Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » love is not a compatition but im winning [robert pattinson lovestory<3] » 'looks who's so over Edward'

love is not a compatition but im winning [robert pattinson lovestory<3]

1 maart 2009 - 22:14

384

0

288



'looks who's so over Edward'

i know whats she's doing,and edward knows it to...

*mary POV*
"Oke, dat, ging erg snel?" merk ik op. "Ik bedrieg het lot zowiezo al door te bestaan, dus veel kan het me niet schelen." merk ik erachter op. Ik hoor hoe Edward glimlacht. Ik geef hem een kusje. "Je bent lief. Nog steeds." glimlach ik met een kinderlijke stem. "Jy bent schattig, nog steeds." glimlacht Edward terug en geeft me weer een kusje. Ik giechel en sta op. Ik pak Edwards hand en ren naar beneden, hem achter me aansleuren. "We gaan het bos in." roep ik opgewekt. Ik trek Edward mee de deur uit. We rennen op een bovenmenselijke snelheid het bos in en ik draai me lachend om. Ik heb het serieus getroffen. Terwijl ik naar de perfecte gelaatstrekken van mijn vriendje kijk lach ik schamper. Ik weet dat dit niet voor altijd is, ik zal terug moeten naar Alaska, ze kunnen niet zonder me, aangezien ik een van de sterkste ben. Ik neem Edward gewoon mee! En ik klaar op. Ik draai me weer om zodat ik niet tegen een boom aanren, zou wel iets voor mij zijn. Ik open mijn ogen en stop abrupt. Edward knalt tegen me aan. "Ze verdoezelt haar verdriet met een weerwolf?" breng ik verbaasd uit, waarna ik in lachen uitbarst. Ik kijk het schouwspel aan. "het hele werk he? Met tong en al. Hij heeft ene zuigzoen in zijn nek." giechel ik. Edward kan zijn lachen ook niet inhouden.'kom we laten de tortel duifjes maar' grijns ik en samen rennen we weer terug naar huis.

*Jackie POV*
ik steunde op mijn handen en keek jacob lachend aan.
'nu kun je niet gelijk weglopen' fluister ik.
'ik zou niet eens meer willen'fluisterd hij terug.ik krijg een soort blozend lachje en gaf hem nog snel een kus :'je bent lief weerwolf'
'jij nog liever like,voor een vampier dan' ik begin te grinniken en strijk over zn buik.
'ik voel buikspieren' grinnik ik weer en hij wiebeld raar met zn wenkbrauwen.
ik barst in lachen uit en zie een straaltje licht door de wolken komen :'hmm ik ga maar eens,bedankt weerwolfje' grijns ik en spring op.
'ja jij ook he hoe moet ik die zuigzoen uitleggen' mompeld hij.
'zeg maar dat je die hebt gekregen van een vampier' grijns ik en sprint terug naar huis niet wetend wat ik in godsnaam met Mary aan moet.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.