Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pirates Of The Caribbean » Het leven van Angelica teach. » Het leven van Angelica Teach: de personen

Het leven van Angelica teach.

1 april 2012 - 19:50

931

0

451



Het leven van Angelica Teach: de personen

-"(-_-)-(”¢_●)-(॓_॔)-(-'_'-)-(≧◡≦)-ಠ_ಠ

PIRATES OF THE CARIBBEAN!!!!! ANGELICA&JACK

__________uu$$$$$$$$$$$$$$$$$uu__________________
_________u$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$u_________________
________u$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$u________________
_______u$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$u_______________
_______u$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$u_______________
_______u$$$$$$"___"$$$"___"$$$$$$u_______________
_______"$$$$"______u$u_______$$$$"_______________
________$$$u_______u$u_______u$$$________________
________$$$u______u$$$u______u$$$________________
_________"$$$$uu$$$___$$$uu$$$$"_________________
__________"$$$$$$$"___"$$$$$$$"__________________
____________u$$$$$$$u$$$$$$$u____________________
_____________u$"$"$"$"$"$"$u_____________________
__uuu________$$u$_$_$_$_$u$$_______uuu___________
_u$$$$________$$$$$u$u$u$$$_______u$$$$__________
__$$$$$uu______"$$$$$$$$$"_____uu$$$$$$__________
u$$$$$$$$$$$uu____"""""____uuuu$$$$$$$$$$________
$$$$"""$$$$$$$$$$uuu___uu$$$$$$$$$"""$$$"________
_"""______""$$$$$$$$$$$uu_""$"""_ _______________
___________uuuu_""$$$$$$$$$$uuu__________________
__u$$$uuu$$$$$$$$$uu_""$$$$$$$$$$$uuu$$$_________
__$$$$$$$$$$""""___________""$$$$$$$$$$$"________
___"$$$$$"______________________""$$$$""_________
_____$$$"_________________________$$$$__
_______________________________________________________
JACK SPARROW: ❤

De legendarische zee piraat kapitein Jack Sparrow is de onverbeterlijke meesteroplichter van de Caraïbean. Jack is een kapitein die het niet zo nauw neemt met normen en waarden, en hetzelfde geldt voor de drank.
Hij is een rasechte egoïst die zichzelf aardig in de schijnwerpers weet te spelen en een bij voorbaat kansloze strijd voert met zijn beste bedoelingen. De eerste liefde van kapitein Jack Sparrow is de zee en zijn tweede liefde is zijn schip de Black Pearl, of hij dat nou kwijt is of weer heeft gevonden, of weer kwijt is. Jack werkte ooit voor de Britse Oost-Indische Compagnie als kapitein van het schip de Wicked Wench. Jack werkte toen onder bevel van Cutler Beckett. Toen Jack een keer weigerde om slaven te vervoeren en hen vrijliet in Afrika, werd hij door Beckett gebrandmerkt als piraat. Beckett liet de Wicked Wench in brand steken en zinken, en Jack arresteren. Jack ontsnapte en besloot het beste te maken van zijn nieuwe status als piraat, aangezien hij niet van plan was om weer onder iemand te moeten werken.

Jack wilde zijn oude schip graag terug. Daarom maakte hij een deal met Davy Jones. Davy Jones zou Jacks schip uit de golven doen herrijzen. In ruil daarvoor zou Jack over 13 jaar lid worden van Jones’ bemanning, en hem 100 jaar dienen. Jack hernoemde het schip de Black Pearl en werd een succesvolle piraat.

Kort nadat hij piraat was geworden, werd Jack door Tia Dalma gevraagd om te helpen de Shadow Lord, een machtige alchemist die het had voorzien op de Broederschap Bijeenkomst, te verslaan. Dit is te lezen in de boekenreeks Pirates of the Caribbean: Legends of the Brethren Court.

Twee jaar na zijn aanstelling als kapitein van de Black Pearl (ongeveer 10 jaar voor aanvang van de eerste film) liep het voor Jack mis. Jack en zijn bemanning waren de legendarische Schat van Cortés op het spoor gekomen: een kist gevuld met Azteeks goud. Jack werd verraden door zijn eerste stuurman Hector Barbossa, die de bemanning aanzette tot muiterij. Jack werd achtergelaten op een eiland met enkel een pistool met 1 kogel. Jack ontdekte echter al snel dat het eiland een schuilplaats was van rumsmokkelaars, en wist ze zover te krijgen dat hij met hen mee mocht. Ondanks het verlies van zijn schip, bleef hij zich in de 10 jaar erop kapitein noemen en een leven als piraat nastreven.
_______________________________________________________
ANGELICA TEACH: ❤

Angelica is de dochter van Blackbeard en een oude geliefde van Jack Sparrow.
Haar verleden is grotendeels onbekend. Maar even kleurijk als dat van Jack!.
Jack ontmoete deze mooie vrouw in een klooster in spanje waar ze als baby werd achtergelaten door Blackbeard.
Hij was niet in staat om alleen voor haar te zorgen, De reden hiervoor is
omdat Angelica,s moeder dood is. haar naam was Mary Malon. Ze had Blackbeard gered van de dood .Blackbeard had vele vrouwen aleen was Mary zwanger geraakt. Hij bracht angelica naar een klooster in sevilla waar een vriendin van Mary werkte. De nonnen hebben Angelica opgevoed tot haar 18de en wijsgemaakt dat haar vader een belangrijke zee kapitein was. Blackbeard zelf ging terug naar de "Queen Anne's revenge" en bouwde het om tot een gevaarlijk levend vuurspuwend schip.

Volgens Jack is Angelica de enige vrouw van wie hij ooit echt gehouden heeft.
Toen ze een relatie hadden, reisden ze geregeld over de zeeën en leerde Jack haar te leven als piraat. Het was puur geluk van hun ontmoeting want hij zag het klooster voor een Brothel aan met het gevolg van kwade nonnen en monniken. Hij had gedaan alsof hij een Geestelijke was!. Daarmee een vele andere dingen.
Hoe hun relatie uiteindelijk is beëindigt is omdat Jack symptomen voor haar had uiteindelijk bekend hij gevoelens. Ze is ook de enige vrouw die hem geen klappen geeft!*. En ze is een beetje de vrouwelijke weerspiegeling van hem zelf.

Angelica staat net als haar vader bekend als een meedogenloze piraat maar ze is minder wreed dan hij.
Zo weerhoudt ze hem ervan de missionaris Philip Swift te doden daar ze niet wil dat haar vader een man van God doodt.
Ze is verder een uitstekend zeiler en zwaardvechter en een meester in vermommingen.
Ook al is Jack niet goed in de liefde Angelica zal uiteindelijk zijn vrouw worden. Ze kan meesterlijk liegen ze geschied waarheden als leugens en leugens als waarheden. Als ze eerste stuurman is geworden op haar vaders schip doet ze alles om haar vader te redden op een voorspelde doodt ze gaat samen met Jack en de rest op expeditie naar de fontein die het eeuwige leven zal geven. Ze hebben wel wat dingen nodig om de fontein te laten werken.
2 schalen van het schip ponce the leon, en een zeemeerminnen traan ze gaan daarvoor naar Whitecapbay.

uiteindelijk heeft Jack haar gered van de kracht van de fontijn terwijl ze haar vader had kunnen redden en dat had ze ook gedaan als Jack er niet was geweest. potc 4*

Hij heeft haar op een eiland gedumpt bang dat ze wraak gaat nemen, Het was haar zelfs geluk om te ontsnappen door de handboeien truc die ze had geleerd. Jack heeft haar toch weer met veel moeite weten te vangen. Ze liegt echt van alles om met hem mee te gaan, Een schat met juwelen om de windt en getijden mee te besturen.
Dat ze zwanger van hem is en dat hij dat niet meer wist omdat hij dronken was. En tot slot dat ze van hem houdt. Of het nou echt leugens waren is maar de vraag? hoe dan ook ze vindt een voodoo pop van hem... ze pakt het glimlachend op Wraak!!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.