Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokemon, Unova conquer quest! » Hoofdstuk 17: Castelia City and the baby egg Pokémon!

Pokemon, Unova conquer quest!

30 maart 2012 - 21:46

1164

1

390



Hoofdstuk 17: Castelia City and the baby egg Pokémon!

Thomas, Max en Nynke werden wakker. Ze waren in het Pokémoncenter, en sliepen in een stapelbed. Het ei van Nynke stond op haar nachtkastje, en begon te gloeien, maar dat merkte Nynke niet. 'Goedemorgen!' riep Max, die als eerste wakker was. Kort daarna werden ook Thomas en Nynke wakker, maar die waren niet zo goed uit hun bed te krijgen, zoals altijd. 'Laten we ons aankleden en naar de Gym gaan!' stelde Thomas voor, Nynke en Max waren het met hem eens en begonnen zich klaar te maken. Even later liepen de kinderen door Castelia City. Ze hadden nog niet door wat een enorme stad het eigenlijk was! Overal stonden wolkenkrabbers of andere enorme gebouwen. De stad was zo groot, dat ze meerdere keren de weg moesten zoeken op een informatiebord, of een plattegrond. Na een tijdje lang zoeken waren ze aangekomen bij de Gym, een lila-kleurig gebouw met grote glazen ramen op de muren en het dak en een plant patroon boven de voordeur. De gym was omgeven door bomen en wolkenkrabbers, in een straat die Gymstraat heet. De kinderen liepen door de grote deur, en Thomas riep: 'Hallo? Is er iemand? Burgh? Ik ben hier voor mijn gevecht!' riep Thomas.
'Welkom!' riep Burgh. Burgh kwam op de kinderen af, en leidde ze naar het streidveld. 'Excuses, ik was net een paar Sewaddle aan het voeren.'
'Ben je klaar voor ons gevecht, Burgh?' vroeg Thomas.
'Als jij er klaar voor bent, ben ik er klaar voor.' zei Burgh met een knipoog.
'Laten we dan maar beginnen!' riep Thomas zelfverzekerd. Thomas en Burgh liepen elk naar een kant van het veld, en haalde beide drie Pokéballs uit hun tas. 'Het gevecht tussen Thomas en Burgh gaat nu beginnen! Elke trainer zal drie gevechten houden, met één Pokémon! De gene met twee of meer gevechten is de winaar! Er mogen geen Pokémon gewisseld worden, en de Gymleader moet als eerste een Pokémon inzetten!' riep de scheidsrechter, een kleine jongen met groen haar. 'Wacht!' gilde Nynke ineens super hard, iedereen schrok en keek naar haar; 'Mijn ei komt uit!'


Burgh en Thomas rende net als de scheidsrechter snel naar Nynke toe. Nynke legde haar cilinder op de zachte grond, en begon de deksel open te maken. 'Jack, wil jij wat water en handdoeken ophalen uit de berging?' vroeg Burgh aan de scheidsrechter, die dus Jack heet. 'Komt voor elkaar, baas.' zei Jack en hij holde snel weg. Nynke's ei begon steeds meer te gloeien, en was op een gegeven moment helemaal wit geworden. 'Het gaat gebeuren!' riep Burgh. Langzaam veranderde Nynke's ei de vorm van een Pokémon. Het had een bolle kop met een kroontje en een soort tentakels. De witte gloed verdween, en er was een blije roze Pokémon op aarde bij. 'Fri, fril!' riep het.
'Gefeliciteerd, Nynke! Het is een Frillish!' riep Burgh.
'Zo schattig!' riep Nynke blij, ze benaderde Frillish rustig, en gaf het een knuffel. 'Is het een jongen of een meisje?' vroeg Max.
'Een meisje!' riep Burgh.
'Hoe weet je dat zonder je laptop te gebruiken, Burgh?' vroeg Thomas.
'Simpel! Jongens Frillish zijn blauw, en meisjes zijn roze.' vertelde Burgh, daarna haalde hij zijn laptop erbij. 'Op de top van de deksel zit een Pokéball, Nynke. Gebruik het!'
'Rustig fag..' fluisterde Nynke. Ze haalde het kleine balletje los, maakte het groter door op de knop te drukken, en richtte het op Frillish; 'Kom terug.'
'Fril, Frillish!' zei Frillish blij, terwijl ze met haar tentakels schudde. Frillish werd opgezogen in een rode straal en vervolgens gaf Nynke haar Pokéball aan Burgh, die hem scannen ging met zijn laptop. 'Zoals ik al zei, een meisje. Ze kent Bubble en Water sport.' vertelde Burgh; 'Niet een sterke Pokémon, maar het is ook nog een baby. Het is belangrijk dat je hem niet voor eeuwig als baby ziet, maar af en toe ook in de strijd gebruikt, zo snel mogelijk. Als het kan met zwakke trainers.'
'Zwakke trainers?' vroeg Nynke zacht. Ze dacht even hard na, wees naar Burgh, en riep; 'Burgh! Ik daag je uit tot een gevecht!'
'Wat flik je me nou?!' riep Thomas met een gezicht vol ongeloof. Nynke keek naar Thomas en begon te grommen, Thomas zag dat ze het meende en besloot het toe te laten. 'Ik accepteer de uitnodeging! Sorry Thomas, je moet maar even wachten.' zei Burgh.
'You're going down!' riep Nynke kwaad. Beide trainers liepen naar het veld en ook Jack was terug. 'Het gevecht tussen Nynke en Burgh gaat beginnen! Er zullen drie een-op-een gevechten komen! De persoon die twee of meer keer gewonnen heeft, wint!' riep Jack.
'Jaja, we weten het wel!' riep Nynke kwaad.
'Laten we maar één gevecht houden, met Frillish.' zei Bugh, Nynke begon te grommen. 'Iemand is ongesteld..' fluisterde Max op een zingende toon.
'Dat hoorde ik!' riep Nynke kwaad. Burgh moest lachen, en gooide een Pokéball in de lucht; 'Zet hem op, Karrablast!'
'Karrablast!' riep het wezen.
'Zet hem op, Frillish!' riep Nynke, ze gooide haar Pokéball in de lucht. Frillish kwam uit de Pokéball en besprong Nynke meteen en begon haar te knuffelen; 'Ik hou ook van jou! Maar dit is een gevecht! Zet hem op!'
'Frillish!' riep Frillish, op een heel nieuwe toon, een fellere.
'Karrablast, doe Leer!' riep Burgh. Karrablast kwam op Frillish af, en gaf haar toen een genadeloze blik. Frillish raakte in paniek, en gilde van angst. 'Wees sterk! Gebruik Bubble!' riep Nynke. Frillish conctentreerde zich en wist dat ze niet bang moest zijn. Ze opende haar mond, en schoot een aantal bellen op Karrablast af. Karrablast werd geraakt, en rolde achteruit. Het was geen sterke aanval, maar had effect omdat Karrablast zo klein is. 'Karrablast, Fury Attack!' riep Burgh. De hoorn van Karrablast begon te gloeien, en hij knalde er meerdere keren mee op tegen Frillish. 'Frillish gaat het?' riep Nynke bang.
'Fril?' riep Frillish op een normale toon, alsof het niets gedaan heeft.
'Hoe kon ik dat vergeten? Frillish is niet alleen Water type, maar ook Ghost type! Dus heeft een normale aanval geen effect! Dan maar een prachtige Bug aanval! Karrablast, gebruik Fury Cutter!' riep Burgh.
'Snel Frillish, doe Water sport!' riep Nynke snel. Frillish maakte een bal van water met haar arm-achtige tentakels, en gooide de bal als het ware naar de lucht. De bal schoot daar uit elkaar en zo verscheen er overal regen over het veld. 'Karra...' zei Karrablast zacht, die vol wonder naar de lucht keek.
'Dit is je kans! Bubble!' riep Nynke. Frillish schoot veel bubbels naar Karrablast, die naar achteren vloog en tegen de muur vloog. 'Karrablast kan niet meer verder vechten, Frillish wint! De winaar is Nynke uit Nuvema Town!' riep Jack. 'And that's how I roll! En hou die kleine gay badge maar, die hoef ik niet. En als je dit al lastig vond, wacht maar tot je tegen Thomas moet vechten!' riep Nynke.
'That's my girl!' riep Thomas met een knipoog.
'Jouw beurt, Thomas!' riep Burgh. Frillish ging met Nynke naast Max zitten, klaar voor het gevecht tussen Thomas en Burgh. Ze hadden geen idee wie er zou winnen, maar ze wisten dat het een spannend gevecht zou worden..

TO BE CONTINUED...


Reacties:


pikafan10
pikafan10 zei op 30 maart 2012 - 22:44:
XD whaha, echt genius.
snel verder 8D