Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokemon, Unova conquer quest! » Hoofdstuk 19: Training tactics with Team plasma in the Relic Castle!

Pokemon, Unova conquer quest!

1 april 2012 - 10:22

1279

1

288



Hoofdstuk 19: Training tactics with Team plasma in the Relic Castle!

In het stukje met de Pokémon praten ze in Pokémontaal, dus raak niet in de war please ghehe.

De kinderen liepen door de woestijn, om te trainen. De zandstorm raaste door het gebied, als een drilboor. 'Ik zie niets!' riep Nynke geïrriteerd.
'Wie wel? Laten we doorlopen!' riep Max. De kinderen probeerden door te lopen, maar het ging lastig en langzaam. 'Wat is dat?' riep Thomas ineens. De kinderen keken vooruit en zagen een schim op de grond liggen. 'Er ligt iemand bewusteloos op het pad!' riep Max. De kinderen renden vooruit en zagen dat het Heather was, ze had haar ogen dicht. Nynke probeerde haar lach in te houden, omdat ze Heather haat. 'Heather? Wordt wakker!' riep Thomas, terwijl hij haar een beetje heen en weer schudde. 'Waar.. waar ben ik?' vroeg Heather, terwijl ze half wakker werd. 'Je bent in de woestijn, Heather. Ik ben het, Thomas. We vonden je bewusteloos op de grond, wat is er gebeurt?' vroeg Thomas. Heather probeerde op te staan, maar viel meteen, gelukkig ving Max haar. 'Rustig..' fluisterde Max.
'Ik weet het niet meer.. Ik was aan het trainen voor de Castelia Gym, en kwam een Pokémon tegen. Ik ving de Pokémon, het was een Darumakka. Toen ik haar gevangen had kwamen er twee personen aan, in rare pakken. Ze hadden een Pokémon bij zich, een Watchog. Watchog viel me aan, en pakte mijn Pokéballs. Pignite, Panpour en Darumakka..' vertelde Heather. Ineens merkte Nynke dat er drie schimmen naderden, ze tikte Thomas en Max aan, die ze ook zagen. 'Snel, verstop je achter die rots!' riep Thomas. Thomas en Nynke sprongen snel achter de rots, en Max droeg Heather er heen. 'Ze is weg!' riep een van de twee de mannen, de andere schim was een Watchog.
'Dat zijn ze..' fluisterde Heather.
'Team plasma..' fluisterde Max. Thomas, Nynke en Max kregen een flashback naar de Dreamyard, waar Team plasma een munna pijn probeerde te doen. 'Team plasma, geef die Pokéballs terug!' riep Thomas, hij sprong op de rots, en confronteerde de twee Team plasma leden, die schrokken. 'Dat dacht ik niet! Watchog, Hypnosis!' riep een Team plasma lid. De watchog liet Thomas rustig op de grond vallen en Thomas viel in slaap. 'Jullie daar, kom daar achter weg!' riep het andere lid. Nynke, Max en Heather kwamen ook achter de rots vandaan, en waren klaar voor een gevecht. 'Snel Watchog, Hypnosis!' riep het ene lid. Watchog voerde de aanval uit, en al snel lagen ook Nynke, Heather en Max op de grond. Een van de leden verzamelde de Pokéballs van de kinderen, terwijl de andere op een fluit blies. Er verschenen zes Pokémon uit de zandstorm, allemaal dezelfde, het waren Yamask. Nadat een lid alle Pokéballs had, blies ook hij op een fluit, waardoor nog zes Yamask verschenen. Elk groepje van drie Yamask droeg samen de kinderen naar een vrachtwagen, en legden ze achterin. De Team plasma leden stapten voorin de vrachtwagen, en reden weg.

De kinderen werden wakker, ze lagen in een grote ruimte vol zand. 'Waar zijn we?' vroeg Nynke, al snel merkte ze dat haar handen en voeten vastgeknoopt waren. 'Laat ons gaan!' riep Heather, de kinderen lagen in een hoekje. Verderop in de grote zaal stonden ongeveer tien Team plasma leden. 'Hou jullie bek!' riep een van de leden.
'Wat heb je met onze Pokémon gedaan?!' riep Max kwaad. Een van de Team plasma leden kwam op de kinderen af, en gaf Max een paar rake trappen, die van pijn begon te kreunen. 'Eikel! Laat ons los als je durft!' riep Thomas boos.
'Bek dicht! Onze prins zal dadelijk arriveren. En als jullie dan nog iets durven te zeggen, zal ik er persoonlijk voor zorgen dat al jullie Pokémon gedood worden.' zei het lid, de kinderen zwijgden met een boos gezicht.
'Heer N! U bent er!' riep een vrouwlijk lid blij. Alle leden maakten een pad, en begonnen te buigen, de kinderen keken aandachtig toe terwijl een lang persoon tussen de leden liep. Het was een jongen, met een pet op. Hij had lang groen haar en een rare ketting om. Ook had hij rare accesoires aan zijn broek en pols hangen. 'Wie zijn dat?' vroeg N nadat hij de kinderen had gemerkt. 'Onze gevangenen, we hebben hun Pokémon ingenomen en zullen ze vrij laten.' vertelde een lid.
'Waarom doen jullie dit?' vroeg Heather kwaad met tranen in haar ogen.
'Rustig, meisje.' zei N, hij streelde Heather over haar wang en begon het uit te leggen: 'Team plasma is een nobele organisatie. We strijden voor de vrijheid van Pokémon en willen dat alle Pokémon vrij leven zonder mensen. Je bevindt je nu in de Relic Castle, een oud kasteel begraven onder het zand. Diep in het kasteel leeft een sterke Pokémon, die vroeger de mensen in dit kasteel heeft gedient. We willen de Pokémon vangen, en vrij laten in de natuur. We hebben alle Pokémon in dit gebied in ons macht, dus haal geen geintjes uit.'
'Luister jij klootzak! Laat me gaan of je gaat wat beleven!' riep Nynke kwaad. De kalme, rustige uitdrukking op het gezicht van N werd ineens vervangen door een gezicht vol woede en kwaad. 'Leer haar een lesje! Ondertussen ga ik opzoek naar de Pokémon!' riep N, hij liep weg en liep een grote trap op. Een lid van Team plasma blies op een fluitje, waarna een enorme Pokémon verscheen uit het zand. 'Krookodile, Earthquake op die kinderen!' riep het lid. Het enorme wezen sprong in de lucht en landde met een knal. De trilling was zo sterk dat Thomas, Nynke, Max en Heather heen en weer geschud werden en veel pijn beleefden.


Ondertussen in het Relic castle..
Het was een kleine kamer, met een stoel en een tafel. Op de tafel lagen de Pokéballs van Thomas, Nynke, Max en Heather. De trilling van de aanval van Krookodile was zo sterk, dat een Pokéball op de grond viel en landde op het knopje. Hierdoor kwam het wezen eruit, het was Max zijn Petilil. 'Ik ben bang!' riep ze in Pokémontaal. Ze zag dat meer Pokéballs op de tafel op het randje lagen, en besloot Absorb te gebruiken. Door de aanval vielen drie Pokéballs op de grond. Servine, Pignite en Sewaddle kwamen eruit. 'We moeten snel onderhandelen! Eerst alle Pokémon uit de Pokéball!' riep Servine, die al snel de macht greep als grote zus. Door Servine's Vine Whip, Sewaddle's Razor leaf en Pignite's Flamethrower kwamen stukje bij beetje alle Pokémon uit hun Pokéball. Op een gegeven moment waren Oshawott, Pidove, Sewaddle, Tepig, Purrloin, Petilil, Servine, Blitzle, Frillish, Panpour, Pignite en de nieuw gevangen Darumakka er allemaal uit. Frillish begon te huilen en riep: 'Ik mis mijn mamma!'
'Geen zorgen, Frillish. We gaan ze redden!' riep Blitzle. Blitzle en Servine gingen voorop en de hele groep ging hun achterna.


'We zijn hopeloos!' riep Thomas.
'Inderdaad!' riep een lid met een lach.
'Blit, Blitzle!' riep Blitzle ineens. Iedereen draaide zich om en zag de grote groep Pokémon. 'Jullie komen ons redden!' riep Heather blij.
'Krookodile, Sandstorm!' riep het lid kwaad. Krookodile veroorzaakte een zandstorm, die elke Pokémon raakte, behalve Pidove omdat ze in de lucht vloog. 'Pidove, Air cutter!' riep Thomas. Pidove schoot een aanval naar Krookodile, die achteruit rolde bovenop op een aantal leden. 'Prr!' riep Pidove blij, langzaam begon ze te gloeien en veranderde van vorm. 'Ze evolueert!' riep Thomas blij. Pidove werd groter en sterker, de gloed verdween en het was een heel andere Pokémon geworden. 'Een Tranquill!' riep Max blij.
'Quill! Tranquill!' riep Tranquill, ze kwam op de kinderen af, en beet met haar snavel het touw los. Daarna schoot ze nog een paar Air Cutter's naar Krookodile en de leden, die snel wegrenden en terugtrokken. 'Snel, weg hier!' riep Thomas. De kinderen vertrokken, en waren terug in Castelia City. Ze hadden hun training wel gehad en zowel Heather als Thomas waren klaar voor een rematch met Burgh.


Reacties:


Corpsickle zei op 1 april 2012 - 13:33:
klootzak ftw.