Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokemon, Unova conquer quest! » Hoofdstuk 22: The scary Ferris Wheel of Nimbasa City!

Pokemon, Unova conquer quest!

1 april 2012 - 17:19

1010

1

242



Hoofdstuk 22: The scary Ferris Wheel of Nimbasa City!

Thomas, Nynke en Max waren aangekomen in Nimbasa City en liepen door de poort. 'We zijn er!' riep Max blij.
'Inderdaad!' riep Thomas. De kinderen liepen een stuk verder, zoekend naar het Pokémoncenter. Ineens klonk er een schreeuw voor hulp; 'Help! Iemand, help me toch!'
'Hoorden jullie dat?' vroeg Nynke geschrokken. De kinderen keken omzich heen, terwijl de stem hoorbaar bleef. 'Het kwam vanuit daar!' riep Thomas wijzend, hij rende erop af en Nynke en Max volgde hem. Ze kwamen uit bij een nauw straatje, waar een oude man op de grond lag. Over stonden twee mensen voor hem, een vrouw en een man. 'Team plasma!' riep Max kwaad. Ook stond er een Watchog naast de team plasma leden. 'Kom dichterbij en de oude man gaat wat beleven!' riep het mannelijke lid dreigend.
'Purrloin, Hyper beam op Watchog!' riep Max, terwijl hij een Pokéball in de lucht gooide. Purrloin kwam eruit en schoot een krachtige rode straal naar Watchog, die met een klap tegen de muur aanvloog en niet meer kon opstaan. 'Wacht eens even, ik ken jullie!' riep het vrouwelijke lid, ze wees naar Max; 'Jij bent die eikel die mijn Purrloin heeft gevangen toen ik haar vrij liet! Ik kreeg een heleboel problemen bij de baas en nu gebruik je mijn Purrloin tegen mij! Maar raad eens? Team plasma zal er voor zorgen dat jouw Purrloin weer van ons wordt!' riep het vrouwelijke lid met een enge lach.
'Verklap niet zoveel! We hebben de informatie die we nodig hebben, laten we ons melden bij heer N!' riep het mannelijke lid, beide leden renden weg.
'Keer terug, Purrloin.' zei Max, terwijl Purrloin werd opgezogen door de rode straal uit de Pokéball.

'Gaat het met u, meneer?' vroeg Nynke zacht, ze hielp de man omhoog.
'Ja, bedankt meisje.' zei de kale oude man zacht.
'Waarom vielen ze u aan, meneer?' vroeg Max.
'Dat zit zo. Ik ben de beheerder van de Day-care center, vlakbij Striaton City, samen met mijn vrouw. Ze namen aan dat ik dus veel Pokémon gehad en wouden dat ik die aan hun gaf, dus weigerde ik.' vertelde de oude man.
'Ik ben blij dat het goed met u gaat!' riep Thomas.
'Bedankt, jongen. Ik ga er maar weer eens vandoor, vaarwel!' riep de man, daarna liep hij langzaam weg. 'We moeten ze achterna! Ik hoorde dat ze naar N gingen, die creepy gast met groen haar. Wie weet wie ze nog meer lastig vallen! Sowieso, het wordt nacht, dus kunnen ze makkelijker mensen lastig vallen.' vertelde Nynke. Thomas en Max waren het met Nynke eens en liepen de kant op waar de leden ook heen gingen.


Na een aantal straten lang gelopen te hebben, kwamen ze uit bij een enorme kermis, met veel attracties. De kinderen liepen door de vele touristen en kwamen uit bij een enorm reuzenrad, waar veel licht vanaf kwam. 'Wie hebben we daar? Een paar trainers!' riep N, die voor het reuzenrad stond samen met de twee leden van eerder. 'Wat zijn jullie van plan?' vroeg Max kwaad. De drie kinderen haalden elk een Pokéball uit hun tas, en gooide die in de lucht. Uit de Pokéballs kwamen Nynke's Servine, Max zijn Petilil en Thomas' Sewaddle. 'Gaan we dreigen?' vroeg N kalm.
'Wij beschermen u, heer!' riepen de leden, die elk een Pokéball in hun hand hadden. 'Niet nodig, dit handel ik zelf af.' vertelde N. N haalde een Pokéball tevoorschijn, en gooide die zonder iets te zeggen in de lucht. Er kwam een Sigilyph uit, een vliegende Pokémon met velle kleren. 'Sigilyph, blaas ze weg met Whirlwind!' Sigilyph begon met zijn vleugels te zwaaien en creeërde een enorme windvlaag, die de lichte Petilil en Sewaddle weg liet vliegen. 'Sewaddle!' riep Thomas.
'Petilil!' riep Max ongerust. Thomas en Max renden schreeuwend hun vliegende Pokémon achterna, om ze op te vangen. 'Wacht op mij!' riep Nynke, ze wou de jongens achterna, maar Sigilyph vloog ineens dreigend voor haar. 'Stap in het reuzenrad.' fluisterde N.
'Wat? Echt niet!' riep Nynke kwaad.
'Doe het!' riep N, ineens super boos. Sigilyph duwde haar in het hokje, N liep er ook in en sloot de deur. Het reuzenrad begon te draaien.

'Laat me gaan, klootzak!' riep Nynke kwaad.
'Luister, je begrijpt Team plasma verk-' N werd onderbroken, Nynke begon te gillen. 'Rustig!' riep N.
'Rustig? Zei je zojuist, rustig? Luister pedofiel! Laat me gaan klootzak! Tering! Godverdomme!' riep Nynke, ze werd gek.
'Team plasma wilt Pokémon bevr-' N werd weer onderbroken door het gegil van Nynke. Nynke aarzelde even, maar sloeg toen met haar blote hand het dunne glas van het hokje door. Ze stak haar hoofd naar buiten en riep: 'Help! Ik wordt verkracht!'
'Hou je mond!' riep N, die zich begon te schamen.
'Jij vieze vuile oligarchistische vlerk. Jij zou je Pokémon verkopen voor drie euro! Jij vieze pedofiel! Je bent niets dan een klootzak! Dat ben je, een klootzak! Je bent een oude, vieze, aan sex verslaafde klootzak!' riep Nynke kwaad, ze werd echt helemaal gek. Ondertussen had het reuzenrad een heel rondje gemaakt en stopte het aan de grond, Nynke knalde tegen het deurtje, waardoor het open ging. Nynke rende eruit, en gooide een Pokéball in de lucht. Blitzle kwam eruit, en begon te grommen. 'Blitzle, Thunderbolt!' Blitzle zette N, Sigyliph en de twee leden onder stroom, die allemaal op de grond vielen. Ze nam Blitzle en Servine terug, en rende weg.


Nynke had Thomas en Max gevonden, en vroeg: 'Gaat het met Sewaddle en Petilil?'
'Ja hoor, hoe ging het met N?' vroeg Max.
'Oh, goed hoor. Ik heb het geregeld.' zei Nynke met een duivelse lach.
'Laten we gaan, het is al elf uur. Ik zag al een aantal Ghost Pokémon.' vertelde Max. Terwijl de kinderen naar het Pokémoncenter liepen, knalde er een vliegende Pokémon tegen Thomas' gezicht aan en viel op de grond, Thomas schrok ervan. 'Een Yamask!' riep Max.
'Gaat het?' vroeg Thomas lachend.
'Yamask..' zei Yamask zacht, maar met een lach. Snel greep Thomas een Pokéball, en wierp die naar Yamask. De Pokéball begon te schudden, maar stopte er al snel mee. 'Wow, je hebt een Yamask gevangen!' riep Nynke blij.
'Inderdaad! Laten we gaan!' riep Thomas met een lach, de kinderen liepen verder naar het Pokémoncenter.


Reacties:


Corpsickle zei op 1 april 2012 - 17:26:
I Laughed so badly :hhhh.