Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokemon, Unova conquer quest! » Hoofdstuk 15: Pinwheel Forest! Melody of the Grass king Pokémon?

Pokemon, Unova conquer quest!

29 maart 2012 - 18:13

1752

1

296



Hoofdstuk 15: Pinwheel Forest! Melody of the Grass king Pokémon?

'Wow, wat is het groot!' riep Max. De kinderen stonden voor het Pinwheel Forest, en lazen het informatiebord dat er stond. Nynke lette niet op, ze was te druk bezig met haar Pokémon ei. 'Heb je al een idee wat er uit gaat komen?' vroeg Thomas aan Nynke.
'Nee, geen idee! Meestal kun je het al een beetje zien aan de kleur van het ei, maar de kleuren van dit ei slaan nergens op! Ik ben in de war. Ik moet maar gewoon afwachten.' vertelde Nynke met een lach.
'Kijk hier eens!' riep Max. 'Op het bord staat dat het bos regeerd wordt door een koning en koningin Leavanny!'
'Ik heb nog nooit gehoord van die Pokémon, ik vraag me af of we ze tegen komen! En als ze zeldzaam zijn, vang ik er misschien wel één!' riep Thomas.
'Niet doen! Als je de koning of koningin vangt, verpest je misschien de harmonie van het bos!' riep Nynke.
'Te laat..' zei Max. 'Hier staat namelijk dat de koning van het bos al een tijdje vermist wordt, en de koningin er nu alleen voor staat.'
'Dat klopt!' riep een onbekende stem achter de kinderen. 'Ik, heb namelijk de koning van het bos in mijn bezit.' De kinderen draaiden zich om, en zagen een lange man. Hij had krullend bruin haar, een groene shirt, een rode broek met een rode sjaal om. 'Waarom zou je dat doen? Geef je niet om Pokémon?!' vroeg Nynke kwaad. 'In tegen deel, meisje. Ik geef veel om Bug Pokémon. Ik ben dan ook Burgh, de gymleader van Castelia City!' riep Burgh, Thomas schrok ervan, 'Wow, een gymleader! Wij zijn net opweg naar Castelia City.' zei hij. 'Ookal ik er minder zin in heb, nu dat ik weet dat de gymleader een klootzak is..' fluisterde Nynke.
'Vannacht is er een ceremonie in het bos, de koning en koningin komen elk jaar bij elkaar, roepen de kracht van het bos op, en laten de baby Pokémon evolueren. Het is prachtig, en mensen mogen er niet bij zijn. Maar ik moet wel! Ik wil het niet verstoren.' vertelde Burgh.
'Mogen wij mee?' vroeg Max met een lach.
'Natuurlijk!' riep Burgh.
'Leuk..' zei Nynke sarcastisch, Burgh liep het bos in en de kinderen volgden hem.

De kinderen en Burgh liepen door het bos. 'Je kunt veel Pokémon vinden in het bos, allemaal even elegant en fabulous!' riep Burgh.
'Maar ik zie er geen, Burgh!' riep Thomas.
'Je moet goed luisteren naar de stem van het bos, laat je hart één worden met de Pokémon..' fluisterde Burgh. Hij sloot zijn ogen, en luisterde goed. Ineens wees hij naar een struik; 'Daar!' Burgh liep naar de struik, en de kinderen volgden hem. Burgh opende de struiken, en de kinderen zagen twee dezelfde kleine Pokémon. 'Twee prachtige Sewaddle!' riep Burgh.
'Ik ga er één vangen!' riep Thomas. Hij haalde een Pokéball uit zijn tas, gooide die in de lucht; 'Go Oshawott!'
'Oshaa!' riep Oshawott, terwijl hij zijn tegenstander bekeek.
'Oshawott, doe Razor Shell!' riep Thomas. De schelp in Oshawott's hand begon te gloeien, en hij gaf er een flinke klap mee aan één van de Sewaddle. De Sewaddle die niet geraakt werd kroop bang weg, terwijl de ander kwaad terug aanviel. De Sewaddle schoot een witte straal naar Oshawott, die geraakt werd op zijn buik. De buik van Oshawott zat nu vast aan de schelp. Oshawott probeerde de straal weg te halen, maar het was te sterk. 'Dat was String shot, Thomas.' vertelde Burgh.
'Maak het af met Water gun!' riep Thomas. Oshawott schoot een krachtige straal water naar Sewaddle, die tegen een boom knalde en even niet kon bewegen. 'Go, Pokéball!' de Pokéball vloog door de lucht, zoog Sewaddle op, en begon te schudden. Na een aantal seconden stopte de Pokéball met schudden, dus had Thomas Sewaddle gevangen. 'Yes!' Thomas pakte de Pokéball op.
'Je eerste Bug Pokémon, niet? Voelt het niet geweldig om een Bug Pokémon te hebben? Het voelt als de eerste sneeuwvlok in December, of de eerste windvlaag na een lange zomerdag.' zei Burgh.
'Faggot..' fluisterde Nynke, het was duidelijk dat ze Burgh niet mocht. Burgh haalde een laptop uit zijn tas, en zette hem aan. 'Mag ik jouw Pokéball eens? Ik wil informatie over jouw Sewaddle opzoeken, voor jou.' vertelde Burgh. Er kwam een soort arm uit de Laptop van Burgh, en die hield de Pokéball vast, om hem vervolgens te scannen. 'Oké, ik krijg nu de informatie binnen. Het ziet er naar uit dat jouw Sewaddle een meisje is. De aanvallen die ze kent zijn String Shot, Razor Leaf, Tackle en Bug Bite.'
'Oké, onthouden dus.' zei Thomas.
'Ik ga het ook proberen, naar het bos luisteren en dan een Pokémon vinden! Misschien vang ik hem ook wel.' vertelde Max.
'Moet je doen! Dan krijg je misschien wel een coole Sewaddle, net als ik. Sewaddle, kom eruit!' riep Thomas, terwijl de Pokéball door de lucht vloog. Sewaddle kwam eruit met een lach, en kroop op Thomas' schouder. Max sloot zijn ogen, en concentreerde zich. 'Daar!' riep hij, terwijl hij naar een struik wees. Sewaddle sprong van Thomas' schouder, en kroop snel naar de struik toe. Max liep er naar toe, en opende de struik. Tot zijn verbazing zag hij dat er alleen een paar Oran bessen lagen, die Sewaddle aan het eten was. Iedereen moest lachen, en kwam niet meer bij. 'Het wordt al laat, laten we hier ons kamp opzetten. Onze Pokémon kunnen ons helpen! Nynke, wil jij het kampvuur klaar zetten? Zoek in het bos een paar droge stukken hout, en een paar flinke stronken om op te zetten. Gebruik maar een Fire Pokémon om het vuur te maken!' riep Burgh.
'Komt voor elkaar!' riep Nynke, ze gooide twee Pokéballs in de lucht; 'Go, Servine en Blitzle!' Blitzle en Servine kwamen uit hun Pokéball, en liepen met Nynke verder het bos in, om hout te verzamelen. 'Thomas, wil jij water halen? Even verderop is een rivier, daar kun je heerlijk schoon drinkwater vinden. Hier zijn wat emmers!' riep Burgh, en hij gaf Thomas' twee emmers.
'Komt voor elkaar!' riep Thomas, terwijl hij twee Pokéballs in de lucht gooide; 'Kom eruit, Oshawott en Pidove!' Oshawott en Pidove verschenen en daarna ging Thomas met hun op pad. 'Max, wil jij me helpen met de tent opzetten?' vroeg Burgh.
'Oké!' riep Max. Max gooide ook twee Pokéballs in de lucht en Purrloin en Tepig kwamen eruit. Ook Burgh gooide een Pokéball in de lucht, en riep: 'Kom eruit, koning van het woud!'
'Leaavaa!' riep de Pokémon die eruit kwam. Het was een Leavanny, een prachtige Pokémon. 'Cool!' riep Max; 'Leuk om je te ontmoeten!'
'Leaavan!' zei Leavanny terug met een lach.


Het kamp was klaar. De tenten waren opgezet, en de kinderen zaten samen met Burgh aan het kampvuur, die door de hulp van Tepig mogelijk is gemaakt. 'Het is al laat, laten we proberen een paar uur te slapen. Als Leavanny me wakker maakt, is het tijd om naar de geheime plek te gaan. Dan zal ik jullie ook wakker maken.' vertelde Burgh; 'Leavanny heeft vier dekens gemaakt, Leavanny zijn namelijk erg goed met kleding maken. Als je het koud krijgt, pak je maar zo een deken.' De kinderen kinkten, en probeerden te slapen.


Het was ongeveer twee uur s'nachts. Leavanny schudde aan Burgh, om hem wakker te maken. 'Is het tijd?' vroeg Burgh, die half wakker werd.
'Vann..' zei Leavanny zacht. Burgh wekte de kinderen, die ook wakker werden. Burgh, Thomas, Max, Nynke, Leavanny, Sewaddle, Oshawott, Pidove, Tepig, Purrloin, Servine en Blitzle liepen samen Leavanny achteraan, die voorop liep. Leavanny had Sewaddle in zijn armen, ze konden het duidelijk goed met elkaar opschieten, ze hadden zelfs een gesprek, ookal kon niemand het verstaan. Ze kwamen uit bij een enorme plek, zonder bomen. Er was licht, ookal was er geen lichtbron te zien, het leek haast alsof het gras licht gaf. In het midden stond een enorme boom, die wel driehonderd jaar oud leek. In de boom zat een groot gat, alsof er Pokémon in woonde. Er waren honderden Pokémon, allemaal waren ze stil, en stonden ze om de boom heen. 'Verstop je achter deze struiken, ze mogen ons niet zien..' fluisterde Burgh.
'No shit, sherlock..' zei Nynke zacht.
'Waar wachten ze op?' vroeg Thomas.
'Op de koningin.. Ik zie haar al aankomen, volgens mij.' vertelde Burgh. Uit de enorme boom kwam een Leavanny, de koningin van het bos. Ze had een bloem op haar hoofd, als accesoire. Langzaam liep de Leavanny van Burgh naar de boom toe, alle Pokémon maakten ruimte voor hem. Leavanny had Sewaddle nog steeds vast, die de dag van haar leven had. Burgh's Leavanny ging naast de andere Leavanny staan, en zette Sewaddle Neer. De koningin van het bos bukte, en keek naar Sewaddle. Ze leek vriendelijk. De Leavanny haalde haar bloem weg, en plaatste het op het hoofd van Sewaddle. 'Leavann..' zei ze. Sewaddle kroop weg, naar de andere Pokémon. Beide Leavanny deden hun armen in de lucht, en begonnen te zingen. Langzaam deden alle Pokémon mee, het klonk prachtig. De boom begon te gloeien, dat was nog mooier. Veel van de Pokémon begonnen te evolueren, maar niet allemaal. De meeste Sewaddle evolueerden in Swadloon, maar die van Thomas niet. Veel Pidove evolueerde in Tranquill, en Venipede in Whirlipede. De Pokémon van Thomas, Max en Nynke leken er niet beïnvloed door te zijn. Het was gebeurt. Leavanny liep terug naar Burgh, en alle Pokémon trokken het bos weer in. 'Kijk! Er zijn nog Pokémon! Ik ga er één vangen!' riep Max. Hij rende naar de open plek, en zag een lieve kleine Pokémon. Het merkte Max, en was duidelijk bang, maar kon niet bewegen. Het had geen benen, dus weg sprinten kon het niet. Snel Tepig, Flame Charge!' Tepig knalde tegen de Pokémon aan, die in één klap niet verder meer kon vechten, waarschijnlijk omdat het een Grass Pokémon was. Max gooide een bal, die begon te schudden. Even later stopte de bal met schudden, Max had een nieuwe Pokémon erbij!


De volgende ochtend was iedereen goed uitgerust. Ze hadden het kamp afgebroken, en waren klaar om afscheid te nemen van Burgh. 'Ik ben zo vrij geweest om jouw Pokéball te scannen, Max.' vertelde Burgh.
'Wow, bedankt! En?' vroeg Max.
'Het is een Petilil. Een schattige Pokémon, maar niet erg sterk. Je moet haar goed trainen! En ja, haar, het is een meisje. Ze kent Sunny Day, Sleep Powder en Absorb. Ik wil hier nog een tijdje blijven, het was leuk om jullie ontmoet te hebben! En Thomas, ik kan niet wachten op ons gevecht. Vaarwel!' riep Burgh. Nynke stook nog een middelvinger op, maar dat zag Burgh niet. De kinderen liepen uit Pinwheel forest, op naar Castelia City.


Reacties:


pikafan10
pikafan10 zei op 29 maart 2012 - 18:58:
XDDD die laatste actie van Nynke is geniaalXDD
leuke Ep 8D
snel verder.