Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokemon, Unova conquer quest! » Hoofdstuk 20: A rematch versus the Pure-Hearted Bug Pokémon!

Pokemon, Unova conquer quest!

1 april 2012 - 11:13

1370

1

243



Hoofdstuk 20: A rematch versus the Pure-Hearted Bug Pokémon!

'Darumakka, Fire punch!' riep Heather. Darumakka sprong in de lucht en gaf een klap aan Leavanny, terwijl haar vuist in brand stond. Thomas, Nynke en Max zaten aan de kant in de Castelia Gym. Heather's Panpour verloor tegen Burgh's Dwebble, maar haar Pignite won tegen Whirlipede. Leavanny knalde op de grond en probeerde hopeloos op te staan. 'Leavanny kan niet meer verder vechten! Darumakka wint! Met twee overwinningen is de winaar Heather uit Striaton City!' riep Jack. Heather begon te juichen terwijl Burgh naar haar toe liep. Burgh gaf haar een Insect badge, een groene badge in de vorm van een hart, verdeeld in drie stukken. Heather sprong juichend in de lucht, nam de badge aan en wisselde van plek met Thomas. 'Succes Thomas!' riep Heather.

'De rematch tussen Thomas en Burgh gaat zo beginnen! Er komen drie een-op-een gevechten! De gene met twee of meer overwinningen wint! Trainers, klaar? Ronde een, beign!' riep Jack.
'Dwebble, geef je hart en ziel in dit gevecht!' riep Burgh. Dwebble's Pokéball vloog elegant door de lucht, waarna Dwebble eruit kwam. 'Jouw beurt, Sewaddle!' riep Thomas. Sewaddle kwam uit haar Pokéball, en had nog steeds een bloem als accesoire bij haar hoofd. 'Ik zie dat het met Sewaddle nog steeds goed gaat!' riep Burgh; 'Ik zie uit naar dit gevecht!'
'Bedankt, laten we beginnen! Sewaddle, Razor Leaf!' riep Thomas. Sewaddle schoot scherpe bladeren naar Dwebble. 'Protect, Dwebble!' riep Burgh. Dwebble kroop in zijn steen, en begon groen te gloeien. De bladeren weerkaatsten van de steen af, waardoor de aanval geen effect had. 'Dwebble, Dig!' Dwebble groef zich een weg ondergrond. 'Sewaddle, gebruik String shot op het plafond en hang!' riep Thomas. Sewaddle schoot een witte straal naar het plafond, en begon daaraan te hangen. 'Dwebble, kom terug naar boven!' riep Burgh. Dwebble groef weer naar boven, en was weer op de grond. 'Dwebble, gebruik snel X-Scissor!'
'Laat je vallen!' riep Thomas. Dwebble verliet tijdelijk zijn steen en kwam met beide klauwen gekruist op Sewaddle af, die ontweek door zichzelf te laten vallen. 'Sewaddle, String shot op de steen!' riep Thomas, Burgh schrok even.
'Sewaaa!' riep Sewaddle, terwijl ze de steen van Dwebble helemaal afsloot met de plakkerige straal. Terwijl Dwebble naar de grond viel, riep Thomas: 'Sewaddle, Bug bite!' Sewaddle sprong naar Dwebble, haar tanden begonnen te gloeien en ze knaagde ermee aan Dwebble, die vol pijn tegen de grond viel. 'Maak het af met Tackle!' Sewaddle knalde tegen Dwebble, die zonder steen weerloos was. Dwebble rolde naar achteren en kwam niet meer omhoog. 'Dwebble kan niet meer verder vechten, Sewaddle wint! De winaar van ronde een is Thomas!' riep Jack. Vol geluk sprong Thomas juichend heen en weer, terwijl Nynke, Max en Heather voor hem klapten.


'Ronde twee! Trainers, klaar? Begin!' riep Jack.
'Whirlipede, zet hem op!' riep Burgh. Uit de vliegende Pokéball van Burgh kwam Whirlipede, die vol trots begon te rollen. 'Jouw beurt, Oshawott!' riep Thomas. Oshawott kwam uit de Pokéball, klaar voor een gevecht. 'Whirlipede, begin met SolarBeam!' riep Burgh. Whirlipede schoot een krachtige straal naar Oshawott, die het met moeite kon ontwijken. 'Oshawott, Razor Shell!' riep Thomas. 'Iron Defense!' riep Burgh vlak daarna. Oshawott knalde met zijn scalchop tegen Whirlipede, maar werd afgekaatst door Whirlipede's harde huid. 'Oshawott, Tackle!' riep Thomas. Oshawott knalde tegen Whirlipede aan, die achteruit vloog. 'Whirlipede, Steamroller!' riep Burgh. Whirlipede rolde over Oshawott heen, die hulpeloos op de grond lag. 'Snel Oshawott, sta op!' riep Thomas snel. 'Dat dacht ik niet! Whirlipede, maak het af met SolarBeam!' riep Burgh. Terwijl Oshawott op probeerde te staan, werd hij geraakt door een enorm krachtige straal die ook nog eens super effectief was. Oshawott gilde van pijn, en lag daarna weer op de grond, zonder enig kans om weer op te staan. 'Oshawott kan niet meer verder vechten! Whirlipede wint! De winaar van de tweede ronde is Burgh! Thomas en Burgh hebben allebei een overwinning gehad! Het komt nu aan op de ronde drie!' riep Jack.


'Zet hem op, Thomas!' riep Heather vanaf de kant.
'Je hebt je best gedaan, Thomas. Het is geen schande om nu op te geven.' zei Burgh. 'Waarom zou ik nu opgeven?' vroeg Thomas geïrriteerd.
'Mijn laatste Pokémon is mijn sterkste Pokémon en die geeft niet zo snel op.' vertelde Burgh. 'Mijn laatste Pokémon geeft ook niet op!' riep Thomas blij.
'Goed dan! Het is tijd voor de beschermer van de Castelia Gym! Zet hem op, mijn Leavanny!' riep Burgh, terwijl Leavanny uit zijn Pokéball kwam.
'Ik had al een gevoel dat je Leavanny zou gebruiken! Go, Tranquill!' riep Thomas. Uit de Pokéball die Thomas in de lucht wierp kwam Tranquill. 'Ik zie dat jouw Pidove is geëvolueerd!' riep Burgh.
'Ja! En ze is sterker dan ooit! Laat het hem zien, Tranquill. Gebruik Gust!' riep Thomas. Tranquill begon met haar nu grotere vleugels te zwaaien, die licht begonnen te geven. Er ontstond een grote rukwind die Leavanny met gemak achteruit blies. 'Leavanny, Leaf storm!' riep Burgh. Leavanny wees met zijn armen omhoog en maakte een soort kleine storm vol bladeren, die hij vervolgens op Tranquill afschoot. 'Tranquill, ontwijk!' riep Thomas. Tranquill vloog omhoog en ontweek de aanval op het nippertje. 'Air Cutter!'
'Quill!' riep Tranquill, terwijl ze meerdere X-vormige luchtstromingen naar Leavanny schoot. Leavanny werd geraakt en rolde achteruit, om vervolgens snel weer op te staan. 'Leavanny, String shot!' riep Burgh.
'Vlieg omhoog!' riep Thomas, ondertussen verscheen er een geniepig lachje op het gezicht van Burgh, waar Thomas van schrok. Leavanny schoot een plakkige straal naar Tranquill, die haar vleugels aan haar lichaam plakte, waardoor ze neerstortte op de grond. 'Quill!' riep Tranquill, terwijl ze los probeerde te komen. 'Doe nu Hyper beam!' riep Burgh. De kinderen aan de kant schrokken. 'In het gevecht met Darumakka had Burgh geen Hyper beam gebruikt! Als Tranquill niet weg kan komen, gaat het er slecht uitzien..' fluisterde Heather tegen Max en Nynke. 'Tranquill, rol aan de kant!' riep Thomas. Tranquill verloor haar paniek en begon naar rechts te rollen waardoor ze de Hyper beam ontweek. 'Nu hebben we even tijd! Tranquill, bijt dat spul los!'
'Quill!' riep Tranquill, toen ze met alle macht los probeerde te komen zonder succes. 'Leavanny, Leaf storm!' riep Burgh. De storm van bladeren kwam op Tranquill af, ze schrok dat Thomas geen commando geef om te ontwijken. 'Tranquill, sta op en draai rondjes!' riep Thomas op het laatste moment. Tranquill stond op, en begon rondjes te draaien. Toen de Leaf storm haar raakte, raakte het haar van alle kanten, waardoor het plakkerige draad verdween. 'Yes! Mijn plan heeft gewerkt! Tranquill, Quick attack!' riep Thomas. Tranquill dook met volle snelheid op Leavanny af. 'Leavanny, Protect!' riep Burgh. Leavanny werd ineens beschermd door een groen krachtveld, waar Tranquill tegenop knalde. 'Leavanny, maak het af met Hyper Beam!'
'Dat dacht ik niet Burgh!' riep Thomas met een duivelse glimlach; 'Tranquill, Double team!' Tranquill maakte meerdere nep versies van zichzelf, en begon daarmee rondjes om Leavanny te vliegen. Leavanny schoot een Hyper beam naar de eerste en beste Tranquill die ze zag, die een nep versie bleek te zijn. 'Tranquill, maak het nu af met Air cutter!' riep Thomas. Tranquill schoot meerdere X-vormige luchtstromingen naar Leavanny, waarvan een aantal duidelijk Critical hit's waren door Tranquill's Super luck ability. Leavanny knalde in Burgh's armen, die hem op de grond legde. 'Leavanny kan niet meer verder vechten, Tranquill wint! Met deze overwinning erbij is de winaar Thomas met twee overwinningen!' riep Jack.
'Ik heb gewonnen? Ik heb gewonnen!' riep Thomas vol ongeloof. Hij maakte een snoop duik naar Tranquill en begon haar te knuffelen. Ook Heather, Nynke en Max begonnen te juichen vanaf de kant. Burgh kwam op Thomas af en gaf hem een Insect Badge, die Thomas vol trots aannam. De vier kinderen liepen dolgelukkig de gym uit na afscheid van Burgh genomen te hebben. Nu hadden Heather en Thomas er allebei een nieuwe badge bij, waar ze hard gewerkt voor hadden. 'Ik stel voor dat jullie naar Nimbasa city gaan,' vertelde Heather: 'Daar is de volgende gym, als ik het niet verkeerd heb. Ik ga nog een beetje trainen in route 4, maar ik kom jullie vast wel weer tegen!'
'Laten we dat maar hopen, ja.' zei Nynke sarcastisch, de twee wisselden nog een paar duivelse blikken uit en toen vertrok Heather. Ook de kinderen waren klaar om te vertrekken, opweg naar Nimbasa city.


Reacties:


Corpsickle zei op 1 april 2012 - 13:33:
gustax8.