Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokemon, Unova conquer quest! » Hoofdstuk 23: Route 5 and the sparkling Gymleader!

Pokemon, Unova conquer quest!

1 april 2012 - 19:24

1000

0

242



Hoofdstuk 23: Route 5 and the sparkling Gymleader!

Nynke en Max werden wakker, ze lagen in het Pokémoncenter. 'Goedemorgen.' zei Max. 'Morgen! Waar is Thomas?' vroeg Nynke.
'Ik heb geen idee! Zijn tas is er ook niet.' zei Max.
'Kijk! Een briefje!' riep Nynke, ze wees naar een briefje dat op het nachtkastje van Thomas lag. Ze kwam uit haar bed, pakte het op en las het hardop voor: 'Voor: Max en Nynke. Ik ben aan het trainen op Route 5, als je dit leest ben ik er dus niet. Als jullie willen kunnen jullie ook komen! van Thomas.'
'Laten we gaan!' riep Max, Nynke knikte en de kinderen kleedden zich langzaam aan.

Even later kwamen ze Thomas tegen op route 5, een gebied vol gras, bomen en bos. Thomas had Oshawott, Tranquill, Sewaddle en Yamask uit hun Pokéball gelaten. 'Leuk om kennis te maken, Yamask!' zei Nynke blij, Yamask moest lachen en zweefde vrolijk heen en weer. 'Wat doe je hier, Thomas?' vroeg Max benieuwd. 'Trainen! Vanochtend kwam ik langs de Gym en zag dat het een Electric type Gym is. Dat betekent dat twee van mijn vier Pokémon in het tegendeel zijn! Dus ik moest wel trainen.' vertelde Thomas.
'Heb je nog nieuwe Pokémon gezien?' vroeg Max.
'Ja, er waren veel sterke Pokémon vanochtend.' vertelde Thomas.
'Welke Pokémon en waar?' vroeg Nynke benieuwd.
'Een paar Psychic Pokémon en ook een Poison Pokémon!' vertelde Thomas. Nynke keek in het rond en zag vlak daarna een struik schudden. Ze liep er heen en zag een klein zwart wezen, met af en toe een beetje wit. 'Die ga ik vangen!' riep Nynke, ze gooide een Pokéball in de lucht waar Frillish uitkwam.
'Gothi?' zei het wezen, het was een Gothita.
'Frillish, Water sport!' riep Nynke, Frillish creeërde een bal van water, gooide die in de lucht en daar ontplofte de bal en creeërde een korte regenbui, waardoor het veld nat werd. Gothita kwam op Frillish af om aan te vallen, maar gleed uit over het natte veld. Ze viel op haar rug, en begon te huilen. Frillish voelde zich schuldig en benaderde Gothita. Plotseling stond Gothita op en sprong in de lucht. Gothita creeërde een paarse bal van een onbekende massa en stuurde die op Frillish af. De bal duwde Frillish achteruit en ontplofte. 'Het was een val! Dat huilen was de aanval Fake Tears en daarna gebruikte Gothita Psyshock!' riep Max.
'Bubble!' riep Nynke, Frillish stuurde vele bubbels naar Gothita, die geraakt werd en nogmaals uitgleed. Nynke gooide een Pokéball naar Gothita, die begon te schudden. Een paar seconden lang schudde de Pokéball, maar ineens kwam Gothita er weer uit. 'Gewoon doorgaan!' riep Thomas.
'Frillish, het gaat goed!' riep Nynke. Frillish haar ogen werden ineens rood, ze maakte een hels geluid en stuurde paarse ringen op Gothita af. Gothita werd geraakt en rolde achteruit in het water. 'Dat was Night shade! Goedzo, Frillish!' riep Nynke juichend. Gothita sprong in de lucht en creeërde een roze bal van erergie. Gothita knalde de bal tegen Frillish, die achteruit vloog. 'Frillish, Night shade!' Frillish stuurde nogmaals een aantal paarse ringen naar Gothita, die achteruit rolde tegen een boom aan. Nynke gooide nog een Pokéball, die weer begon te schudden. Na een aantal seconden stopte de Pokéball met schudden en had Nynke Gothita gevangen. Ze liep blij op haar Pokéball af en pakte het op. Thomas was klaar met trainen en de kinderen liepen terug naar Nimbasa City.


Eenmaal terug in Nimbasa City liepen ze naar de Nimbasa Gym. Ze liepen naar binnen en zagen dat er alleen een gang was, met een soort achtbaan karretje. Ook zat er een hendel in het karretje met een bordje dat zei; 'Pull it.' De kinderen gingen met hun vermoedens voorzich in het karretje zitten, en trokken aan de hendel. Het karretje ging met een noodgang vooruit, de kinderen gilden en schreeuwden het uit. Niemand merkte hoe hoog het karretje eigenlijk reed, beneden waren veel lichten te zien. Het karretje stopte in een andere ruimte, een soort tribune. Er stonden veel mensen op de tribune, vooral meisjes. 'Pardon?' vroeg Max, terwijl hij uitstapte. 'Kan iemand ons vertellen waar de Gymleader is?'
'Ik wel!' zei een bekende stem. De kinderen keken op en zagen Heather staan.
'Wat leuk om je weer te zien! Heb je genoeg training gedaan?' vroeg Thomas.
'Ja! En de Gymleader staat daar beneden, we staan nu op de tribune.' vertelde Heather, de kinderen keken naar beneden en zagen de Gymleader, een knappe vrouw met kort blond haar. 'Dat is Elesa.'
'Wow! Ze is hot!' riepen Thomas en Max tegelijk, half kwijlend. Heather en Nynke moesten lachen. 'En kijk eens met wie ze vecht! Damian!' riep Heather. Thomas keek nog eens naar de tegenstander en zag dat het inderdaad Damian was. 'Is hij aan het winnen?' vroeg Thomas benieuwd.
'Elesa heeft drie Pokémon gebruikt, waarvan twee zijn uitgeschakeld. Maar Damian heeft nog al zijn drie Pokémon over.' vertelde Heather. Thomas keek omlaag en zag dat Damian een Scolipede gebruikte, wat waarschijnlijk zijn geëvolueerde Whirlipede was. 'Scolipede, SolarBeam!' riep Damian. Het enorme rode wezen stuurde een enorme straal naar Elesa's Pokémon, die tegen de muur vloog en niet meer op kon staan. 'Zebstrika kan niet meer verder vechten! Scolipede wint! De winaar is Damian uit Nuvema Town!' riep de scheidsrechter. Het publiek begon te juichen en Elesa en Damian verdwenen, nadat Damian zijn badge had gekregen.


Even later stonden Thomas, Nynke, Max en Heather voor de gym. Tot Heather's schrik kwam ook Elesa op hun af. 'Klaar voor je gevecht morgen?' vroeg Elesa. 'Ja!' riep Heather.
'Pardon? Ik ben Thomas en ik zou ook graag een gevecht willen!' riep Thomas.
'Sorry jongen, je moet een afspraak hebben.' vertelde Elesa.
'We kunnen toch ook een double battle houden?' vroeg Heather met een lach.
'Zou je dat willen?' vroeg Elesa.
'Tuurlijk! Thomas en ik tegen jou!' riep Heather; 'Als wij winnen krijgen we allebei een badge en als we verliezen krijgen we niets!'
'Deal!' riep Elesa, ze nam afscheid en liep weer weg.
'Klaar voor morgen, Thomas?' vroeg Heather.
'Helemaal!' riep Thomas. De kinderen liepen terug naar het Pokémoncenter, het werd al laat. Thomas en Heather waren klaar voor hun gevecht met Elesa.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.