Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokemon, Unova conquer quest! » Hoofdstuk 11: The Nacrene Tournament! Rond one, begin!!

Pokemon, Unova conquer quest!

28 maart 2012 - 15:31

899

1

268



Hoofdstuk 11: The Nacrene Tournament! Rond one, begin!!

Thomas, Nynke, Max en Marla zaten op het publiek van de Nacrene Arena. Ze wachtten op de volgende aankondeging, iedereen was zenuwachtig. 'Ik vraag me af wie nu moet!' zei Max.
'Ik heb mijn plekje naar de volgende ronde al gekregen!' riep Nynke lachend.
'En je was super goed! Mijn Munna vond het geweldig om naar die Musharna te zien, je kon haar motivatie aanvoelen!' riep Marla blij, ineens hoorde ze een luide stem. Iedereen draaide zich om, naar het enorme bord:
'Welkom! We zijn weer terug!' riep Don George; 'Het volgende gevecht gaat beginnen! Hier naast mij zit een sterk persoon, de mystery guest waarmee de winaar een gevecht mag houden! Ik geef het woord aan die persoon.'
'Danku, Don George!' riep een lage stem. Het was onduidelijk of het een vrouw of een man was. Het kon een lage vrouwenstem zijn, maar ook een hoge mannenstem, het was niet goed te horen; 'Willen de volgende personen zich naar het veld haasten? Marla uit Accumula Town en Joyce uit Castelia City!'
'Oh, ik ben aan de beurt!' liep Marla blij, ze stond snel op en ging opweg naar het veldje. Toen ze er eenmaal was, zag ze haar tegenstander. Ze was een lang, slank meisje met lang zwart haar. 'Alweer een persoon uit Castelia City, daar moeten vast veel sterke trainers zijn..' zei Max zacht op de tribune.
'Trainers, laat jullie Pokémon zien!' riep de scheidsrechter.
'Minccino, ik kies jou!' riep Marla, haar Pokéball vloog draaiend door de lucht, en Minccino kwam er uit. Joyce moest lachen, ze haalde een vreemdgekleurde Pokéball uit haar tas, een Greatball. Ze gooide de blauwe bal in de lucht, en riep: 'Ik kies jou, Minccino!' Ook uit haar bal kwam een Minccino, de gedachte liet Marla zachtjes lachen. 'Dus, Minccino tegen Minccino! Wat denkt u, loopt dit uit tot een heftig gevecht?' vroeg Don George aan de mystery guest naast hem. 'Nou Don George, heftig of niet, het wordt zeker leuk! Laten we maar afwachten, en zien.' zei de persoon naast Don George. De persoon had een lange, grijze cape. Ook was een donkere huidskleur te zien. 'Trainers, begin!' riep de scheidsrechter.

'Minccino, Hyper voice!' riep Marla. Haar Minccino sprong in de lucht, klapte haar oren in elkaar, en deelde een gierende gil uit. De aanval was zo sterk, dat je geluidsgolven in de lucht kon merken. 'Minccino, ontwijk!' riep Joyce kalm, het verbaasde Marla dat Joyce zo rustig bleef. Met een noodgang rende Minccino weg, en ontweek met gemak de aanval. 'Wat een snelheid!' riep Marla; 'Dan moeten we maar contact maken.. Minccino, Tickle!' Haar Minccino rende naar de andere, en begon Joyce's Minccino te kietelen met haar staart. 'Minccino, blijf rustig en gebruik dan Double Slap!' riep Joyce, haar Minccino verzette zich tegen het lachen, en deelde een paar rake klappen uit de andere Minccino, die vervolgens op de grond viel. 'Minccino, Attract!' riep Joyce. 'Sta snel op, en doe dan ook Attract!' riep Marla. Beide Pokémon namen afstand van elkaar, sprongen in de lucht, gaven elkaar een knipoog, waardoor zwevende hartjes op elkaar afkwamen. De aanvallen botsten tegen elkaar op, en hadden geen effect. 'Oh nee! Dat waren alle aanvallen die Minccino kent.. Dan moeten we maar extra hard ons best doen! Minccino, Hyper voice!' riep Marla. Minccino sprong in de lucht, herhaalde de cyclus, en gaf een luide gil. Joyce's Minccino rende snel weg, maar Marla's Minccino wist van geen opgeven, ze draaide in de lucht, waardoor haar aanval al snel Joyce's Minccino had ingehaald, waardoor die geraakt werd. Joyce's Minccino stond nog, waarna Joyce riep: 'Minccino, maak het af met Double Slap!' Haar Minccino was binnen een aantal seconden al bij die van Marla, en gaf haar een aantal ruige klappen. Ineens stopte de chinchilla Pokémon met aangeven. Zijn ogen begonnen hartjes te worden, en ze keek met een blik vol liefde naar de Minccino van Marla. 'Yes, Attract is geactiveerd! Snel Minccino, maak het af met Hyper Voice!' riep Marla. Minccino wachtte voor geen seconde, en viel de ander aan. Joyce's Minccino viel op de grond, en was uitgeschakeld. 'Minccino is uitgeschakeld! Minccino wint! De winaar is Marla uit Accumula town!' riep de scheidsrechter. Vol geluk begon Marla te lachen. Ze pakte Minccino op, gaf haar een compliment, en nam haar terug in haar Pokéball. Ook gaf ze een sportieve handdruk aan Joyce, die toch een aardig persoon bleek te zijn. 'We gaan beginnen met ons volgende gevecht!' riep de mystery guest; 'Willen Max uit Nuvema Town en Damian uit Nuvema Town zich melden?' Thomas schrok. Max moest uitgerekend tegen zijn rivaal vechten, die hij zelf wou verslaan. 'Max?' vroeg Thomas.
'Ja, Thomas?' vroeg Max terug.
'..Kick his ass.' zei Thomas. Max moest lachen, en knikte.


Toen Max klaar stond, zag hij Damian staan. 'Dit wordt gemakkelijk, ik wil tegen echte trainers vechten, niet tegen zwakkelingen!' riep Damian. Max begon te grommen, en riep: 'We zullen zien! Ik ga je inmaken!'
'Hou toch op! We zullen zien. Tympole, ik kies jou!' riep Damian. De kleine duivel die Thomas eerder had ingemaakt, verscheen op het veld. Thomas' hart stond even stil, maar Thomas geloofde in Max.
'Go, Purrloin!' riep Max. Ook de paarse kat verschoon elegant op het veld.
'Tympole, Tackle!' riep Damian. Tympole kwam op Purrloin af, die nog net kon ontwijken. 'Het wordt een snelle overwinning! Purrloin, Hyper Beam!' riep Max. Purrloin begon een rode straal op te laden, en was klaar om het af te vuren..

TO BE CONTINUED


Reacties:


Corpsickle zei op 1 april 2012 - 13:31:
[i]gusta x2.[/s]