Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokemon, Unova conquer quest! » Hoofdstuk 12: More Tympole Trouble! Nacrene Tournament!!

Pokemon, Unova conquer quest!

29 maart 2012 - 14:46

1024

1

255



Hoofdstuk 12: More Tympole Trouble! Nacrene Tournament!!

Purrloin begon een Hyper beam op te laden, en was bijna klaar om aan te vallen. Zodra ze klaar was, schoot ze een enorm krachtige straal naar Tympole. Het was een voltreffer! Er ontstond een enorme rookwolk, waarin nies te zien was. Waaom was Damian zo kalm? Niets leek nog normaal. Stukje bij beetje begon de rook te verdwijnen, tot Max zijn schrik was Tympole in orde, en moest lachen. 'Goed gedaan, Tympole. Je training begint zijn vruchten af te werpen! Het duurt niet lang meer, en je zult evolueren. Gebruik Bubblebeam!' riep Damian. Tympole schoot een aantal snelle, grote bubbels naar Purrloin. Purrloin werd geraakt, en rolde achteruit. 'Je doet het super, Purrloin! Gewoon je best doen!' riep Max lachend. Wie hield hij voor de gek? 'Tympole, Mud Shot!' riep Damian. Tympole schoot een strakke straal grond naar Purrloin, waardoor Purrloin nogmaals achteruit rolde. 'Purrloin, Hyper beam!' riep Max. Een zacht stemmetje in zijn hoofd zei dat dit geen goed idee was, maar daar luisterde hij niet naar. Purrloin schoot voor een tweede keer een krachtige, gloeiende en ook rode straal naar Tympole, die nogmaals ongedeerd bleef. 'Hoe kan dit toch?!' riep Max kwaad.
'Ik heb mijn Tympole getraind, moet je ook maar eens proberen. Sowieso, dat is basisstof, niet?' zei Damian. Ondertussen had Purrloin al genoeg gerust van de Hyper beam, en kon weer vechten, ookal zat ze vol met wonden. 'Tympole, laten we dit voor eens en altijd afmaken! Doe Bubblebeam!' riep Damian. Tympole schoot een paar snelle bubbels naar Purrloin, die weg rolde en niet meer op kon staan. Thomas' hart stond even stil. 'Purrloin kan niet meer verder vechten! De winaar is Tympole! Damian is de winaar!' riep de scheidsrechter. Damian liep zonder iets te zeggen weg, met zijn ogen dicht. Max trok een vuist en begon te grommen, maar realiseerde zich dat hij er niets meer aan kon doen. Hij liep verdrietig terug naar de tribune en ging zitten zonder iets te zeggen, of Thomas' in de ogen aan te kijken. 'Je hebt je best gedaan, Max. Volgende keer winnen we van hem!' riep Thomas, Max begon te lachen en knikte.


'Tijd voor het volgende gevecht! Willen de volgende trainers zich nu melden bij het veld? Thomas uit Nuvema Town en Patricia uit Nacrene City! Dit wordt het laatste gevecht van de eerste ronde!' riep Don George, het publiek begon te juichen. 'Het ziet er naar uit dat ik nu ben! Nog één kaartje voor de volgende ronde! En ik ga hem verdienen! Wens me succes!' riep Thomas, waarna hij naar het veld toe rende. Thomas zag dat zijn tegenstander een roodharig meisje was van een gemiddelde lengte, ze zag er sterk uit. 'Trainers, laat jullie Pokémon zien!' riep de scheidsrechter.
'Pidove, go!' riep Thomas. Hij gooide de bal in de lucht, en Pidove kwam eruit. Pidove gaf een luide strijdskreet, ze had duidelijk zin in een goed gevecht. 'Vanillite, zet hem op!' riep Patricia, terwijl ze haar Pokéball in de lucht gooide. Er kwam een zwevend, wit wezen uit. Het leek op een soort ijsje! 'Trainers, begin!' riep de scheidsrechter luid.
'Pidove, gebruik Gust!' riep Thomas. Pidove's vleugels begonnen te gloeien, en ze schoot een sterke rukwind naar Vanillite, die geraakt werd en achteruit vloog. 'Vanillite, doe Ice Shard!' riep Patricia. Vanillite maakte een rondje, en meerdere ijskristallen begonnen om hem heen te zweven, die hij vervolgens op Pidove afschoot. 'Pidove, ontwijk!' riep Thomas, Pidove vloog omhoog en ontweek met gemak de aanval. 'Vanillite, doe nogmaals Ice Shard!' riep Patricia, Vanillite schoot de aanval weer naar Pidove, die haar deze keer raakte. Pidove stortte neer op de grond, maar stond weer op en vloog weer in de lucht. 'Pidove, Air Cutter!' riep Thomas. Pidove flapperde haar vleugels in een X-formatie, waardoor een X-vormige luchtstroming op Vanillite afkwam. Vanillite werd geraakt, en het zag er niet goed uit voor hem. Maar toch kon hij nog door vechten. 'Vanillite, gebruik Ice Beam!' riep Patricia.
'Snel, Double Team!' riep Thomas. Pidove vloog omhoog, strekte zich uit, en al snel vlogen er meerdere nep Pidove's in de lucht. Vanillite was in de war, maar schoot toch een krachtige straal ijs naar de lucht, maar de echte Pidove werd niet geraakt. De nep Pidove's werden uitgeschakeld door de aanval, en alleen de echte Pidove was nog over. 'Pidove, Air Cutter!' Pidove bewoog haar vleugels weer in een X-formatie, en schoot nu meerdere X-vormige luchtstromingen naar Vanillite. Alle klappen waren raak, en leken sterker dan de vorige; 'Wow, die leken sterker!' riep Patricia dan ook.
'Dan komt omdat de ability van mijn Pidove Super Luck is! Kom op Pidove, Double Team!' riep Thomas. Pidove vloog weer met een aantal nep kopieën van zichzelf, en kwam met een enorme snelheid op Vanillite af. 'Nu komt het!' riepen Patricia en Thomas tegelijk. 'Pidove, Air Cutter!' riep Thomas.
'Vanillite, Ice Beam!' riep Patricia. De echte Pidove schoot een X-vormige luchtstroming naar Vanillite, en tegelijkertijd schoot Vanillite met geluk een Ice beam naar de echte Pidove. Er ontstond een grote rookwolk, waar ook Thomas en Patricia in verstrikt raakte, gevolgd door een dodelijk stilte.


Langzaam trok de rook weg. Vanillite lag op de grond, en kon niet meer verder vechten. Pidove stond op haar kleine pootjes, maar met bevroren vleugels. 'Vanillite kan niet meer verder vechten, Pidove wint! De winaar is Thomas uit Nuvema Town!' riep de scheidsrechter. Thomas was dan wel als winaar uitgekomen, maar hij kwam met een bezorgd gezicht op Pidove af. 'Pidove, gaat het?' vroeg Thomas zacht.
'Ppp.. prr..' zei Pidove zacht, daarna viel Pidove bewusteloos op de grond. Thomas pakte Pidove meteen op, en rende met haar naar het Pokémoncenter. Nynke, Max en Marla waren bezorgd, maar bleven op de tribune zitten. 'Dames en heren! Dat was de openingsronde! We hebben nog vier trainers! Komt u morgen ook kijken naar de halve finale? Handen op elkaar voor onze dappere trainers! Nynke, Damian en Thomas uit Nuvema Town en Marla uit Accumula Town! En niet te vergeten, hun sterke Pokémon; Servine, Tympole, Pidove en Minccino! Ik hoop dat ik u morgen weer zie!' riep Don George, het publiek begon te juichen, maar Nynke, Marla en Max renden bezorgd naar het Pokémoncenter.


Reacties:


Corpsickle zei op 1 april 2012 - 13:32:
gustax3