Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokemon, Unova conquer quest! » Hoofdstuk 14: Final round! The Nacrene Gymleader!!

Pokemon, Unova conquer quest!

29 maart 2012 - 15:29

1532

1

234



Hoofdstuk 14: Final round! The Nacrene Gymleader!!

'Hallo allemaal! Ik ben blij dat ik jullie allemaal weer zie! Sta even op, maak je benen wakker, of koop een snack! In ieder geval, we gaan zo beginnen!' riep Don George. Het was de dag van de finale, waar Thomas en Nynke tegen elkaar zouden vechten, het publiek werd wild. 'Ben je er klaar voor?' vroeg Thomas aan Nynke. De twee kinderen stonden in het overdekte hal gedeelte, een gang verwijderd van het strijdveld. 'Zeker, jij?' vroeg Nynke blij.
'Ik ga mijn best doen, en winnen! Dan versla ik Lenora, en win mijn tweede gym badge!' riep Thomas.
'We'll see about th-' Nynke werd onderbroken. De zware stem van Don George begon te schreeuwen, en het grote bord gaf licht; 'We gaan beginnen mensen! Aan de linkerkant van het veld, handen op elkaar voor Nynke! Haar sterke Servine heeft haar naar dit moment gebracht, zal ze haar gras Pokémon weer gebruiken?' Het publiek begon te gillen, en Nynke liep met een grote lach naar haar kant van het veld. 'En aan de andere kant, een goede vriend van Nynke, Thomas! Zowel zijn Oshawott als zijn Pidove hebben veel te verduren gehad, maar hij bleef sterk en bleef vechten! Een groot applaus mensen!' riep Lenora, die naast Don George zat. Ook Thomas liep naar het veld, en was klaar voor een gevecht. 'Trainers! Laat jullie Pokémon zien, en veel succes!' riep de scheidsrechter, die de kinderen voor het eerst zagen lachen. Thomas en Nynke keken elkaar in de ogen, en waren klaar voor wat beide kinderen wisten, een goed gevecht zou gaan worden.

'Blitzle, ik kies jou!' riep Nynke, terwijl ze een Pokéball naar voren gooide. Uit haar Pokéball kwam Blitzle. Blitzle's manen begonnen te gloeien, hij had duidelijk zin in een gevecht. 'Go, Pidove!' riep Thomas. Nynke schrok even, ze dacht dat Pidove nog gewond in het Pokémoncenter lag, maar niets was minder waar. Pidove kwam uit haar Pokéball, en begon in de lucht te vliegen. 'Het ziet er naar uit dat het een goed gevecht gaat worden, wat denkt u ervan, Lenora?' vroeg Don George.
'Nou Don George, een spannend gesprek wordt het zeker. Aangezien Pidove niet goed tegen Blitzle's type kan, is Nynke in het voordeel, maar dat zegt nog niets, nog niet.' vertelde Lenora, het was duidelijk dat ze veel van gevechten en Pokémon wist. 'Trainers, begin!' riep de scheidsrechter.
'Oké Pidove, laten we beginnen! Air Cutter!'
'Snel Blitzle, ontwijk het!' riep Nynke. Pidove flapperde haar vleugels snel heen en weer, en stuurde zo een aantal X-vormige luchtstromingen naar Blitzle, maar die ontweek hij met elegantie. 'Gebruik Flame Charge!' riep Nynke. Blitzle zette zich af met zijn voorpoten en stond nu op zijn achterpoten. Met kracht stootte hij zijn voorpoten tegen de grond, waardoor een grote rookwolk ontstond. Blitzle stampte op de grond, en zijn lichaam werd omsingeld door een rode licht lijn. Blitzle kwam met een noodgang op Blitzle af, sprong in de lucht en knalde tegen Pidove aan. 'Wow, wat een kracht! Ik wist niet eens dat jouw Blitzle die aanval kon!' riep Thomas; 'Maar dit is een gevecht, en een gevecht is een gevecht! Pidove, Double Team!' Pidove vloog omhoog, en maakte vele nep kopieën van zichzelf. 'Thunderbolt, snel!' riep Nynke. Blitzle schoot de aanval naar vele Pidove's, maar niet de echte. De echte Pidove ontweek alle aanvallen, en kwam op Blitzle af. 'Dit is je kans! Gebruik Air Cutter!' riep Thomas. Pidove schoot weer de aanval naar Blitzle, maar nu meerdere luchtstromingen, het was raak! Blitzle was duidelijk zwaar beschadigd. 'Super luck doet zijn ding! En weetje? Air Cutter heeft van zichzelf al een hoge Critical hit kans, maar met Super luck zelfs nog meer!'
'Dat betekent niet dat je gaat winnen! Thunderbolt!' riep Nynke. Blitzle schoot een krachtige bliksemstraal naar Pidove, die geraakt en geschokt werd, om vervolgens op de grond te vallen. 'Snel, Flame Charge!' riep Nynke. Blitzle herhaalde de aanval, en knalde tegen Pidove aan. 'Snel Pidove, sta op en vlieg!' riep Thomas. Pidove stond zelfs na die krachtige reeks van aanvallen nog op, en vloog weer in de lucht. 'Blitzle, Thunder wave!' riep Nynke. Thomas wist dat dit een aanval was om Paralasis aan de tegenstander te geven, en moest voorzichtig zijn. 'Pidove, gust!' riep Thomas. Blitzle stuurde een dunne straal op Pidove af, maar Pidove liet een rukwind onstaan, die de aanval liet weg waaien. Beide Pokémon waren zwaar uitgeput, en stonden op het punt om neer te vallen. 'Deze laatste aanval gaat het beslissen, Pidove! Gebruik Quick Attack!' riep Thomas.
'Kut! Hij heeft gelijk, Blitzle. Gebruik Flame Charge, en geef het alles wat je hebt!' riep Nynke. Beide Pokémon voerden hun aanval uit, en kwamen met een noodgang op elkaar af. Ze raakten elkaar, en er ontstond een enorme rookwolk, gevolgd door een doodse stilte. Langzaam begon de rook weg te trekken, en zagen de Trainers allebei dat hun Pokémon met gesloten ogen op de grond lag. 'Pidove en Blitzle kunnen allebei niet meer verder vechten! Het is gelijkspel!' riep de scheidsrechter. Thomas en Nynke liepen naar hun Pokémon, en namen ze allebei terug in hun Pokéball. 'Goed gedaan, Nynke.' zei Thomas, terwijl ze elkaar een hand gaven. 'Dit gaat lastig worden, maar er moet een oplossing zijn!' zei een stem achter de kinderen. Het was Lenora, die van de presentatorbank was afgekomen. 'Dames en heren, Lenora neemt recht in eigen handen en is naar het veld gekomen!' riep Don George, het publiek begon hard te gillen. 'Lenora, Thomas moet met u vechten. Ik wil graag dat u met hem vecht, want hij wil echt heel graag die badge van u!' riep Nynke. 'Weet je het zeker, schat? Ik ben een drukke vrouw, een gevecht met mij is zeldzaam!' zei Lenora.
'Super zeker! Win voor mij, Thomas!' riep Nynke.
'Dat is erg volwassen van je.' zei Lenora; 'Je hebt een goede vriendin, Thomas! Maar het is tijd voor actie. Een 1 op 1 gevecht, ben je het daar mee eens?' vroeg Lenora.
'Helemaal!' riep Thomas; 'Laten we beginnen!'
'Top! En Nynke, schat? Hier is mijn hotel nummer.' vertelde Lenora; 'Kom na het toernooi bij me langs, ik wil je iets geven omdat je niet met mij mag vechten!'
'Oké! Veel succes, Thomas!' riep Nynke.


'Trainers, laat jullie Pokémon zien!' riep de scheidsrechter.
'Ik ben nog altijd een Gymleader, schat.' zei Lenora, daarna gooide ze een Pokéball in de lucht; 'Watchog, laat ze wat zien!'
'Ik geloof in jou, Oshawott!' liep Thomas, terwijl ook zijn Pokéball in de lucht gooide. Thomas herkende de Pokémon, het was een Watchog, de zelfde Pokémon die ze eerder hadden ontmoet. 'Oké Oshawott, Razor Shell!'
'Ontwijk, Watchog!' riep Lenora. Oshawott kwam op Watchog af met zijn schelp, maar Watchog ontweek de aanval. 'Thunderbolt!'
'Blokeer met je schelp, Oshawott!' riep Thomas. Watchog stuurde een bliksemstrala op Oshawott af, maar die keerde af via Oshawott's schelp. 'Watchog, Low kick!' riep Lenora.
'Water gun, Oshawott!' riep Thomas vlak daarna. Watchog rende naar Oshawott, en liet hem vallen door hem te laten struikelen, via zijn eigen voet. Terwijl Oshawott viel, schoot hij een straal water tegen Watchog, die ook zwaar gewond raakte. Beide Pokémon bleven elkaar aanvallen met verschillende aanvallen, en raakten beide moe en zwak. 'Watchog, maak het af met Low kick!' riep Lenora. Watchog rende zwakjes naar Oshawott, en strekte zijn voet uit. 'Spring, Oshawott!' riep Thomas. Oshawott sprong, en ontweek. 'Snel, Tackle!' Oshawott kwam vanaf de lucht op Watchog af, en knalde hem tegen de grond. Watchog lag op de grond, en kon niet meer opstaan. 'Watchog kan niet meer verder vechten, Oshawott wint! De winaar is Thomas uit Nuvema Town!' riep de scheidsrechter. Dolblij sprong Thomas met Oshawott in de lucht. Max, Marla en Nynke rende het podium af, naar het veld. Ze gaven elkaar een knuffel, en Lenora kwam op Thomas af. 'Gefeliciteerd, je hebt me verslagen. Het was een goed gevecht, ik wil dat je dit neemt, je verdient het.' zei Lenora, ze gaf Thomas een Basic Badge, die Thomas trots aannam. 'Tijd voor een foto!' riep Lenora, de vier kinderen gingen arm in arm staan, en Thomas liet trots zijn nieuwe badge zien. Het toernooi was over, en iedereen had lol gehad!


Later die avond, in het Nacrene Hotel..
'Een Pokémon ei? Echt?!' vroeg Nynke, die vol verbazing een soort glazen cilinder aannam, met een ei erin. Het ei was erg kleurig, de kleuren wisselden af van blauw tot roze. 'Ik heb het ei nu al een tijdje, maar ik wil het aan jou geven. Maar wees op je hoede! Het kan elk moment uitkomen! Vanavond nog, maar ook over een maand pas. Ik wil het aan je geven omdat je zo een volwassen beslissing hebt genomen! Ik neem aan dat jullie niet lang in Nacrene City blijven? Ik neem aan dat jullie naar Castelia City gaan, een grote stad, daar is de volgende gym. West van de stad ligt een groot bos, Pinwheel forest. Wees voorzichtig, schat. Het is een soort dolhof der natuur, daarna ga je via een enorme brug, de Sky Arrow Bridge, naar Castelia City. Enorme brug, kan je niet missen. En als je ooit tijd hebt, kom nog eens terug! Ik wil graag eens met je vechten! Veel succes, ik zal aan de Castelia Gym Leader laten weten dat er speciale kinderen aankomen!' vertelde Lenora.


Reacties:


Corpsickle zei op 1 april 2012 - 13:32:
gustax5