Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokemon, Unova conquer quest! » Hoofdstuk 10: Fiery Battles! The Nacrere Tournament!!

Pokemon, Unova conquer quest!

27 maart 2012 - 17:56

815

0

347



Hoofdstuk 10: Fiery Battles! The Nacrere Tournament!!

Gisteren was het een jaar geleden dat ik deze fic heb bijgewerkt, en had er wel weer eens zin in xD.

'Eindelijk, Nacrene City!' riep Thomas. De vier kinderen renden over het pad, waar Nacrene city steeds dichterbij kwam. 'Het duurde lang, maar eindelijk zijn we er!' zei Marla blij, ze was moe van al het lopen en reizen en besloot meteen naar het Pokémoncenter te gaan. De andere kinderen waren het met haar eens, en samen liepen ze naar het Pokémoncenter. 'Dankuwel!' riep Nynke blij, ze waren aangekomen en hadden hun Pokémon laten nakijken bij zuster Joy. Toen Nynke naar de anderen liep, zag ze dat Thomas, Max en Marla bij een poster stonden. 'Nynke, kijk! Een toernooi! We kunnen er allemaal aan meedoen! Er staat hier dat de winaar met een bekend persoon mag vechten! Is dat niet vet?' vroeg Max. Nynke knikte, en bekeek de poster.
'Oh shit!' riep ze, 'we moeten opschieten! Over een uurtje kunnen we ons niet
meer aanmelden!'
'Snel, snel, snel!' riep Marla, die al begon te rennen. De anderen renden haar snel achterna, en snel waren ze aangekomen.


'Bedankt voor uw inschrijving, de eerste ronde gaat meteen beginnen. Ga hier rechts, en dan rechtdoor. U zult uitkomen in de Nacrene Arena, hier worden de eerste ronden gehouden. Succes!' zei de surveillant, de kinderen volgden zijn directies op en kwamen uiteindelijk bij de Nacrene Arena. Het was een enorm gebied, met een enorm computerscherm en vele tribunes. 'Welkom! Ik ben Don George, en dit is de officiele opening van de Nacrene Tournament!' riep de presentator, de baas van de Battleclub, Don George. Er werd gejuichd.
'Ik zal jullie niet langer laten wachten! We beginnen met ronde één!' Hoe meer Don George zei, hoe wilder het publiek werd. Er was veel aan de gang op het grote bord, kaarten met gezichten van trainers werden geschud, en willekeurig naast elkaar gezet. 'Trainers! De kaarten worden geschud, en de eerste battle zal in een moment plaats vinden!'
'Ik vraag me af hoeveel mensen er zijn..' zei Nynke zacht. Ze keek omzich heen, en zag Damian, de rivaal van Thomas. Ze tikte Thomas aan, en die zag hem ook. Thomas schrok even, maar moest toen lachen; 'Dit wordt leuk!'


'De eerste ronde! Nynke uit Nuvema Town, tegen Ezekiel uit Castelia City!' riep Don George. Nynke schrok dat ze als eerste moest, maar greep een handje vol moed en liep naar het middelste punt van de arena. Het was een groot veld, gemaakt van grond. Het leek ideaal voor een gevecht. 'Trainers! Laat jullie Pokémon zien!' riep de scheidsrechter.
'Musharna, laat zien wat je kan!' riep Ezekiel, er kwam een zwevende, roze Pokémon uit de bal, die haast leek te slapen. Op het zelfde moment kwam Munna uit Marla's Pokéball, zonder dat Marla het deed. 'Wat doe je?' vroeg Marla verbaasd. 'Oh, ik snap het al. Je wilt zien hoe jouw volgende evolutie gaat vechten!'
'Servine, go!' riep Nynke. Servine kwam uit haar Pokéball, klaar voor een heftig gevecht.
'Musharna, Hypnosis!' riep Ezekiel.
'Ontwijk, snel!' riep Nynke vlak daarna. Musharna vuurde een aantal blauwe cirkels op Servine af, maar Servine was snel genoeg om ze te ontwijken. 'Leaf Blade, snel!' riep Nynke, Servine kwam met enorme snelheid op Musharna af, en gebruikte een Leaf Blade aanval. De aanval raakte, en deed veel schade aan Musharna, maar Musharna was duidelijk een erg sterke Pokémon. 'Musharna, Foresight!' riep Ezekiel. Musharna begon te gloeien, en maakt een aantal raare bewegingen. Nynke had nog nooit van deze aanval gehoord, en nam aan dat het niets deed, of dat Musharna de aanval niet had goed gebruikt. 'Servine, Vine whip!' zei Nynke. Servine's lianen deelden een paar rake klappen uit aan Musharna, die steeds verder verzwakt werd.


Ineens stond de tijd even stil. Servine werd geraakt vanuit elke kant, maar Musharna deed niets. 'Oh shit, dit is vast Foresight! Servine, zet hem op!'
'Musharna, Psychic!' riep Ezekiel. Servine werd tientallen keren geraakt door krachtige aanvallen, en viel op de grond. 'Musharna, hypnosis!' Musharna zond nogmaals een paar blauwe cirkels naar Servine, die haar raakte, waarna ze langzaam en stil in slaap viel. 'Maak het af met Psychic!' Musharna was klaar om aan te vallen, tot Nynke een luide gil gaf, ze was duidelijk in paniek. Servine werd plotseling wakker, ze sprong in de lucht en ontweek zo de aanval van Musharna. Servine begon groen te gloeien, maar leek nog gewond.
'Dat is Overgrow! Snel Servine, val aan!' riep Nynke. Servine sprong in de lucht, en begon te draaien. Terwijl ze draaide, draaide ze helemaal op, en richtte haar neus op de grond. Blaadjes begonnen te draaien als een tornado, en al snel kwam de tornado op Musharna af. Musharna werd geraakt, en viel bewusteloos op de grond. 'Musharna kan niet meer verder vechten, de winaar is Servine. Nynke heeft gewonnen!' riep de scheidsrechter. 'Goed gedaan Servine!' riep Nynke blij, Servine vloog in haar armen, dolblij dat ze Leaf Tornado heeft geleerd. Nynke liep terug naar de kinderen, die haar feliciteerde. De spanning werd groter! Iedereen had er zin in, de Nacrene Tournament was begonnen!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.