Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokemon, Unova conquer quest! » Hoofdstuk 21: Let's train! Diamonds are a Krookodile's best friend?

Pokemon, Unova conquer quest!

1 april 2012 - 16:06

1253

1

275



Hoofdstuk 21: Let's train! Diamonds are a Krookodile's best friend?

Thomas, Nynke, Max en Heather liepen door de woestijn. Er was geen zandstorm aanwezig en alles was goed te zien, wat erg ongewoonlijk was. 'Heather, wat dacht je van een gevecht?' vroeg Nynke ineens.
'Waarom?' vroeg Heather verontwaardigd.
'Kijken of je nog sterker bent geworden na je geluksoverwinning tegen Burgh!' riep Nynke plagend. 'Ik heb hard voor die badge gewerkt!' riep Heather geïrriteerd, ze schoof wat haar achter haar oren en riep: 'Ik neem je uitdaging aan!'
'Ik ben de scheidsrechter wel!' riep Thomas.
'Laten we het op de Castelia Gym manier doen! Drie een-op-een gevechten!' riep Max blij. 'Klinkt goed!' riep Nynke.
'Mee eens.' zei Heather vlak daarna. Ze liepen allebei naar een andere kant van elkaar en haalde drie Pokéballs uit hun tas. 'Trainers, klaar? Wow, ik klink net als Jack. Begin!' riep Max.

'Go, Panpour!' riep Heather, haar Pokéball vloog door de lucht en Panpour kwam er springend uit. 'Servine, jouw beurt!' riep Nynke daarna, nu verscheen haar Servine vol moed op het veld. 'Panpour, Water gun!' riep Heather.
'Spring!' riep Nynke. Panpour schoot een straal water naar Servine, die het ontweek door te springen. 'Doe nu Leaf Tornado!' Servine begon te draaien en stuurde een tornado van bladeren op Panpour af, die geraakt werd en door de lucht vloog. 'Doe snel Leaf blade!' Servine sprong in de lucht naar Panpour, en raakte Panpour met haar gloeiende staart. Panpour knalde tegen de grond en kon nog net staan. 'Fury swipes, Panpour!' riep Heather. Panpour's handen begonnen te gloeien, en hij bleef Servine ermee krabben. Servine gleed achteruit, maar bleef staan. 'Servine, maak het af met Tackle!' riep Nynke. Servine knalde tegen Panpour aan, die recht in Heather's armen vloog. 'Panpour kan niet meer verder vechten! Servine wint!' riep Max. Nynke nam Servine terug in haar Pokéball en Heather deed dat ook met Panpour. 'Pokémon nummer twee! Go, Pignite!' riep Heather. Haar Pignite kwam uit zijn Pokéball en sprong een aantal keren in de lucht. 'Go, Blitzle!' riep Nynke. Blitzle kwam uit zijn Pokéball en gaf een luide gil. 'Trainers, klaar? Begin!' riep Max lachend.
'Blitzle, Thunderbolt!' riep Nynke. Blitzle schoot een krachtige bliksemstraal naar Pignite, die hem raakte. Ookal werd Pignite geraakt, het deed hem niets en het was duidelijk een Pokémon die tegen een stootje kon. 'Pignite, Flamethrower!' riep Heather. Pignite schoot een krachtige straal vuur naar Blitzle, die geraakt werd en schreeuwde van pijn. Blitzle viel, maar stond weer op. 'Flame charge!' riepen Heather en Nynke tegelijk. Beide Pokémon kwamen op elkaar af met een rode gloed en botsten tegen elkaar op. Pignite was een Fire Pokémon, dus had een Fire aanval meer effect. Blitzle viel dan ook achteruit en begon weer langzaam op te staan. 'Snel Pignite, Arm Thrust!' riep Heather. Pignite kwam op Blitzle af en begon hem te slaan met beide handen. Blitzle maakte een koprol achteruit en kon niet meer opstaan. 'Blitzle kan niet meer verder vechten, Pignite wint!' riep Max. Beide meisjes namen hun Pokémon terug in hun Pokéball en gooiden een andere Pokéball de lucht in. 'Pokémon nummer drie! Zet hem op, Darumakka!' riep Heather.
'Go, Frillish!' riep Nynke. Frillish en Darumakka verschenen en keken elkaar fel aan.


Ineens gebeurde er iets raars. De grond begon te trillen en dan merkte iedereen. 'Wat gebeurt er?' riep Nynke. Uit de grond kwamen ongeveer twintig Sandile, Pokémon die veel te vinden waren in de woestijn. De Sandile besprongen Frillish en Darumakka, om ze vervolgens mee in de grond te slepen. 'Laat ze gaan!' riep Nynke, die een snoop duik maakte naar de Sandile. De Sandile groeven zich een weg uit ondergronds en verdwenen. 'Ze hebben Frillish en Darumakka!' riep Max kwaad.
'Hoe kunnen we ze terug vinden?' riep Thomas bezorgd.
'Laat dat maar aan mij over!' riep Heather, ze gooide een Pokéball in de lucht, waar Panpour uit verscheen. 'Panpour, Dig!' Panpour begon te graven en al snel vonden de kinderen een ondergrondse tunnel. 'Laten we het pad volgen!' riep Thomas, de andere kinderen waren het met hem eens en sprongen in het gat. De kinderen waren nog geen vijf minuten onderweg, tot ineens een groep Sandile op ze af stormden. 'Go, Petilil!' riep Max, hij gooide een Pokéball weg waar Petilil uitkwam. 'Sleep powder!' Petilil gaf een soort paarse stof uit vanuit de bladeren op haar hoofd, waardoor alle Sandile in slaap vielen. 'Tijd om er een te vangen!' riep Thomas, die al een Pokéball klaar had. Max hield hem tegen en schudde nee met zijn hoofd; 'We willen niet dat ze wakker worden..' fluisterde hij. De kinderen liepen verder en zagen een groot fel licht aan de overkant, een paar meter verderop. Toen ze het benaderden zagen ze dat het een weg naar boven was. De kinderen klommen omhoog en geloofden hun ogen niet.


Nynke herkende de plek, net als Thomas, Max en Heather even later. 'Dit is de plek waar we gevangen werden gehouden door Team plasma!' riep Heather.
'No shit, sherlock.' zei Nynke zacht. De kinderen zagen een enorme stoel, een soort troon, gemaakt van zand. Op de troon zat een enorme Pokémon, een Krookodile. 'Is dat dezelfde Krookodile die ons aanviel?' riep Max verbaasd.
'Kijk! Hij heeft een kroon op en juwelen om!' riep Heather. Heather had gelijk, de Krookodile had een enorme gouden kroon om, met diamanten erin. 'Zijn we niet in het Relic castle? Dat oude kasteel? Misschien heeft de Krookodile die juwelen gevonden en opgegraven.' vertelde Max. De kinderen keken achter zich en zagen dat de enorme kamer bom vol met Sandile zat, waarvan sommige groter dan normaal, dat waren Krokorok. 'Kijk! Darumakka en Frillish!' riep Thomas. De kinderen keken omhoog en zagen een grote kooi hangen aan het plaffond, met veel Pokémon eirn. Het waren allerlei wilde Pokémon, zoals Dwebble en Darumakka, maar ook Frillish en de Darumakka van Heather. 'Heather en Nynke, ga die Pokémon redden! Max en ik regelen Krookodile wel!' riep Thomas. De kinderen knikten en splitsten zich.


'Pignite, kom eruit!' riep Heather. Pignite's Pokéball vloog door de lucht en Pignite kwam eruit. 'Gebruik Flamethrower!' Pignite schoot een krachtige vlam naar de hangende kooi, het metaal werd warm en begon te gloeien. 'Panpour, gebruik nu Water gun!' Panpour schoot een straal water naar de verhitte kooi, waardoor er stoom ontstond. 'Breek nu het metaal met Arm thrust, Pignite!' Pignite nam een aanloop en sprong omhoog. Het verbaasde Nynke dat een zware Pokémon als Pignite zo hoog kon springen. Pignite sloeg de tralies kapot, waarna alle Pokémon begonnen te juichen. 'Servine, kom eruit en gebruik Vine whip!' riep Nynke. Servine kwam uit haar Pokéball en begon stuk voor stuk alle Pokémon naar beneden te helpen door haar lianen. 'Niet slecht, huppelkut.' zei Nynke.
'Het zelfde, Tomboy.' zei Heather met een lach, de meisjes gaven elkaar een hand. 'Ik mag je nog steeds niet, moet je weten.' zei Nynke.
'Mee eens, en mijn Darumakka zou toch wel winnen.' zei Heather daarna, Nynke begon te grommen.

'Krookodile, je bent echt ziek! Waarom zou je Pokémon ontvoeren? Jammer hoor!' riep Thomas. Krookodile werd kwaad en kwam van zijn troon af. 'Oshawott, ik kies jou!' riep Thomas, Oshawott kwam uit zijn Pokéball. 'Water gun!' Oshawott schoot een straal water naar Krookodile, die achteruit rolde. 'Petilil, Sleep powder op de Sandile!' riep Max, Petilil gaf een stof af, die alle Sandile in slaap liet vallen. 'Heather, Nynke! Wegwezen hier!' riep Thomas, samen met Max rende hij uit de enorme zaal.


'Ik ga hier nog een beetje trainen, in het Relic Castle.' vertelde Heather.
'Veel succes!' riep Thomas.
'Bedankt! Daar is Nimbasa City!' riep Heather, die naar een grote lichtbron wees. De kinderen namen afscheid en liepen verder naar Nimbasa City.


Reacties:


Corpsickle zei op 1 april 2012 - 16:15:
Die titel deed me denken aan miss forest. :'