. Hard slaat hij in jouw gezicht. ‘Als je niet stopt met gillen, zullen de gevolgen groter zijn dan je denkt.’ Snauwt hij luid. Driftig begint hij zijn broek uit te doen. Als je naar zijn boxer kijkt zie je al een bobbel. Je slikt eventjes. Je wilt dit niet. Je wilt niet dat hij seksuele dingen bij je doet. Je wilt al helemaal niet dat hij degene is die je ontmaagd.
Hij trekt nu ook zijn boxer uit. Dit keer probeert hij zijn geslachtsdeel in jouw mond te stoppen, maar je klemt jouw kaken stevig op elkaar. Hij grijpt je meteen bij jouw kin vast, trekt het ruw omhoog zodat je in zijn ogen kijkt. ‘Als je niet doet wat ik zeg, zal ik jouw geliefde zus vermoorden voor jouw neus. Je weet heus wel wie ik ermee bedoel. Ook als je gaat bijten zullen de gevolgen groot zijn. Dus open jouw mond en doe wat ik zeg!’ snauwt hij nog luider.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.