Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » •Fallen Angel Of Blood• » ~ 22. 'I Feel Dirty.. - 16+' ~

•Fallen Angel Of Blood•

25 maart 2012 - 21:45

898

0

266



~ 22. 'I Feel Dirty.. - 16+' ~

Storyline: Fallen Angel Of Blood .......................................................................................................................... Part 1: Tales Of A Frozen Heart _____________________________________________________________________________

Je weet dat hij het meent. Je wilt jouw mond niet openen, maar hij heeft zo zijn manieren waardoor jouw mond geopend wordt. Als het eenmaal open is, duwt hij zijn geslachtsdeel ruw in jouw mond en begint langzaam heen en weer te bewegen. Tranen glijden over jouw wangen. Ergens wil je zo hard gaan bijten dat zijn geslachtsdeel doormidden gebeten is, maar je weet dat je dat beter niet kan doen. Hij beweegt steeds sneller en harder, waardoor jouw mond en keel pijn begint te doen. "Denkt hij soms dat een meisje als ik geen gevoelens heeft?" denk je bij jezelf, terwijl er nog meer tranen over jouw wangen glijden. Hij beweegt zelfs zo hard en snel, dat je het gevoel hebt dat je doodgaat en kokhalst te gelijkertijd.
Uiteindelijk haalt hij het uit jouw mond. Ergens heb je al het gevoel dat hij nog niet klaar met je is. 'Niet huilen. Ik weet dat je het fijn vindt, alleen je laat het niet zien.' zegt hij met een grijns. Je wilt gillen. Zo hard dat er allerlei mensen hier naartoe zullen rennen, maar je hebt het gevoel dat als je het doet je er nog erger aan toe zult zijn. Hij maakt je snel los en trekt het shirt van Itachi uit. Snel begin je tegen te stribbelen en probeer je van het bed af te komen, maar hij houdt je strak tegen het bed gedrukt. Hij slaat je hard in jouw gezicht. Zo hard dat je het voelt branden.
Hij bindt je meteen weer vast. Dit keer heel wat strakker. Zo strak dat het er bijna op lijkt dat er geen bloed meer naar jouw polsen stroomt. Je kan er niet meer tegen en slaakt een zachte angstige kreet. Met een angstige blik in jouw ogen kijk je hem aan. Als hij niet op jouw kreet reageert, probeer je het nogmaals maar dit keer heel wat harder. Dat doe je met de hoop dat er iemand komt om te kijken. Meteen drukt hij zijn hand tegen jouw mond. ‘Houdt je mond, Yui!’ sist hij luid.
Als je helemaal stil bent, legt hij zijn hand op jouw nek en streelt hij langzaam naar beneden. Over jouw borst, richting jouw slipje. Je krijgt de rillingen van hem. Hij gaat langzaam jouw slipje in met zijn hand en wrijft over jouw clitoris. Je bijt hard in jouw lip. Geen denken aan dat jij voor hem gaat kreunen. Als hij jouw slipje uittrekt, grom je zachtjes naar hem. Alleen heeft het -zoals je al dacht- geen effect op hem. Je ziet dat hij goed gaat zitten en blijkbaar nu al erin wilt gaan. ‘W-Wacht.. G-Ga niet bij me erin.. Je hebt mijn moeder al, alsjeblieft!’ zeg je snel met tranen in jouw ogen. ‘Nee.’ Antwoordt hij er meteen achteraan. ‘Nee, stoute meisjes moeten gestraft worden en jouw moeder is er niet. Dan kan ik me toch wel uitleven op haar mooie dochter?’ ‘N-Nee.. Dat mag je niet!’ snauw je luid.
Je voelt hoe hij bij je naar binnen dringt. Je krijgt tranen van de pijn. Nooit had je gedacht dat het binnendringen zoveel pijn zou doen. Iedereen zei altijd dat het zo’n lekker gevoel is, maar je merkt er helemaal niks van.’H-Haal hem eruit.. Doe tenminste een condoom om!’ gil je uit wanhoop. Hard begin je te trekken met jouw armen, maar los kom je niet. ‘Nee, dat doe ik niet en nu bek dicht!’ snauwt hij. Hij stoot plotseling heel hard, waardoor er een enorme pijn door je heen raast. Tranen glijden over jouw wangen. Dat is erg knap aangezien je nauwelijks huilt.
'Alsjeblieft.. Stop..' zeg je terwijl er veel meer tranen over jouw wangen glijden. Je hebt pijn en voelt je vies. Heel vies. Hij negeert jouw tranen en beweegt steeds harder en sneller. Je kreunt luid. Niet van genot, maar van de pijn die door je heen raast. Hiervan genieten zal je vast niet doen. Hij gebruikt je alleen maar voor zijn eigen pleziertjes. Zijn genot. Plotseling begint hij in jouw tepel te bijten. Nogmaals begin je te kreunen van de pijn. Je wilt dat het stopt. Dat het afgelopen is en dat hij jou gewoon met rust laat. Met rust laat zoals hij hoort te doen. Het voelt gewoon alsof je doodgaat. Van binnen en van buiten.
Hij gaat langzaam uit je en houdt jouw hoofd omhoog, door je bij jouw kin vast te pakken en die omhoog te trekken. ‘Open je mond..’ zegt hij plotseling. Hevig begin je met jouw hoofd te schudden. Je voelt je al vies genoeg. Viezer dan dit wil jij je niet voelen. Hij slaat hard op jouw wang, waardoor je jouw mond alleen maar opent zodat je ‘au’ kan zeggen. Meteen probeert hij zijn kans te grijpen door in jouw mond te spuiten. Alsof hij denkt dat verkracht worden niet erg genoeg is. Alsof je zijn wit goedje even wilt doorslikken. Net voordat het witte goedje op jouw gezicht komt, draai jij je snel kwartslag om en sluit je jouw mond. Je voelt hoe het langzaam over jouw wang naar beneden glijdt, net zoals jouw tranen. Je voelt je op dit moment véél viezer dan je eerst al deed. Met tranen in jouw ogen kijk je naar jouw benen. Je wilt hem op dit moment niet aankijken. Hem niet eens een blik schenken. Je wilt weg. Weg van hem. Weg van hier.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.