Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » SFs » The Bird And The Worm

SFs

1 april 2012 - 12:58

240

2

187



The Bird And The Worm

Zijn voeten deden pijn van het rennen. De takken zwiepten rakelings langs zijn hoofd terwijl hij op zoek was naar een uitgang. Een uitgang uit dit doolhof van bomen. Hij deed er even over om zich te beseffen dat hij stilstond. Zijn benen stortten onder hem in. Hij lag op het nattige, groene mos te wachten. Te wachten op niks. Wanneer zouden ze hem vinden? Zouden ze op tijd zijn? Hij hoopte van niet. Hij zocht in zijn rugzak maar vond niks. Hoe lang zou hij daar moeten blijven liggen? Totdat... totdat. Hij wist dat het niet zomaar gebeurde. Dat maakte het alleen maar erger. Als het nou kon gebeuren wanneer je het wilde. Maar dat werkt niet zo.
Hij wachtte, bang en alleen. Opgerold in het mos. Hij durfde niet te bewegen. Bang voor iets waar hij bang voor zou kunnen zijn. Bang voor niets.
Het werd steeds donkerder. Hij besloot dat hij er toch niks aan kon doen, het zou lang duren maar uiteindelijk zou er toch iets moeten gebeuren. Misschien zouden ze hem wel vinden. Toch op tijd.
De uren verstreken en hij bewoog niet. Wachtend op het niets. De duisternis sloot hem in een deken van zwarte lucht. Nog steeds helemaal alleen. Zijn hoop ebde langzaam weg. De hoop op het moment.
Want hij hoorde voetstappen in zijn richting. Hij wist dat het nu te laat was.
Terrified of what's inside
To save his life
He crawls like a worm from a bird


Reacties:


Tweety
Tweety zei op 30 juli 2012 - 18:11:
Wauw, echt super!!!


JeRiNo
JeRiNo zei op 1 april 2012 - 18:09:
Oeh,
Hij is echt heel goed (:
Gewoon door blijven gaan met scrhijven

xkus